בדם יזע והרבה דמעות והשקעה מה הסיכוי לקבל ציון 720+

bennyhemo

New member
בדם יזע והרבה דמעות והשקעה מה הסיכוי לקבל ציון 720+

שלום, לדעתכם המלאה:

אני יודע שיש קשר בין מה שעשיתי בעבר ולידע שרכשתי לבין הציון שאקבל, אבל למרות כל זאת, אתם חושבים שיש לי או לכל אחד אחר סיכוי לקבל ציון(ולא חייב בפעם הראשונה) שנע החל מ720 ומעלה, עם הרבה השקעה והזעה שתלויה בזמן ולא תלויה בזמן?

kagome10

New member
השאלה היא מה הציון המקורי

אני חושבת שבהינתן כמות זמן והשקעה אינסופיים, אנשים יכולים לשפר הרבה.
אם להניח לרגע תנאים מציאותיים יותר, אז אנשים יכולים לשפר, אבל במידה מוגבלת.
&nbsp
ולכן הייתי שואלת מה היה הציון שלך בסימולציה הראשונה שלך. כזו שנערכה לפני קורסים והכנות, אם היו. אם הוא 500, הייתי אומרת שלא, אם הוא 700, הייתי אומרת שכן.
&nbsp
בתור מי שבסימולציה הראשונה שלה קיבלה 702, ניגשה לפסיכומטרי בלי ללמוד וקיבלתה 703, אני יכולה להגיד שהיו אנשים שטרחו ולמדו הרבה יותר ממני, וקיבלו ציונים נמוכים משמעותית.
מצד שני, עכשיו אני מנסה להשיג פטור באנגלית, וכל מה שאני צריכה זה לשפר את אוצר המילים. וזה לא קל.

bennyhemo

New member
מה התשובה לשאלה שלי, אני די חדש בעניין הפסיכו, ושאלתי בכללי

נועם841

New member
ברור שיש לך סיכוי

אם תשקיע, ותלמד טוב בקורס מעולה עם מדריך טוב אין סיבה שלא תוציא ציון גבוה מ720. יש לקידום קורס מצוין, אני עשיתי שם וממש הייתי מרוצה. המדריך היה תותח, יש להם שיטות לימוד מעולות וביחד עם זה שלמדתי וחרשתי הוצאתי 740. אל תתן לאנשים להוריד לך את הבטחון..

bennyhemo

New member
הבעיה העיקרית היא האנגלית, לצערי לא נולדתי עם אנגלית כשפת אם

Elle est

New member
כמובן שאפשר!

הרבה אנשים לא נולדו עם אנגלית כשפת אם, ובכל זאת הצליחו להגיע לתוצאות יפות מאוד. לשימחתך, החלק של האנגלית פשוט יחסית.

שים לב לשמות של הפרקים: חשיבה כמותית, חשיבה מילולית, אנגלית. זה מרמז לך על כך שהפרק הזה דורש רק ידיעה של השפה, ולא העמקה וחשיבה מפותחת.

אני ממליצה לך לקרוא ספרים או מאמרים קצרים באנגלית. כל מילה שתוסיף לאוצר המילים שלך תסייע לך בהמשך, ואני חושבת שכדאי לעשות את זה כבר מהיום.

אגב, סקאלת הציונים נעה בין 50 ל-150. אני התחלתי מציון 80, והגעתי ל-150. אז יש תקווה!

המון בהצלחה!
קורל

רינת00777

New member
הכל אפשרי

אם מאוד משקיעים, קולטים את הקטע ולומדים.
אין דבר כזה לא אפשרי...

bennyhemo

New member
כן, אבל מה עושה אחד כמוני ששפת האנגלית היא לא שפם אם

מה עליי לעשות כדי להגיד מרמת בסיס ועד כדי לעבור את החלק של האנגלית בפסיכומטרי ולקבל את רוב הנקודות על מנת שהחלק הזה לא יוריד לי את הציון בבחינה,
&nbsp
כמה השקעה צריכה להיות? יש פחד שזה עלול לקחת שנים

למעלה