פוטנציאלים מעוררים
קובי יקירי, אני שמחה שאתה מרגיש כה נפלא ואני משתתפת באיחוליך שכולם ירגישו ככה. הערה קטנה - אין מה לבנות על זה שד"ר סרובה לא מבינה מה מישהו רוצה מהחיים שלה, כי ההבנות של ד"ר סרובה בחולים בכלל היא, לטעמי, די קלושה. אני לא מדברת על הפן המקצועי - אולי היא מצוינת, אין לי שמץ. בבני אדם מאידך, איןלה דווקא שמץ. זו הערה נבזית קטנה שלא יכולתי להתאפק מלהוסיף לאור הכרות שלי אותה. אני אומר לך על מה אני כן סומכת - וזה על התחושות הפנימיות של כל אחד מאיתנו, ואם אתה מרגיש כל כך טוב זה חייב להיות נכון. ולעניני פוטנציאלים מעוררים - עשיתי את הבדיקה הזו כמה פעמים. ויש לה גם כל מיני סוגים - אפשר לעשות אותה לרגליים, לידיים, לראייה, לשמיעה וגם בדיקה קוגנטיבית. בהתאמה, יש להן גם תת-שמות כמו VEP, BERA, SSEP ועוד. באופן כללי אני חושבת שזה אמור להעיד על האופן בו זרמים חשמליים עוברים במערכת העצבים שלך. היא בדיקה די ארוכה (על כל "איבר" עובדים איזה 20 דקות או משהו כזה) ובעלות שיער ארוך (כמוני) מקטרות על החומר ששמים על הראש (לחבר אלקטרודות). התוצאות שתקבל יהיו לגבי על אבר ואבר ויכולות להיות "תקין" או "בגדר התקין" וכו´ (שכמובן, כולנו יודעים שאצלך זה מה שיהיה) או הערות ספציפיות לגבי זמני הולכה, אורכי גל וכל מיני דברים שאדם לא מקצועי מתקשה להבין כשהוא קורא. לכן הם גם נוטים לתת את התוצאות רק באמצעות רופא (מה שלא בהכרח אומר שהבדיקות לא בסדר, הן רק לא "קריאות" לאדם מהישוב). מקווה שהמידע הזה עוזר קצת. שבת שלום לכולם, ענת