בדיקת סטיגמה מספר 471

מיטללל

New member
בדיקת סטיגמה מספר 471

בנים ובנות יקרים... אם יתנו לכם צק פתוח על סך 3859 שקלים. ויגידו לכם שעליכם לבזבז אותם תוך 4 שעות בקניון אביב על בגדים. איך תחושו ? במילים אחרות, אתם אוהבים לקנות בגדים ?

yofi tofi

New member
זהו? 3859 שקל? מיטל,את קמצנית :)

ועוד ארבע שעות בקניון אביב הגזמת תוך חצי שעה לא נשאר לי כסף :) תחיה המשכורת לאלתר! :)

MAX D

New member
תלוי איזה קניון ../images/Emo3.gif

שימי אותי ב"סיטי סנטר" במושבה הגרמנית בחיפה ואני אולי מבזבז 1000 ש"ח. שימי אותי בעזריאלי- אפשרי בפחות

הצילצול

New member
בגדים?! כן למה לא??

אבל הייתי קונה גם נעליים כי אני חולה על זה וכן גם בגדים וזה יקח לי פחות משעה כי אני לא לוקחת שעה על כל בגד!!! אני שונאת קניות!! אבל קונה מהר מהר

apl

New member
יש לך טעות מיטל:)

אם זה צ'ק פתוח,אז סעיף הסכום פתוח,ולא מוערך בסכום מסוים(ע"ע, ע"ס 3859)--->משמע,את ממלאה* אותו.. ולא הבנתי את השאלה..אני אמורה לחוש משהו כשמקציבים לי סכום מסוים לקניית בגדים? -אני אוהבת לקנות בגדים כשבא לי..ואני לא מרגישה "הרגשה עילאית" או משהו כזה..אלא פשוט הנאה מקנייה. בגדים זה צורך,ובגדים ממותגים עוד יותר:).. וסליחה על הקטנוניות,אבל השאלה לא מובנת(למרות שעניתי..אני חושבת
)..בייחוד בשני המשפטים האחרונים- "...איך תחושו?...במילים אחרות,אתם אוהבים לקנות בגדים?". זה לא ממש קשור במידת המעטה.:)

הייתי מרגישה התרוממות רוח../images/Emo121.gif

אני מאאאאאאאוד אוהבת לקנות בגדים. פעם אפילו קרה לי שנכשלתי (כישלון צורב!!) בטסט (טסט פנימי- לכן הכישלון אפילו עוד יותר צורב..) וישר אח"כ המשכתי לקניון הקרוב. ואז, כשקניתי את *ה*חולצה הכי הכי יפה שיש בעולם, אז הייתי מאושרת. פשוט לא עניין אותי שנכשלתי בטסט/שאני נוהגת גרוע. כל מה שעניין אותי זאת החולצה הזאת.
נשמע מטופש. אבל כשתראו את החולצה- תבינו..

h e n y

New member
חחחח יש אישה שלא אוהבת לקנות

בגדים
אני אוהבת לקנות בגדים אבל שונאת למדוד, כול פעם להוריד ולהשים...
אוףף...
והכי באסה לא לקנות בסוף כלום

apl

New member
והבהרה למקרה שלא הובן../images/Emo13.gif

כותבת ההודעה כן אוהבת בגדים.מאוד.בעיקר.מותגים.רק.כי.זה.כיף.לקנות.אותם

רגע....רגע....רגע.......

כן, יש בחורה שלא אוהבת לקנות בגדים הלוואי וכל היום הייתי יכולה להסתובב בשרוול דייגים וגופיה, או סתם טרנינג פליז כייפי......... קניית בגדים זו אחת מהפעילויות המחייבות של נשים, שממש שנואה עליי!!! לייצרני הבגדים: יצרו חולצות לציצים בבקשה!!!!!!!!!

את נורמאלית???

ככה להסתובב? תתפרעי- נתנו לך כסף לבגדים? כנסי לעופר אבניר/לרט/כל אחת מהרשתות המובילות בתחום וצאי עם חליפת עור יפה- אחת שלמה ואחת 2 חלקים, תאמיני לי- לא תצטערי

apl

New member
ממממ

מה זה חולצות לציצים?:) ואת יודעת..תמיד אפשר להפוך את הנודיזם לחוקי בארצנו:)

חולצות לציצים ההסבר:

לעולם לא יהיה כתוב על הפיתקית 1 size.
לא ישווקו רק חולצות גולף בחורף-זה עושה רע (ויזואלית) לחזה גדול!
מחשוף עמוק-יותר עמוק!
יש להתחשב בבחורות עם חזה גדול בלי לחשוב שהן
ולייצר חולצות עם מקום לציצים אבל מתניים צרות. זהו.... ממני המתוסכלת.... אה..ולשאלה מה הייתי עושה עם הכסף?!?!?! הייתי קונה
,ציוד מיגון ואופנוע!!! רגע, באמת קמצנית זה לא יספיק לי.....

apl

New member
בחורף לא משווקים רק* חולצות גולפים!

את צריכה להתחיל לחפש יותר,ולא רק בקסטרו ששם זה גולפים מכול הצבעים והמינים
ובעניין חולצות לציצים,בזה אני לא יכולה לעזור לך
.. תשאלי את "המבורכות" ובגדול

ilana4ka

New member
נו שאלה קלה במיוחד...

אוף קורס!!!!!!!!!! אני חולה על בגדים!!!!!!!
נעליים, חולצות,מכנסיים,מעילים, הכל! מי לא אוהב לקנות בגדים??

Anna Karenina

New member
אההה..!!

קודם כל, לגבי הבחורה עם "בעיית הציצים"...יקירתי, התברכת.. לאחרונה, כל החולצות שאני מודדת, יש להן מן רווח ע-נ-ק כזה בציצים..!! מה נסגר?? האם חזה ממוצע לא טוב יותר??
חוצמזה, אני אוהבת לקנות בגדים..!! אבל אני בררנית מאוד... ככה שאני יכולה לצאת עם חשק מטורף לשופינג, ולחזור הביתה בידיים ריקות...ואז שואלים אותי: "אחרי 4 שעות שופינג, לא קנית כלום"? ואני (בראש חפוי ומורכן).."אהממ..לא היה שום דבר יפה"... אני פאקינג בררנית...לא יכולה לקנות פריט, שיש בו איזשהו כפתור או תפר קטן שלא לטעמי...

jessy19

New member
האמת לא ממש...

אין לי סבלנות לזה... אני כמה שיותר מהר נפטרת מלקנות את הבגדים ויאלה ביי... אבל הרבה פעמים אני רואה משהו שמוצא חן בעיני וקונה ואז מתלהבת מזה...

בוודאי!! ../images/Emo23.gif

למרות שבסוף סביר להניח שהייתי משתגעת ואז הייתה תקופה של איזה שבוע שלא הייתי מסוגלת להיכנס לחנות לראות בגדים.. ולמה רק בקניון אביב? הוא קניון אחלה אבל אני אוהבת לקנות בהרבה מקומות ולא רק במקום אחד.. קצת משעמם

dreamgirl000

New member
וווואו....$$$$$$$../images/Emo12.gif

אני למרות שאני פועלת לרוב מתוך שיקול דעת.... אני כישרונית מאוד בלבזבז סכום כזה...ב4 שעות....ועוד על בגדים??? למרות שכבר אז היו לי תוכניות..... לחלק את זה ל2 ואז ביזבוז בפתיחת עונה ראשונה לבגדי קיץ.....וחצי שני....לפתיחת עונה שנייה...חורררף טוב מה לעשות שהעולם שלנו...ועוד הבגדים יקרים........

למעלה