בדיקת סטטוס הצהרות

אתי אתי

New member
בדיקת סטטוס הצהרות ../images/Emo20.gif

אז ביום ראשון הצהרתי כוונות, עבר חצי שבוע ואני מדווחת: סה"כ לא רע, עשיתי הליכה ויוגה ביום א', יוגה ביום ב', אומרים שיהיה מזג אויר יפה השבוע אז מקווה שיצא לי ללכת עוד פעם, גם עם האוכל עשה לי טוב להצהיר, אני טוחנת המון מסטיקים....

ואצלי.......המים עכורים......

מרגישה כל כך לא טוב עם הגב שלא הלכתי היום לקופת חולים לדיאטנית ותאמינו לי שאני מרגישה שירדתי כי זוג המכנסיים שלבשתי אתמול והיום נופלים ממני והייתי צריכה להדק את הגומי במותניים. (איזה כייף!). ומודה אני טוחנת הרבה הרבה כריכים אחד יותר ליום ממה שהיא רשמה לי אבל מאחר ומה שיש בפנים הוא חשוב יותר בסופו של דבר כמו בפרסומת של יאיר הכל מתאזן.

טיפוטף

New member
ובעניין הגב, אני נורא סבלתי אחרי

ההריון הראשון. פשוט עברה עלי שנה מזעזעת. וזה פשוט עבר, כבר 7 שנים בלי כלום, טפו טפו טפו...אין לי הסבר למה. ניסית טיפול תרופתי? (כל הנקסין, וולטרן אביטרן וכו')? אני ממש נגד שימוש הייתר שנעשה בתרופות בימינו (מה שמביא אותי לפעמים למצבים מאוד קיצוניים אבל זה כבר עניין אחר) - מצד שני, לפעמים עדיף כן לקחת תרופות ולגמור עניין.

חן123

New member
האמת? לא משהוא

עובריםן עלי ימים קשים לפחות נישקלתי היום. טוב שלא קיבלתי התקף לב ממה שראיתי על המאזניים...

H T S

New member
אני ממש מקנאה בך...

השבוע התחלתי ללמוד "גישור" עם עוד שתי חברות מהעבודה, ואחת מהן גרה לידי אז חזרנו הביתה ברגל משהו כמו חצי שעה (בקצב די איטי - פדיחה) וקבענו לצעוד מידי פעם א-ב-ל את יודעת הכל דיבורים...מקווה שיצא מיזה משהו כי לבד אני שונאת ללכת!

micpri

New member
ככה ככה

חזרתי לאכול מסודר פחות או יותר, אבל עדיין מתפתה לכל מיני דברים שלא בפריט היומי. משתדלת להתפתות לדברים בעלי ערך קלורי נמוך יחסית. בכל אופן היום בישלתי אוכל שאני אוהבת אז לפחות אני קצת נהנית מהדיאטה וגם זה משהו.

לבנה123

New member
ז ככה - לא הכנסתי סופגניה אחת לפה

ושוקולד לא בא אל ביתי, ואפילו הלכתי להתעמל ביום שני - אבל לצערי רק גיליתי עליה של חצי קילו. אולי זה בגלל המחזור? (פליז פליז? יכול להיות???)

אתי אתי

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בטח בטח. רק בדיאטות קסאח רואים תוצאות מיידיות, אבל זה בעצם 'עבודה בעיניים', זאת לא באמת ירידה. אז תמשיכי ככה, כל הכבוד

קטיה 007

New member
אני אני הצלחתי להקפיד

על שתייה מרובה רק ליום וחצי ואז חזרנו לשיגרה אך לזכותי יאמר שאני דבקה בדיאטה ולא פוזלת לעוגות/ממתקים/שוקולדים קטיה

מעיןבר

New member
לא מדהים לא זוועה

הייתי עסוקה. כשאני עסוקה אני אוכלת פחות - זה טוב. אכלתי שאריות צ'ולנט, זה קצת פחות טוב אבל משביע וטעיייים! במתוקים קיצצתי לא רע.

למעלה