בדיקת נוגדנים

תמיכה

New member
בדיקת נוגדנים

היי לפני מספר ימים התייעצתי אתכם במספר נושאים בקשר לחברה שלי בדיקת הנוגדנים שלה יצאה חיובית והרופא ביקש לראות את חברתי. האם זהו זה, אפשר לומר שחברה שלי חולה באופן מוחלט וודאי??? מה תדירות ההתקפים. צורת הפרפר שהייתה לה על הלחיים כמעט ונעלמה אך כבר מספר ימים ניתן לראות שהיא הייתה קיימת, כלומר היא לא נעלמה לגמרי. מה עוד ניתן לומר על בדיקת הנוגדנים???

קאריני21

New member
תמיכה ../images/Emo39.gif

לגביי ההתקפים - אין ממש לדעת. חשוב שחברה שלך תשמור על עצמה ותנסה למנוע כמה שיותר התקפים (כמו יותר מידי חשיפות לשמש, לא להיות בלחץ/STRESS וכד') והכי חשוב שאתה לא תכנס לפאניקה או היא

תמיכה

New member
חלבונים

בבדיקת הדם של חברתי נמצאו 300 חלבונים לעומת 20 בבדיקה שהייתה לפני חודש. מישהו יודע במקרה מה זה אומר???

קאריני21

New member
בקשר לחלבונים

אם זה חלבונים בשתן .... יש בעיה כלייתית. לפי מה שאני יודעת. לא הדר? ואם ה - ANA יצאה חיובי זהו סימן שיש לופוס.

gaia20

New member
כן, אם מדובר בחלבון בשתן, יש בעיה

של כליות, אבל אני רואה בהודעה למטה, שאתה שואל על חלבונים בדם אם אתה מדבר על בדיקה של אלבומין, אז זה חלבון חשוב בדם שיורד במצב של דלקת כללית אם אנחנו מדברים על אותו הדבר אז נראה שדווקא יש שיפור במצב הדלקת של חברתך אבל בוא לא נשחק אותה רופאים, עדיף להתייעץ עם רופא או להכנס לפורום ראומטלוגיה ששם יתנו לך תשובה הרבה יותר מוצלחת בכל מקרה, תנסה להשיג את שם הבדיקה ואולי ככה נוכל להיות יותר מדויקים.

תמיכה

New member
לופוס

אז כנראה שיש לופוס וגם בעייה כלייתית. מעכשיו אני כנראה יבלה הרבה בפורום הזה.

הי חבר תומך ../images/Emo24.gif

את האבחנה על לופוס ובעיה כלייתית הסקת מתשובותינו או שכבר הייתם בהתייעצות אצל רופא לאחר קבלת התוצאות? אם עדיין לא ביקרתם אצל הרופא, אני ממליצה לחכות עם הפרשנויות עד אחרי הביקור.. כך או כך, שמחים לקבל אותך למשפחתנו החמה (וכמובן שגם חברתך מוזמנת לבקר אותנו מדי פעם) ועד כמה שכרגע אולי קשה לראות את זה כך, הביקורים בפורום הם, ברובם, אכן בילוי (כמו שכתבת..) מאחלת לכם רק בריאות אנחנו כאן. תמיד. לכל שאלה.

קאריני21

New member
תמיייכה ../images/Emo24.gif

חוץ מפורום שהוא די תמיכתי כאן (מהניסיון של חברי/חברות הפורום) זהו פורום מאוד משפחתי וחם. שווה להשאר כאן.
ומומלץ גם לחברתך להציץ בפורום מבטיחות שלא ננשך אותה

תמיכה

New member
היי

תודה בכל מקרה על קבלת הפנים החמה מובן שלא אנחנו לבד החלטנו שמדובר בלופוס. זוהי אבחנה של 3 רופאים עקב התסמינים הרבים פריחת הפרפר ו ANA חיובי

תמיכה

New member
קצת זמן

האמת זה קצת מוקדם בשביל חברתי המתוקה להצטרף לפורום. היא אפילו לא יודעת שאני נכנס לכאן. היא הייתה הורגת אותי אם היא הייתה יודעת. היא צריכה קצת זמן לעכל את המחלה

אמצע החיים

שלום לכולם! אני בת 26 ולפני כחודש גילו לי את מחלת הלופוס וזה אחרי המון המון בדיקות . יצא לי מאחורי האוזן כתם אדום ומגרד וכול פעם נתנו לי משחות ושלחו אותי הבייתה אבל כשהתחלתי להתלונן על כאבי פרקים החליטו לעשות לי בדיקות יותר מעמיקות ולבסוף הגיעו למסקנה שזה לופוס. אני קצת לחוצה ולא יודעת איך לאכול את זה אבל ממש כיף לי להכנס לפורום ולדעת שאני לא לבד.

קאריני21

New member
../images/Emo24.gif היי ינשופית

שתדעי ..... שלעולם אין איש לבדו .... אלא אם כן הוא חפץ בכך!!
ברוכה הבאה!!

ל3

New member
הי ינשופית

ברוכה הבאה לפורום- . אני יודעת שאת חוששת עכשו ובוודאי יש לך המון שאלות ופחדים אך תסתכלי פה על האנשים בפורום ואני בטוחה שתשאבי עידוד. אנחנו באותו הגיל בערך ואם תרצי אי פעם לדבר איתי אני פה תמיד
שירי

שירי../images/Emo24.gif

היי שירי מאוד שמחתי לקבל את תמיכתך וכן אני מאוד אשמח לשוחח איתך

gaia20

New member
הי ינשופית, ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אם עד עכשיו הית לבד אז מעכשיו את כבר לא, אנחנו פה בשבילך את מוזמנת לשתף אותנו בכל מה שעובר עליך, להתייעץ, להפיל עלינו גשם של שאלות, וגם סתם לדבר על כל דבר שבא לך
רק להשתדל לא להלחץ ו...איך לאכול את זה? קצת מלח קצת פלפל, פה גדול ולאכול הכל לאט ובזהירות
שיהיה לכולם יום נפלא

הרגשה נפלאה

תודה רבה לכולם מאוד התרגשתי לראות את ההודעות ואת התמיכה אני כבר יותר שמחה מאתמול אוהבת אתכם מאוד ומאחלת לכולם רק טוב

גאיה הגדולה

אין עליך את יודעת כול פעם מחדש כשאני קוראת את ההודעות שלך להעלות לי חיוך ענק את ענקית אני אוהבת אותך

gaia20

New member
תודה מותק, איזה כיף לקרוא את זה../images/Emo9.gif

שיהיה לך ערב נפלא

למעלה