בדיקת MRI

Snoofi1

New member
בדיקת MRI

ערב טוב, יש לנו ילדה בת 10 חודשים הסובלת מהמנגיומה פנימית בלחי. היא מטופלת בסטרואידים מגיל 3 חודשים ועד היום. הרופאה המליצה לנו לעשות בדיקת MRI. אנו מאוד מודאגים מכיוון שהבדיקה נעשית בהרדמה כללית. האם אפשר לקבל הסבר מהי הבדיקה, רמת הסיכון, האם מומלץ לעשות בדיקה שכזאת לתינוקת? אנו מאוד חוששים מהבדיקה הזאת. בתודה מראש!

אניעדן

New member
בדיקת MRI

שלום הורים יקרים שמי מיכל וביתי עברה MRI בגיל 3 שבועות בהרדמה כללית בביהח בניו יורק ושוב עברה בגיל שנה כדי לראות שאין התפתחות נוספת של ההימנגיומה . היא נולדה עם הימנגיומה גדולה על הפנים ( בצורת זקן ) אז הרופאים רצו לוודא שאין גם הימנגיומה פנימית . גם ביתי היתה מטופלת בסטרואידים מגיל חודשיים עד 9 חודשים . עד כמה שידוע לי זו בדיקה עם יוד כדי לבדוק את כלי הדם .היא היתה בהרדמה מלאה כדי שלא תזוז כל הסריקה ( המוח והצוואר ) היתה עם צינור הנשמה למקרה שהיא תפסיק לנשום שינשימו אותה . אני בתור אמא העדפתי לעבור את הבדיקה ולדעת אם יש לה גם הימנגיומה פנימית ולא לחכות שזה יתפתח ( במידה וכן ) . כל החלטה שתקבלו שיהיה בהצלחה רבה . מקווה שעזרתי קצת מיכל

Snoofi1

New member
תודה רבה!

אנו שוקלים ללכת לחוות דעת נוספת של רופא אחר ואז נחליט. רציתי בבקשה לשאול מה שלום ביתך והאם טיפול הסטרואידים עזר. האם היא קיבלה מינון גבוה של סטרואידים? ושוב תודה.

אניעדן

New member
תשובה

ביתי בת 22 חודש כרגע .. אנחנו לקראת ניתוחים פלסטיים מחודש מרץ ב"ה לא מפריע לה כלום .. ילדה לרגילה לכל דבר .. נמצאת בגן רגיל משחקת עם ילדים בגיל שלה ונהנית מאוד מאוד מגיל חודשיים היא מקבלת סטרואידים בכמות של 1.5 מל ובגיל חצי שנה שהמינון היה נמוך מידי כי ההימנגיומה התנפחה בצורה משמעותית אז העלו (הרופאים )לה את המינון ל- 5 מל .ומגיל 9 חודשים התחילו להוריד לה את המינון ב - 0.5 מל כל 3 ימים ... וזה עבד יפה מאוד .. במקביל התחילה התנפח לה הלחי טיפה ( לא רציני בכלל ) אבל הרופאים העדיפו שהיא תישאר בלי סטרואידים ועכשיו רוב הנפיחות ממש ממש ירדה. מצורפת תמונה מעודכנת של עדן בהצלחה בהמשך דרכם ... תהיו חזקים מיכל

Snoofi1

New member
שיהיה בהצלחה מכל הלב!

מיכל, עדן נראית ילדה מקסימה, ממש מתוקה. אני מבינה שבטח עברתם תקופה לא קלה בכלל. העיקר שהילדים שלנו יהיו מאושרים, שתמיד יחייכו. שיבריאו והכל יהיה בסדר. זה מה שחשוב! אני מאוד מודה לך על החיזוק. שיהיה גם לכם בהצלחה!!!

Snoofi1

New member
שיהיה בהצלחה מכל הלב!

מיכל, עדן נראית ילדה מקסימה, ממש מתוקה. אני מבינה שבטח עברתם תקופה לא קלה בכלל. העיקר שהילדים שלנו יהיו מאושרים, שתמיד יחייכו. שיבריאו והכל יהיה בסדר. זה מה שחשוב! אני מאוד מודה לך על החיזוק. שיהיה גם לכם בהצלחה!!!

tomeramit

New member
גם לנו יש

לבן שלי יש המנגיומה באף - בתוך הנחיר. עד היום (שנה וחצי כמעט) אנחנו במעקב א.א.ג, ללא טיפול בסטרואידים. לפני כשבוע עשינו לו בדיקת MRI בכדי לוודא שלא מדובר בגידול שמקורו בראש. הבדיקה ארכה כשעה, בהרדמה מלאה, ללא כל חומר ניגוד. ההרדמה בהתחלה נעשתה כשאני איתו עם מסכה על הפנים ורק אחרי שהוא נרדם הרכיבו לו עירוי.

למעלה