הנתונים לאחר טיפול שניבדיקת פרוגסטרון ביום ה 22 למחזור
אולי מישהי כאן יודעת מה משמעות התוצאה בבדיקת פרוגסטרון ביום ה 22 למחזור Progestrone גדול מ nmol/L 127 אני מבינה שהתוצאה מעידה על ביוץ אבל קראתי שבטיפול באיקוקלמין הרמה אמורה להגיע ל 20-60 האם התוצאה גבוהה מידי?
לא ממש יודעת את התשובה, שניבדיקת פרוגסטרון ביום ה 22 למחזור
אולי מישהי כאן יודעת מה משמעות התוצאה בבדיקת פרוגסטרון ביום ה 22 למחזור Progestrone גדול מ nmol/L 127 אני מבינה שהתוצאה מעידה על ביוץ אבל קראתי שבטיפול באיקוקלמין הרמה אמורה להגיע ל 20-60 האם התוצאה גבוהה מידי?
אז מה היה לנו?לא ממש יודעת את התשובה, שני
מלבד מה שאת כבר יודעת, שהתוצאה מעידה על כך שהיה ביוץ. מעולם לא שמעתי על כך ש פרוגסטרון גבוה עלול להעיד על בעייה. להיפך, הבעייה היא בדרך כלל רמה נמוכה מדי. רציתי לאחל לך, שמה שנותר מהשבועיים יעבור במהירות ובשפיות ושבקרוב תתחילי כאן גל חדש של הודעות משמחות! מחזיקה לך אצבעות חזק חזק ומקווה שתעדכני אותנו.
אוף אוף אוף!!!! זה לא הוגן!!!!!!אז מה היה לנו?
שלושה זקיקים בגודל מתאיםזרע משובחהזרעה חלקהרמת פרוגסטרון גבוהה שבוע אחרי ההזרעה שמעידה שהיה ביוץלא היה פרומו (דימום שמגיע תמיד שבוע לפני המחזור)הרבה תקוות ציפיות תפילות ואמונה בבעל שהתעניין איך נסדר את כסאות הילדים בבמקרה של תאומיםומכשפה אחת שבהינף שרביטה האדום הרסה את הכל
כל כך עצוב אבל אני מאמינהאז מה היה לנו?
שלושה זקיקים בגודל מתאיםזרע משובחהזרעה חלקהרמת פרוגסטרון גבוהה שבוע אחרי ההזרעה שמעידה שהיה ביוץלא היה פרומו (דימום שמגיע תמיד שבוע לפני המחזור)הרבה תקוות ציפיות תפילות ואמונה בבעל שהתעניין איך נסדר את כסאות הילדים בבמקרה של תאומיםומכשפה אחת שבהינף שרביטה האדום הרסה את הכל
בדיקת פרוגסטרון ביום ה 22 למחזור
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.