בדיקת מציאות שכשלה

בדיקת מציאות שכשלה

היה לי הלילה חלום צלול באיכות לא מאוד גבוהה. הבנתי שאני חולם כשהשתמשתי בבדיקת מציאות של ספירת אצבעות והן לא תאמו למספר ולמימדים של יד מציאותית. זירת החלום היתה חדר השינה שלי . ניסיתי לעבור דרך המראה ולא הצלחתי, גם לא עם עיניים עצומות. הדבר היחיד שהצלחתי לעשות הוא לחמם קצת את הרצפה באמצעות הידיים שלי. הבעיה התחילה שכפתאום הידיים חזרו לצורה האמיתית שלהם. כל פעם שספרתי את האצבעות היו בדיוק 10 אצבעות ולא משנה כמה חזרתי על הבדיקה. אז הגעתי למסקנה השגויה שהיה לי חלום צלול בהקיץ ואני בעצם ער עכשיו (חלום מאוד מציאותי, זירה ביתית ומוכרת, שום דבר מוזר לא קורה, בדיקת מציאות מוכיחה שזו המציאות). רק שאז התעוררתי באמת והבנתי שהמוח שלי עבד עליי. קרה לכם פעם שבדיקת מציאות בחלום נכשלה?

Boglob

New member
שמעתי על זה פעם

זה קרה פעם לוולפהרט (המנהלת של הפורום).
מומלץ להתרגל לעשות גם בדיקות מציאות אחרות מידי פעם הבדיקה שאני מוצא הכי מהירה ויעליה חוץ מספירת אצבעות זה לסתום את האף ולנסות לנשום, בחלום אתה בדרך כלל יכול. אפשר גם לבדוק דרך שעון או טקסט, לבדוק מה רשום, להסיט מבט ואז לבדוק שוב, ולראות אם הטקסט ישתנה.

וולפהרט

New member
קרה לי גם לאחרונה

עם בדיקת היד, בדיוק ככה.
איכשהו אבל זה לא שכנע אותי וידעתי בכל זאת שזה חלום.
אפשר גם לבצע את הבדיקה האמינה ביותר: לשאול את עצמך איך הגעת למקום שבו אתה נמצא, ולראות אם יש לך תשובות אחורה עד לרגע שבו קמת בבוקר.

Romaner811

New member
האמת.. כשאני חושב על זה... דיי... כן?

השאר הם עובדות שערבלו עם קצת SCI-FI...

אני תמיד בודק מציאות מול מראה

כי קראתי איפהשהו שלעולם לא אראה את עצמי במראה. ותמיד יש ערפל כזה ולפני כשבוע שוב עשיתי בדיקת מציאות וראיתי את עצמי במראה. אני זוכר שבחלום הייתי קצת בשוק שאני רואה את עצמי וזה גרם לי לתהות אם אני באמת חולם. אז עברתי מייד לבדיקה שאני עושה תמיד. ריחוף. :) זה תמיד עובד.
ואז החלטתי לנסות משהו פעם ראשונה. לעבור דרך קיר. לא הצלחתי, איך שנכנסתי לקיר התעוררתי חלקית. והתבאסתי רצח. ניסיתי נואשות לחזור לחלום ולא הצלחתי. באסה. :)
אגב רשמתי פה בעבר שהחלמות הצלולים שלי תמיד תמיד מתחילים קשה. בתחושה של חושך, חוסר אוויר, וכבדות מטורפת לקום על הרגליים. וכמעט תמיד הם מתחילים במיטה כאילו שאני מתעורר משינה. על זה עוד לא הצלחתי להתגבר. יש תחושת מועקה קשה כשהחצלול מתחיל. פעם הייתי בהיסטריה מנסה להעיר את עצמי בגלל זה, היום אני מתגבר על הקטע ההתחלתי הקשה ואז הכול מתחיל לזרום. לא מבין את זה.

shaiadi

New member
כשלון בבדיקת מציאות

בדיקות מציאות לא תמיד חייבות לעבוד.
אחזק דברים שנאמרו כאן, כמו זה שתמיד כדאי לשלב כמה בדיקות מציאות אחת אחריי השנייה. כמובן שגם במציאות ולא רק בחלום. אמליץ גם כן על בדיקת מציאות על ידי נשימה מהאף כאשר סותמים אותו עם האצבעות, מאוד מהירה ואמינה.
&nbsp
בנוסף הייתי ממליץ להיות יותר "חשדן" במציאות. הכוונה שלי היא שכאשר אתה סופר אצבעות במציאות, תנסה לעצור רגע ולחשוב, האם אני באמת סופר רק 5 עכשיו? אולי טעיתי בספירה? אולי צצה לי אצבע חדשה מאחורי כף היד, או במרפק? ואם באמת יש לי רק 5 אצבעות, האם כולן ישרות, אולי חלק מהן קצת עקומות ואני בעצם כן חולם?
&nbsp
במילים פשוטות אני אוהב להגיד שעלינו להניח תמיד שאנחנו חולמים ובדיקת המציאות צריכה לשכנע אותנו שאנחנו לא בחלום, ולא להפך, לשכנע אותנו שאנחנו לא במציאות.

וולפהרט

New member

למעלה