בדיקת עופרת בבית

בדיקת עופרת בבית

אולי מישהו יכול להמליץ על החברה שעושה בדיקת עופרת וכספית בבית על מנת לאתר את מקור הזיהום?הילד שלי כשלושה חודשים לאחר כילציה ורמת העופרת עלתה לרמה מאוד גבוהה. לא הצלחתי לאתר שום חברה כזאת. אני מעוניינת שיבואו הביתה ולא לעשות בדיקת מי ברז כמו שהמליצו במשרד הבריאות (הוא לא שותה כמעט מים מהברז)

עופרת מגיעה מצעצועים שיוצרו בסין וכלי אוכל

שלום לך, רמת העופרת גבוהה באיזו בדיקה? בשיער? בשתן? בבדיקת RBC? עופרת מגיעה מדלקים של מכוניות מהאגזוסט במיוחד אם את גרה באיזור עירוני וצעצועים, כולל היוקרתיים והיקרים שבהם, מיוצרים בסין והם מלאי עופרת. כספית מגיעה מתחנות דלק פחמיות ויש כאלו בחדרה, תל אביב ואשדוד ואולי עוד כמה נוספות. כספית מגיעה גם מעשן מפעלים באיזורים שונים ונכנסת בשני המקרים דרך הריאות. כך שמקור הזיהום איננו בבית, אלא אם את מאכילה אותו בטונה או מכלים מקרמיקה שיוצרו בסין- ויש קערות, צלחות פלסטיק וכלים נוספים מקרמיקה מלאים עופרת, ורוב המוצרים כיום מיוצרים בסין. ההמלצה שלי היא על כלי זכוכית. ולגבי האויר שהוא נושם, יש פתרונות שעשיתי אצלנו. את יכולה לפנות אלי במסר.

b o t t e n

New member
../images/Emo207.gifהיי תלמה.

אנחנו לקראת בדיקות דם תקופתיות לג'וקר. חוץ מהבסיס, יש לך המלצה למה לבקש עוד

razgalili

New member
עליה של עופרת לא בהכרח מעידה על חשיפה

חדשה. עופרת נוטה להתרכז בעצמות ולצאת משם לאט. כספית מונעת שיחרור של עופרת מהגוף כך שקילציה יכולה לגרום להופעה של מתכות אחרת בדם. (ובשתן) לפי איזה פרוטוקול עשיתם קילציה? איזה בדיקות הראו עלייה בעופרת?

אנו עובדים עם דר' ברגר, ואת העופרת

ראינו בבדיקת שתן עם CAEDTA . ללא פרובוקציה אין עדות לעופרת. לאחר כמעט שנה כשעופרת יצאה כמעט כולה שוב חזרנו על הבדיקות שתן עם CAEDTA, DMPS, DMSA אז ראינו בעצם שוב אותן כמויות עופרת שהיו לפני קילציה.

למעלה