בדיקת פוטנציאלים מעוררים

@diver

New member
בדיקת פוטנציאלים מעוררים../images/Emo101.gif

איזה תוצאות מקבלים לאחר בדיקת פוטנציאלים מעוררים ???????? מי נגד מי ? האירו נא את עיני בתודה קובי

@diver

New member
הודעתי מ31/10/01

שלום לכולם הדיסק הקשיח של המחשב בעבודה קרס, מה לעשות טוב שזה הוא ולא אני....... הייתי היום במרכז לט"נ בתה"ש לביקורת אחרי כשנתיים שלוש שלא הייתי שם ו(3X TFOO)הכל תקין כאחד האדם, דר´ סרובה לא הבינה מה אני רוצה ממנה ובכלל בשביל מה באתי לבלבל לה את המח . אני אעשה על פי המלצתה בדיקה שניראית לי מעניינת במרכז בתה"ש , זו בדיקה שיוצרים גרוי בעצב כלשהו ביד למשל ויש אפשרות לעקוב אחרי הפולס החשמלי עד למח וכך רואים אם הוא תקין, גם בראיה ושמיעה ניתן לבדוק אם הפולס מגיע תקין למח. אני כבר מת מסקרנות לראות את הפרצוף של דר´ סרובה שהתוצאות יהיו מושלמות מבחינתי דהיינו הכל תקין......... אני אזמין את כולכם לשתות כוסית או כל שתיה אחרת עלי אבל אתם משלמים... חחחח מצב הרוח לעילה ולעילה........ להישתמע בקרוב אצל כל אחד מהחדר ומהאגודה הרגשה עילאית כמו שיש לי עכשיו ביי חברים מחבק אתכם קובי

anat11

New member
פוטנציאלים מעוררים

קובי יקירי, אני שמחה שאתה מרגיש כה נפלא ואני משתתפת באיחוליך שכולם ירגישו ככה. הערה קטנה - אין מה לבנות על זה שד"ר סרובה לא מבינה מה מישהו רוצה מהחיים שלה, כי ההבנות של ד"ר סרובה בחולים בכלל היא, לטעמי, די קלושה. אני לא מדברת על הפן המקצועי - אולי היא מצוינת, אין לי שמץ. בבני אדם מאידך, איןלה דווקא שמץ. זו הערה נבזית קטנה שלא יכולתי להתאפק מלהוסיף לאור הכרות שלי אותה. אני אומר לך על מה אני כן סומכת - וזה על התחושות הפנימיות של כל אחד מאיתנו, ואם אתה מרגיש כל כך טוב זה חייב להיות נכון. ולעניני פוטנציאלים מעוררים - עשיתי את הבדיקה הזו כמה פעמים. ויש לה גם כל מיני סוגים - אפשר לעשות אותה לרגליים, לידיים, לראייה, לשמיעה וגם בדיקה קוגנטיבית. בהתאמה, יש להן גם תת-שמות כמו VEP, BERA, SSEP ועוד. באופן כללי אני חושבת שזה אמור להעיד על האופן בו זרמים חשמליים עוברים במערכת העצבים שלך. היא בדיקה די ארוכה (על כל "איבר" עובדים איזה 20 דקות או משהו כזה) ובעלות שיער ארוך (כמוני) מקטרות על החומר ששמים על הראש (לחבר אלקטרודות). התוצאות שתקבל יהיו לגבי על אבר ואבר ויכולות להיות "תקין" או "בגדר התקין" וכו´ (שכמובן, כולנו יודעים שאצלך זה מה שיהיה) או הערות ספציפיות לגבי זמני הולכה, אורכי גל וכל מיני דברים שאדם לא מקצועי מתקשה להבין כשהוא קורא. לכן הם גם נוטים לתת את התוצאות רק באמצעות רופא (מה שלא בהכרח אומר שהבדיקות לא בסדר, הן רק לא "קריאות" לאדם מהישוב). מקווה שהמידע הזה עוזר קצת. שבת שלום לכולם, ענת

RomiVais

New member
תודה רבה על המידע ענתי!! ../images/Emo13.gif

תמיד טוב ללמוד משהו חדש!!! ואיך יצאו תוצאות הבדיקה הזאת אצלך? שתהיה לך ולכולם שבת נפלאה רומי

@diver

New member
תודה ענת ../images/Emo24.gif

תודה ענת על ההסבר אני משער שבפנים ידעתי את התשובה ולו מפאת השכל הישר ברור לי לשמרות כל מה שיהיה כתוב שם אני יודע בדיוק איך אני מרגיש... רציתי רק גושפנקא לעניין..... אני לא כל כך מכיר את דר´ סרובה ...אמנם התיק שלי אצלה אבל הייתי אצלה אולי ארבע-חמש פעמים בעשר שנים האחרונות כך ש..... בכל מקרה אינטואטיבית אני מצטרף לתיאורים שלך עליה..... את הבדיקה עשיתי לפני שבוע וחצי ומחכה לתשובתם... אשמח לעדכן את הפורום שוב תודה רבה
קובי

RomiVais

New member
קובי, אתה אמור לעבור את הבדיקה?

מתי? תעדכן אותנו ושיהיה בהצלחה מעכשיו רומי

@diver

New member
פוטנציאלים

היי רומי אני מקבל ממך את כל המיילים שאת שולחת אבל בעבודה אני לא יכול לענות לך משום מה... מתקינים לי תוכנת דואר חדשה של לוטוס נוטס משם לבטח אוכל לענות בהצלחה בעבודה החדשה (אני מתעדכן) ובעניין השני (הניתוח) (גם פה אני מנסה להתעדכן) אוהב אותך כאדם
קובי

RomiVais

New member
היי קובי ../images/Emo13.gif

לא ידעתי שאתה כל כך מעודכן
מחזיקה לך אצבעות ומחכה שתעדכן אותנו לגבי תוצאות הבדיקות. שיהיה לך שבוע נפלא ביותר רומי

@diver

New member
פוטנציאלים-1

היי רומי מרוב שהתגעגעתי התבלבלתי ולא כתבתי לך שאת בדיקת הפוטנציאלים המעוררים עברתי לפני כשבוע וחצי ואני צריך לקבל ביום ג´ תשובה
קובי

למעלה