בדיקת Rust

בדיקת Rust

ד"ר וסרמן היקר שלום, סוף סוף הגענו לגיל המופלג שנתיים (ממש היום). האם יש טעם לבצע את בדיקת ה Rust או בדיקות אלרגיה אחרות? השיפור בדיבור של יואבי מדהים, וכל יום - יותר טוב. מבחינת האוכל המצב הוא סטטי. הגננת מניחה שהשיפור יגיע בספטמבר כשהוא יעלה לגן "של הגדולים" שם יהיו יותר "קשים" איתו (ולא יוותרו לו כמו היום). בסה"כ כמות הבקבוקים ירדה מ - 6 בקבוקים ל - 3 בקבוקים (ביום טוב) ו - 4 בקבוקים ביום בלי מוצקים. האם יש טעם להגביל את יואבי באכילת מעדני חלב? הוא מבקש לפחות פעם ביום (בלי קשר לימים בהם הוא אוכל בגן מעדן) (מעדן וניל רגיל וכשהוא מרגיש רע אני חוזרת לסויה). תודה ויום טוב!

מזל טוב

ליום ההולדת- הוא נולד ממש יום אחרי (לי היה אתמול..) לגבי ראסט- לא ממש הייתי חוזר לאור העובדה שיואבי גדל ואוכל הכל אני מסכיןם עם הגננת- הלחץ יגדל ובסוף יואבי יפסיק לשלוט דרך האוכל לגבי מעדנים- אני ממשיך את הקו שלך- תאכילי כמה שהוא מבקש- ותעצרי כשיש שלשולים מזל טוב

עכשיו הכל ברור!!

מזל סרטן הוא המזל הנפלא ביותר לבני אדם (אם הם רוצים להיות אנשים טובים ורגישים...- אתה יכול כבר לנחש שגם אני סרטנית...). מזל טוב גם לך!!

עומר173

New member
קצת באיחור אבל מזל טוב!!

ושתמשיך לעשות את העבודה החשובה כל כך שאתה עושה- אם זה פה בפורום בעזרה לאנשים או עם זה בבית חולים. אני בטוח שהרבה מעריכים את זה-אני בטוח. רק בריאות!!!

למעלה