בדיקת נוכחות

Lir האחת

New member
בדיקת נוכחות../images/Emo195.gif

שם: גיל: אזור מגורים: סטטוס: עיסוק נוכחי:
האם ירד אצלכם כבר גשם? האם אתם אוהבים את החורף? מה אתם אוהבים בחורף? מה אתם לא אוהבים בחורף? קדימה לענות

ScorpioID

New member
ראשון

שם: שביט גיל: 22 מחר אזור מגורים: מרכז סטטוס: רווק עיסוק נוכחי: מולטימדיה האם ירד אצלכם כבר גשם? בבוקר. האם אתם אוהבים את החורף? מאדדדדד מה אתם אוהבים בחורף? את הקור ואת המקלחות הרותחות. ואת הכירבולים למרות שאין עם מי מה אתם לא אוהבים בחורף? את החליקות בכביש...

נוכחת ../images/Emo195.gif

שם: שירן גיל: 21 אזור מגורים: מרכז סטטוס: רווקה עיסוק נוכחי: חינוך מיוחד האם ירד אצלכם כבר גשם? הבוקר טיפטוף
האם אתם אוהבים את החורף? כןןן מה אתם אוהבים בחורף? את הרגעים שבחוץ יורד גשםםם ואני בתוך הפוך עם כוס שוקו חם :-: וסתם להתכרבל בפוך
מה אתם לא אוהבים בחורף? שאני צריכה לצאת מהבית ובדיוק מתחיל לרדת גשם מבול, כי אז בסוף אני תמיד נרטבת!
הייתי
ועכשיו לקופ"ח... יום נעיםםםםםם

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif בטח שכאן ../images/Emo192.gif

שם:
לירי, כוכב גיל:
22 שבוע הבא אזור מגורים:
רעננה סטטוס:
במערכת יחסים עיסוק נוכחי:
הייטק האם ירד אצלכם כבר גשם?
לא ;[[[[ האם אתם אוהבים את החורף?
מאודדדדדדד
מה אתם אוהבים בחורף?
מה לא? את המזג אוויר הקריר, את הרוחות, את השמיים, את הגשם עצמו, שוקו ופוך כשבחוץ גשם ;]]]
מה אתם לא אוהבים בחורף?
כשאני שוכחת שחורף ויוצאת מהבית למשרד עם קרוקס ומביאה את החליקה של הלייף כי רטוב XD חחח אבל זה לא בחורף, זה בי.

pain is MY love

New member
הנה אני!

שם: מרינה גיל: 21 אזור מגורים: מרכז סטטוס: תפוסה חזק עיסוק נוכחי: עבודה זמנית האם ירד אצלכם כבר גשם?: עוד לא האם אתם אוהבים את החורף?: חולה על החורף! מה אתם אוהבים בחורף?: את הגשם והמזגן החם ואת הפוך והכירבולים!!! מה אתם לא אוהבים בחורף?: לקום בבוקר כשקר!

זכוכיות

New member
נוכחת

שם: דנה גיל: 22.5 אזור מגורים: ת"א סטטוס: במערכת יחסים עיסוק נוכחי: סטודנטית האם ירד אצלכם כבר גשם? אומרים שכן אבל בכל פעם שזה קרה אני הייתי בעיר אחרת... האם אתם אוהבים את החורף? רק כשאין לי סיבה שמחייבת אותי לצאת מהמיטה :) מה אתם אוהבים בחורף? בגדים ארוכים! מה אתם לא אוהבים בחורף? קר?

danielo18

New member
אני בערך...

שם:danny גיל:אוטוטו 23 אזור מגורים: השרון סטטוס: רווק,פנוי וטוב לו. עיסוק נוכחי: נציג ש"ל בחברה סלולרית האם ירד אצלכם כבר גשם? אתמול בבוקר,דווקא ששכחתי את הסווטשרט בבית האם אתם אוהבים את החורף? אין דעה מוצקה בנושא מה אתם אוהבים בחורף? את הקרמבו,את חנוכה ואת פורים מה אתם לא אוהבים בחורף? את הנזלת,את החום ואת השפעת (אם כי זה באמת יהיה טוב אם יהיה לי שבוע של "מחלה" ב2 לדצמבר)

danielo18

New member
איך סובלים את זה?

אין עבודה מושלמת,אבל אני חושב שאני אוהב את האנשים שעובדים איתי ואוהב את התלוש בסוף החודש,אז נכון שיש לקוחות חפרניים,אבל אם הם לא מקבלים את מה שאני אומר אין לי בעיה להעביר להם אחראי שיגיד להם אותו דבר. איפה היית נציגה?

Come Alive

New member
../images/Emo205.gif עוד כאן ../images/Emo9.gif

שם: נעה גיל: 17 ו10 חודשים אזור מגורים: ת"א סטטוס: במערכת יחסים?
(זה כמו מקושרים, או משהו
) עיסוק נוכחי: תלמידה בשביתה האם ירד אצלכם כבר גשם? כן, נראה לי שכן האם אתם אוהבים את החורף? כן מה אתם אוהבים בחורף? הריח של הגשם, הגשם עצמו (לפעמים), הבגדים הכיפיים, הפוך, האוכל, ההרגשה הביתית, ההתפנקות (פתאום מותר).. מה אתם לא אוהבים בחורף? חושך כבר בבוקר, קר כל כך שלא רוצים לצאת מהפוך, נרטבים רצח כל הזמן, מדכא שכל הזמן חושך וקודר

Lir האחת

New member
מחברת הסקר

אכן מושפעת מהאתר הזה את רשומה שם? אני רוצה עוד חבר !

טוב נו ...

שם:רועי.. גיל:26 היום... אזור מגורים:עפולה.. הורים.. סטטוס:הממ רווק.. עיסוק נוכחי:הממ.. סטודנט.. + מאבטח וגובה מיסים בחצי משרה כל אחד.. חח גם הסטודנט זה ברבע משרה... האם ירד אצלכם כבר גשם? בוודאי.. למה זה כמו אצלכם במרכז... האם אתם אוהבים את החורף? האמת שלא.. מה אתם אוהבים בחורף? להתכרבל מתחת לשמיכה... מה אתם לא אוהבים בחורף? את זה שהוא פשוט באסה של מזג אויר...

נמצאת...

שם: בת-אל גיל: 20 אזור מגורים: דרום סטטוס: תפוסה עיסוק נוכחי: סטודנטית האם ירד אצלכם כבר גשם? כן האם אתם אוהבים את החורף? לא מה אתם אוהבים בחורף? את התנור/מזגן/מפיץ חום מה אתם לא אוהבים בחורף? הכל

למעלה