בדיקת ERA

בדיקת ERA

שלום לכולן,

האם מישהי מכן עשתה בדיקה בשם ERA?

לפי הבנתי מדובר בבדיקה חדשה יחסית שלכאורה בודקת את חלון ההשרשה.
עקב העלויות הדי מטורפות, וגם עקב הלוגיסטיקה הכרוכה בזה, אשמח לשמוע אם יש כאן מישהי שביצעה את הבדיקה, והבדיקה באמת עזרה לה להגיע לאבחנה שחלון ההשרשה שלה אינו נכון, לקבוע את חלון ההשרשה הנכון, וכתוצאה מכך להצלחת הטיפול.

שאלה נוספת - דרך מי ביצעתן את הבדיקה? אצל איזה רופא? מה היו העלויות ואיך זה התנהל?
תודה!

קראת לי

אכן עשיתי את הבדיקה.
הביצוע - אצל האקס שלי
דר' אלדר
עלויות - קשוח. הוא גבה עבור המעקבים 1000 שקל. עבור הבדיקה עוד 650. עבור הערכה עצמה שמגיע מספרד ופענוח הדגימה עוד 850 אירו או אולי 650 אני פתאום לא בטוחה.
הכנה = כמו להחזרת מוקפאים על בסיס הורמנים או טבעי. אני עשיתי הורמונים
תוצאה - יש יום קדימה שאני צריכה לעשות היינו יום 3/5 צריכים לזחור ביום 4/6 של הרחם.
החזרה אחרי - הפרוטוקול צריך להיות זהה לזה שהיה לפני ביצוע הבדיקה. לומר במקרה של כמעט חודש אסטרדיול. לא רציתי את העינוי הזה שוב אז הרופא החדש אמר בואי ננסה יום קדימה על בסיס מחזור טבעי.
תוצאה - בטא שלילית. אני מניחה שזה גם קשור לריריתוש העולב שלי אבל זה כבר עניין אחר.
מכירה מישהי שתיקון יום ההחזרה היבא לה את תהאומים שעבדה עבורם בפרך כמה שנים טובות . מניחה שיש משהו בבדיקה הזאת -)

ממש תודה על התשובה המפורטת!

לגבי התוצאה - לא בטוחה שהבנתי אם בתוצאה נאמר שזה בוודאות יום קדימה? או שזה ברמת המלצה בלבד ויכול להיות גם יומיים קדימה לצורך העניין?
שאלה נוספת, אם אין לך בעיה לשתף כמובן - באיזה שלב פנית לעשות את הבדיקה? אני אחרי 3 הזרעות ושתי החזרות מוקפאים שלא הניבו שום אינדיקציה להשרשה. בגלל העלויות המאד מאד גבוהות, אני מאד מתלבטת האם זה הזמן לתותחים הכבדים או שכדאי לתת לזה עוד כמה הזדמנויות לפני שאני פונה (אם בכלל) לפרוצדורה שכזו.
בכל מקרה, מאחלת לך שיצליח לך בקרוב (אם עדיין לא קרה)!

שום בעייה לענות

לגבי תוצאה - אני מנחשת שמדובר בתוצאה מומלצת.היינו לעשות את ההחזרה על פי התיקון שהם מציעים - במקרה שלי יממה קדימה. הם (החברה הספרדית)בשום צורה לא מתחייבים ששינוי המועד לפי ההמלצה שלהם יביא הריון.
מתי - 6 הזרעות 14 IVF כושלים. חתמנו בערך אז גם חוזה לטובת הפונדקאות ויצאנו לדרך במקביל. הריון פונדקאית חסה עליו ועליה
אצלי ניסינו החזרה עם מועד חדש אבל ללא הורמונים (לא היה לי כוח לחודש עינוי נוסף של הכנה) וזה לא הצליח.
דעתי - את די בתחילת הדרך מצד אחד ולכאורה אין טעם לתותח מסוג זה מצד שני - אם יש בדיקה שיכולה לתת כיוון יותר טוב למועד ההחזרה אז למה לא? אם הבדיקה הזאת היתה מוםיעה קודם בשוק בהחלט הייתי עושה אותה קודם.
מה שלא תבחרי - בהצלחות אין קץ

N a y o b i

New member
מכירה

חברה של חברה עשתה את הבדיקה, היא מטופלת ע"י אחד הרופאים של בר חווה.
נכנסה פעמיים להריון אחרי הבדיקה.

יש סיכוי שאת יודעת מה היתה תוצאת הבדיקה שלה?

כלומר, האם התוצאה חזרה תקינה?
או שנאמר לה שיש לה חלון השרשה מוסת, והיא פעלה על סמך ההמלצה?
תודה!

N a y o b i

New member
חלו השרשה

&nbsp
החלון היה מוסת יום קדימה אם אני לא טועה. אחרי ששינו את חלון הזמן היא נכנסה להריון.

למעלה