בדיקת פוליגרף

יובלי 007

New member
בדיקת פוליגרף

שלום לכלום יש לי בקרוב בדיקת פוליגרף לשם בדיקת האמינות שלי לפני כניסתי למקום עבודה. מישהוא עבר כאן פעם בדיקה כזו? מה שואלים? בבקשה תענו לי!!!

Mr Boggy Man

New member
ישנו בדיקה פסיכולוגית

שמתאמת את המכונה אילך. בכל אופן מכונות פוליגרף הם לא הכי אמינות היות ונורא קל לרמות אותן. אחת השיטות היותר ידועות היא הפעלת שרירים בדרך השתן. מעין "להחזיק" את ה*** חזק בעזרת השרירים.

אהם

מה ששואלים תלוי ב"שאלון מקדים לבדיקה " שמילאת או במקום העבודה מהיועד או במקו םשיעשה לך את הבידקה -אם זה מוסד בטחוני או משהו בסגנון,אז דברים שקשורים בקשרים עם מדינות זרות ולקיחת סמים ,וגם האם יש לך תיק במשטרה וכאלה. מקומות אזרחיים-סביר להניח שמשהו בסגנון הרעיון בבדיקת פוליגרף הוא באמת בדיקת אמינות,אז יש לענות את האמת (שזה בתקווה מה שרשמת בשאלון שמילאת...) טכנית:בהתחלה יבקשו ממך להגיד משהו ממש לא נכון (לשקר לגבי איך קוראים לך נניח),ואז משהו שהוא בטוח נכון -וזה נקרא "כיול המכונה",לרמות "שקר" ו"אמת" שלך. אחר כך לרוב חוזרים על אותן שאלות כמה פעמים בסטים כאלה. ממש לא נורא-אה,כן בזמן הסידקה יש עליך כל מיני אלקטרודות וגם מעין דבר כזה שלוחץ על אצבע למדידת לחץ דם וכו',אבל מלבד שזה מציק-זה לא נורא.
בקבלה לעבודה!!

למעלה