בדכאון של החיים, אובד עצות

שמעוני11

New member
בדכאון של החיים, אובד עצות

אני כבר יוצא מדעתי,, הבן שלי בהוסטל פוסט אשפוזי, מוגדר עם פיגור קל, יש לו דחפים מיניים מאוד עזים, כל הזמן חושב על מין וגם נוגע בדיירים ומציע להם מגע ומין, בהוסטל אמרו שהוא חייב פסיכיאטר שירשום לו דקפפטיל לדיכוי החשק המיני, ועוד כדורים פסיכיאטרים ליצוב התנהגות, אני מסרב כמובן כי אני מפחד שזה יזיק לו בעתיד, ולכל זה יש תופעות לוואי נוראיות, ואולי בלתי הפיכות, המנהלת אמרה שאם אני מתנגד אז יוציאו את הילד מההוסטל, האם זה חוקי? האם יש פה מישהו במצב הזה? האם מותר להם לכפות עלי ועל הילד את הטיפול? אני עומד כבר להשתגע מרוב מחשבות וחששות, עיזרו לי בבקשה

תראה עם כל הצער וההבנה הבן שלך מטריד אחרים

בדיוק כמו שאתה לא היית רוצה שהבן שלך יהיה הצד המוטרד כך גם הורים אחרים לא רוצים שילדיהם יוטרדו ע"י הבן שלך. הבן שלך מטריד. אם אתה מסרב לטפל בו אז המוסד חשוף לתביעות מצד הורים אחרים. תרופות לדיכוי החשק המיני הן בהחלט הפיכות. וברגע שמפסיקים לקחת אותן ההשפעה נעלמת מהר מאד. לגבי התרופות הפסיכיאטריות תתייעץ עם פסיכיאטר פרטי ע"מ להבין מה ההשלכות.

TikvaBonneh

New member
האופציות שלך

אם אתה לא רוצה לקבל את הטיפול שהם מציעים, אתה צריך להראות שאתה עושה משהו כדי לעזור. לערב בעצמך אנשי מקצוע. יש את מכון ארגמן אתה יכול לפנות אליהם. אתה יכול לחפש מנתחת התנהגות שמתמחה בבוגרים.

yonitbrk2

New member
לפעמים אין ברירה

כמו שכתבו לך א. תרופות לדיכוי החשק המיני הן הפיכות, ומקובלות מאוד בטיפול בילדים בעלי לקויות בגילאי ההתבגרות,בשילוב עם טיפול מיני רגשי כמו שנותן מכון ארגמן או מכון לאורך הדרך של חברת א.ד.נ.מ .
לפעמים החסימות הן אצלנו , ההורים, והקושי שלנו פוגע בילדים ובחברה הסובבת אותם.
ב. במקביל אכן הייתי מציעה להנהלת ההוסטל להכניס מנתח/ת התנהגות כדי לטפל גם בנושא הזה, וזה אפשרי. שתי החברות שהצעתי בסעיף א. נותנות הדרכות בנושא לצוותי הוסטלים שונים, כדי שיוכלו להתמודד עם בעיות כאלו.

למעלה