בדיקת מצב: זקוקה לעזרתכם

שרונס

New member
בדיקת מצב: זקוקה לעזרתכם ../images/Emo39.gif

אנחנו חודש וחמישה ימים לפני החתונה ויש עוד כמה דברים למצוא ולסגור ורק רציתי לדעת אם אני צריכה להיות בלחץ? מה שכבר יש וסגור: אולם ועיצוב, רב, די.ג´י., שמלה כמעט מוכנה, תכשיטים, סנדלים, רבנות (צריך עוד להביא שני עדים בשבילי), הזמנות. נשאר לסדר: צריך למצוא צלם סטילס, חליפה ונעליים לחתן, זר כלה, לשלוח את שאר ההזמנות שעוד לא חילקנו, מלון ללילה אחרי החתונה, הדרכת כלות והוצאת אישור רווקות ברבנות בשבילי. צריך גם לעשות טעימות כדי להחליט על התפריט הסופי וגם לשבת עם הדי.ג´י. לישיבת סיכום. נראה לי שהפרוייקט הכי דחוף זה למצוא צלם. אז אני צריכה להיות בלחץ? תקחו בחשבון שאנחנו עוברים השבוע דירה ביום שישי ולא יהיה לנו הרבה זמן השבוע לסגור עניינים. תודה, ואם מישהו חושב על עוד משהו שחסר לי ברשימה, אשמח לדעת! שרון.

צוקה

New member
הי, לפי דעתי צלם הסטילס הוא הדבר

היחיד שקצת צריך להלחיץ אתכם, כי אצל רוב הצלמים הטובים משריינים זמן רב מראש. ולכן, כדאי שתסגרו עם צלם כמה יותר מהר. לגבי שאר הדברים, חליפה ונעליים לחתן זו ממש לא בעיה, כנ"ל לגבי זר כלה. ובטוח שלגבי הטעימות אין מה למהר, אלא אם האולם אומר אחרת. בקיצור לא ממש נראה לי שיש לכם סיבה להלחץ. אבל חשוב שתמצאו צלם. מקווה שעזרתי.

שרונס

New member
OK, זה מה שחשבתי. לגבי הטעימות,

האולם ביקש עשרה ימים לפני החתונה, כך שזה לא ממש תלוי בנו. טעימות, סתם כדי להתרשם מהאוכל כבר עשינו, חלביות ובשריות. היה ט-ע-י-ם!! תודה רבה! שרון.

המשוטט

New member
מזל טוב ../images/Emo6.gif

אין לכם הרבה זמן תתחילו להריץ עינינים בנוגע לצלם וידאו עדיף וכדאי לקחת מישהו מוכר(משפחה חברים וכו)כיזה והסטילס זה מה שנישאר וחשוב שיהיו שתי מצלמות ללא כבלים!!! כמו כן חסר לך בר אקטיבי מוסיף המון!! בחתונה שלי היו אלכוהולוקו ראש הצוות היה עידן(כושי) והיה מצויין הוא ידע מתי לאזן בין האלכוהול הכבד לקל ובזכות זה אף אחד לא הקיא וכולם היו בראש מעולה המספר שלהם הוא 03-6969185 בהצלחה

שרונס

New member
תודה למשוטט! אנחנו לא רוצים וידאו

כך שנשאר לנו רק צלם סטילס. ובקשר לבר אקטיבי: גם כזה אנחנו לא רוצים, גם כי זה לא הסגנון של החתונה וגם בגלל שחלק גדול מהמוזמנים הם עולים חדשים מרוסיה, ולהם ממש לא צריך לתת אלכוהול... הם יודעים לקחת לבד. מה שכן, טוב שהזכרת לי, אנחנו צריכים לקנות משקאות תוצרת חוץ בשביל לתגבר את הבר. תודה! שרון.

שאלה לכם (שרונס) לגם לכולם

סתם לידע כללי זו כבר הודעה שנייה בימים האחרונים שמישהו כותב שהם לא מעוניינים בוידאו בחתונה. מאוד מעניין אותי לדעת למה? ובגלל מה בדיוק אנשים שוללים וידאו בחתונה? אשמח לתשובות כנות אייל...

