בדיקת תוכנה - מישהו מוכן?

murphy

New member
בדיקת תוכנה - מישהו מוכן?

היי אני כותב את תוכנת הימאליה התוכנה כתובה ביוניקוד כך שאמורים לראות עברית בכל מצב זה עובד יופי אבל מה... כאשר מגדירים בחלונות שפה אחרת מעברית ל non unicode programs רק 90% מהתוכנה רואים בעברית, והשאר סימני שאלה במקרה הטוב, וג'יבריש במקרה הרע. בעצם כשחושבים על זה, גם סימני שאלה זה לא מקרה טוב. אני לא יכול לבדוק אצלי, כי זה המחשב עליו אני מפתח את התוכנה וזה עושה לי בעיות בתוכנות אחרות, כאשר אני משנה את השפה הנ"ל האם יש מישהו פה שהמחשב שלו כבר מכוון לאנגלית בהגדרה הנ"ל? start->control panel->regional and language options->advance tab ומוכן לבדוק את התוכנה? תודה מראש

Shredingerscat

New member
vmware מכיר?

תתקין איזה מערכת הפעלה שאתה רוצה, תריץ עליה מה שאתה רוצה, לא טוב? תוך שניות תחזור להתחלה, וכל זה בלי להשפיע על מע' ההפעלה שלך או אפילו לעשות logof

murphy

New member
תודה

ואני חשבתי שפה זה פורום לכאלה שאוהבים לבדוק המטרה היא כמובן שיהיו עוד עיניים שיבדקו

Shredingerscat

New member
אה

זה פורום של אוהבים לבדוק ואז רציםלספר לחבר'ה. אם זה מה שרצית, תוציא גרסה ראשונית, תן קישור וקווים כלליים וחכה לתגובות.

murphy

New member
מכיוון שזו גירסה לבדיקה

הכוונה הייתה שמי שרוצה לבדוק יפנה אלי ואני אשלח לו את התוכנה אבל אף אחד לא עשה סימנים של רצון כזה והתגובה היחידה שכן קיבלתי הייתה הסבר של איך לבדוק את זה לבד

למעלה