בדיקת FK

kanfer

New member
בדיקת FK

שלום האם תוצאה 4.4 מחייבת פניה מידית לנפרולוג? תודה י.ק

Avraham F

New member
בדיקת FK

FK 4.4, בבדיקה לאחר 12 שעות (לא יותר),מנטילת המנה החצי-יומית, האחרונה, היא תוצאה נמוכה. המינימום 5.5. שאלות : האם אתה עושה בדיקה זו שלא באמצעות מרפאת המושתלים ? אם הבדיקה נעשתה ע"י מעבדה של קופת חולים הייתי חוזר שנית עליה. כמה זמן אתה מושתל ? מושתל ותיק מאד, לא צריך להתרגש כל כך, מושתל טרי (עד שנה), כדאי שיפנה לנפרולוג לשם עיצה או הגדלת מינון. ע"י צלצול בבוקר למרפאת המשותלים ושאל נפרולוג. בריאות טובה יותר

kanfer

New member
בדיקת FK

תודה על התשובה. הבדיקה נעשתה במרפאת מושתלים. אני מושתל 3 שנים. הסיבה לבדיקה, הורדת מינון פרוגרף ל 1mg פעמיים ביום. אכן אתייעץ עם המרפאה. יום נפלא.

Avraham F

New member
מינון פרוגרף

אני מניח שמבנה גופך קטן (צר? רזה? נמוך?). מינון של 2 מ"ג פרוגרף ביום למושתל ותיק, נראה לי נמוך עבורך. מאחר ומינון של 4 מ"ג ביום גבוה עבורך, יש להניח כי תקבל הוראנת ליטול 3 מ"ג ליום, אחד בבקר ו-2 בערב או להיפך, רק בהוראת רופא השתלות ! (כי אין חצי מ"ג ואסור לחתוך). בריאות טובה יותר, שמור על הכליה (היום, היא יקרה יותר).

DIGITAL MAN

New member
אברהם, תיקון קטן,יש חצי מ"ג פרוגרף

אני מקבל מינון יומי של 2.5 מ"ג 1.5 ביום ו 1 בלילה זה לאחר שהייתי מקבל 1.5 פעמיים ביום המינון היה מעט גבוהה בשבילי ואני שוקל כ82 ק"ג שבת שלום

Avraham F

New member
תודה על המידע

עידכנתי את הזיכּרון (בראש). לגבי המשקל, הלוואי עלי. בפעם האחרונה שמשקלי נרשם ב-2 ספרות היה לפני 35 שנה. רמז - שבעה כמוני שוקלים (כולל לבוש, כולל הנייד) טונה אחת. שבת שלום והריאות טובה יותר.

למעלה