שרונס

New member
תשובה כנה לאייל:

האמת היא שאנחנו לא חובבי סרטי וידאו של חתונות. אנחנו לא רואים את עצמנו יושבים ומסתכלים על וידאו של החתונה שלנו עם המשפחה. זה פשוט לא הסגנון שלנו, כמובן מבלי לפגוע בכל השאר (הרוב המכריע) שזה כן הסגנון שלהם. באופן כללי, יש לנו חתונה מאוד קטנה ומשפחתית וזה יהיה קצת מצחיק אם יהיו צלם סטילס וגם צלם וידאו מסתובבים בין האורחים המעטים שיש לנו. אני מתארת לעצמי שרוב האורחים יסתובבו וידברו זה עם זה מאחר וכמעט כולם מכירים אחד את השני. קשה לתעד כזה ארוע קטן בוידאו ועוד לתפוס את האינטראקציות והאינטימיות שאני מקווה שנצליח ליצור בחתונה. יש לנו גם בעיה תקציבית לא קטנה ואנחנו משתדלים לצמצם הוצאות וכך גם מצמצמים את הדברים שלא נראים לנו ב-100% נחוצים. לכן הטיעון ששמעתי כבר כמה פעמים של "מה אכפת לכם שיהיה גם סרט וידאו, אח"כ תתחרטו שלא היה" לא תקף לגבינו. אין לנו כסף לשלם על זה, גם אם היינו רוצים. אנחנו נשמח אם יהיו לנו תמונות באלבום שנפתח מדי פעם להעלות זכרונות וזהו. לכן אנחנו מחפשים צלם סטילס טוב באזור ירושלים. מכיר מישהו כזה? שרון.

תודה על הכנות

אני באמת מעריך (אותה את הכנות), וסתם לחומר למחשבה, היום יש עריכות מקוצרות של חצי שעה מכל האירוע שזה למעשה סרט ערוך ואם עושים את זה נכון ובטוב טעם אז זו יכולה להיות גם חוויה להעביר ערבים שלמים בימי שישי עם החברים והמשפחה ומניסיון של חברים שלי שחלקם הם גם זוגות טריים הצפייה בסרט המקוצר מתקבל בברכה, (אבל אני לא מנסה לשכנע מול בעיה תקציבית אין לי פתרון) ואולי אם יהיו לכם צלמי סטילס ווידאו שהם בראש טוב אז אולי הם ישתלבו נכון בין האורחים ואפילו אולי (וזה אולי גדול) יצליחו להוסיף משלהם לחתונה.... ולשאלתך האחרונה היחידי מירושלים שאני מכיר ומרשה לעצמי להמליץ עליו בתור קולגה הוא שלומי מחברת פרומו (אני מקווה שאני לא עובר על החוקים שסיכמתי עם אתי בנושא הפרסום
ואם כן אז אני מתנצל מראש) בכל מקרה הטלפון שלו הוא :868856-054 מקווה שתצליחי אייל...

שרונס

New member
תודה רבה! האם שלומי הוא היחידי

שאתה יכול להמליץ עליו מירושלים בגלל שהוא הכי טוב בירושלים, או שהוא באמת טוב בכל סטנדרט (נניח גם ביחס לצלמים מאזור המרכז)? מאחר ויהיו לנו רק צילומי סטילס חשוב לנו שזה יהיה צלם ברמה גבוהה. ושוב, תודה על ההמלצה! לא נראה לי שאתה עובר על כללי הפורום מאחר ואתה לא מפרסם את עצמך... שרון.

הילית*

New member
אתם בסדר- לא להיות בלחץ

מבחינת זמנים ההספק שלכם ממש בסדר. מה עם עיצוב חופה.

שרונס

New member
תודה, הילית, מרגיעה כתמיד...

המקום נותן לנו עיצוב חופה כלול במחיר. ושכחתי לכתוב ברשימה שכבר סגרתי גם עם מאפרת וספרית. אז אנחנו בסדר? איזה כיף! שרון.

יפעת22

New member
ממש ממש לא להכנס ללחץ!!!!!!!!!!!1

אנחנו ארגנו חתונה בחודשיים, מוצאים הכל בסוף, יש מספיק צלמים ואין שום צורך להלחץ. אחד הדברים ששמתי לב הוא שתמיד יש ספר וצלם ודי-ג´יי גם שבועיים לפני. יהיה בסדר. אני מבטיחה לך!

שרונס

New member
תודה יפעת! אני ממש נפעמת מהקצב

בו הצלחתם להרים חתונה. כל הכבוד! שרון.

למעלה