בדיקת פרוגסטרון ביום ה 22 למחזור

מצב
הנושא נעול.

שני10

New member

אולי מישהי כאן יודעת מה משמעות התוצאה בבדיקת פרוגסטרון ביום ה 22 למחזור Progestrone גדול מ nmol/L 127 אני מבינה שהתוצאה מעידה על ביוץ אבל קראתי שבטיפול באיקוקלמין הרמה אמורה להגיע ל 20-60 האם התוצאה גבוהה מידי?

שני10

New member
הנתונים לאחר טיפול שני

אולי מישהי כאן יודעת מה משמעות התוצאה בבדיקת פרוגסטרון ביום ה 22 למחזור Progestrone גדול מ nmol/L 127 אני מבינה שהתוצאה מעידה על ביוץ אבל קראתי שבטיפול באיקוקלמין הרמה אמורה להגיע ל 20-60 האם התוצאה גבוהה מידי?
הנתונים לאחר טיפול שני
שכלל 5 ימים איקוקלמין 2 ביום כוריגון 5000 השבחה והזרעה שבוע לפני הבדיקה

לא ממש יודעת את התשובה, שני

מלבד מה שאת כבר יודעת, שהתוצאה מעידה על כך שהיה ביוץ. מעולם לא שמעתי על כך ש פרוגסטרון גבוה עלול להעיד על בעייה. להיפך, הבעייה היא בדרך כלל רמה נמוכה מדי. רציתי לאחל לך, שמה שנותר מהשבועיים יעבור במהירות ובשפיות ושבקרוב תתחילי כאן גל חדש של הודעות משמחות! מחזיקה לך אצבעות חזק חזק ומקווה שתעדכני אותנו.

שני10

New member
אז מה היה לנו?

מלבד מה שאת כבר יודעת, שהתוצאה מעידה על כך שהיה ביוץ. מעולם לא שמעתי על כך ש פרוגסטרון גבוה עלול להעיד על בעייה. להיפך, הבעייה היא בדרך כלל רמה נמוכה מדי. רציתי לאחל לך, שמה שנותר מהשבועיים יעבור במהירות ובשפיות ושבקרוב תתחילי כאן גל חדש של הודעות משמחות! מחזיקה לך אצבעות חזק חזק ומקווה שתעדכני אותנו.
אז מה היה לנו?
שלושה זקיקים בגודל מתאים
זרע משובח
הזרעה חלקה
רמת פרוגסטרון גבוהה שבוע אחרי ההזרעה שמעידה שהיה ביוץ
לא היה פרומו (דימום שמגיע תמיד שבוע לפני המחזור)
הרבה תקוות ציפיות תפילות ואמונה ב
בעל שהתעניין איך נסדר את כסאות הילדים ב
במקרה של תאומים
ומכשפה אחת שבהינף שרביטה האדום הרסה את הכל

אוף אוף אוף!!!! זה לא הוגן!!!!!!

אז מה היה לנו?
שלושה זקיקים בגודל מתאים
זרע משובח
הזרעה חלקה
במקרה של תאומים
אוף אוף אוף!!!! זה לא הוגן!!!!!!
שני יקרה, כמה שאני מצטערת!!!! ההודעה שלך התחילה כל כך טוב וממש קיויתי שהסוף שלה יהיה שונה... זה כל כך קשה כשכל התנאים מושלמים והכל מצביע על ההצלחה הבטוחה והתווקה ברקיע ו..... זה לא!!!! איזו נפילה! כמו שאני תמיד טוענת, בכי לך כמה שאת צריכה, אם זה מה שנכון לך. תתאבלי כמו שצריך על הציפיות שהתנפצו הפעם וכדי שאחרי הבכי תוכלי להביט קדימה לסבב הבא, שהוא הוא יהיה הסיבוב האחרון והמוצלח! ((((((((((((((((((((((((חיבוק)))))))))))))))))))))))))))

lilushli

New member
כל כך עצוב אבל אני מאמינה

אז מה היה לנו?
שלושה זקיקים בגודל מתאים
זרע משובח
הזרעה חלקה
במקרה של תאומים
כל כך עצוב אבל אני מאמינה
שיהיה בסדר את עוד תראי שתוכלי לצחוק על הכל ויהיה הכי כיף שבעולם!
באמת הכל הראה שהפעם זה הפעם וכל פעם מחזקת אתכםלפעם הבאה אני בטוחה שזה עוד יקרה. חיבוק דוב אני שולחת לך

../images/Emo14.gif כואב ... הכל היה נראה כל כך

כואב ... הכל היה נראה כל כך
טוב... זה מה שמראה שאנחנו כלי בידי ההסתברות. כל פעם יש סיכוי של 30% ולא יעזור, אבל כבר תבוא הפעם שניפול על הצד החיובי של הסטטיסטיקה. מאחלת לך שזה יהיה בקרוב
רחל

מצב
הנושא נעול.
למעלה