בדמוקרטיה ראש השבכ והיועמשית צריכים לסיים את תפקידם

שחר 676

Well-known member
מי שרוצה להגן על לשכתו מחקירה של השב"כ מאיים על ראש השב"כ .
מי שרוצה לבטל את המשפט שלו מאיים על היועצת המשפטית.
חקירה של העכוז שלי.

למיטב ידיעתי רונן בר נשוי לבת של אחד ממנהיגי ומממניה הכספיים של מחאת קפלן.

משפט נתניהו מתקיים כבר שנים ארוכות - ביטול המשפט מצוי במוחך השמאלן.

השב"כ לא צריך להיות גוף פוליטי ולדעתי בפועל הוא בהחלט כזה....בר צריך לעוף הביתה מיד.

מתחיל כעת הליך חוקי לפיטורי היועמשית ובצדק רב - לממשלה מגיע פרקליט שיסייע לה להגיע למחוז חפצה בהתאם לחוק - לא יתכן שיועמשית לעומתית לממשלה הנבחרת תמשיך לכהן כאן

נערך לאחרונה ב:

1ספי11

Well-known member
חקירה של העכוז שלי.

למיטב ידיעתי רונן בר נשוי לבת של אחד ממנהיגי ומממניה הכספיים של מחאת קפלן.
למיטב ידיעתך? תן פרטים.
משפט נתניהו מתקיים כבר שנים ארוכות - ביטול המשפט מצוי במוחך השמאלן.
המשפט נמשך ונתניהו רוצה לבטל אותו.
השב"כ לא צריך להיות גוף פוליטי ובפועל הוא בהחלט כזה....בר צריך לעוף הביתה מיד.
גוף פוליטי?? תן דוגמא.
מתחיל כעת הליך חוקי לפיטורי היועמשית ובצדק רב - לממשלה מגיע פרקליט שיסייע לה להגיע למחוז חפצה בהתאם לחוק - לא יתכן שיועמשית לעומתית לממשלה הנבחרת תמשיך לכהן כאן
קשקוש ירוק ומטופש.
גם ממשלה נבחרת צריכה להתחש בחוק .

1ספי11

Well-known member
האזן באדיקות מהתחלה ועד הסוף ותבין היטב.

ריקלין חושף עצמו לתביעת דיבה באם הוא משקר.

וזה אומר, מה??
אתה צריך להביא משהו שמוכיח שבר פעל בניגוד להנחיות שהיו לו או כנגד האינטרסים של המדינה אחרת אין משמעות לרכילות שאתה מביא.

שחר 676

Well-known member
וזה אומר, מה??
אתה צריך להביא משהו שמוכיח שבר פעל בניגוד להנחיות שהיו לו או כנגד האינטרסים של המדינה אחרת אין משמעות לרכילות שאתה מביא.
טוף

בקיצור....קשריו המשפחתיים לכאורה של ראש השב"כ בר עם מחאת קפלן יצאו אל האור....לפתע נזכרתי ששמעתי שמועה שבעלה של מנהיגת המחאה שקמה ברסלר הוא/היה סגן ראש השב"כ..... מעניין........משהו מסריח בממלכת דנמרק , הא ?

תקשיב טוב.

אתה יכול להמשיך להתמם מכאן עד באר שבע אבל זה לא יעזור לך.

את החונטה שלכם אנו נאזן ונשיב דמוקרטיה לעם הזה.

1ספי11

Well-known member
טוף

בקיצור....קשריו המשפחתיים לכאורה של ראש השב"כ בר עם מחאת קפלן יצאו אל האור....לפתע נזכרתי ששמעתי שמועה שבעלה של מנהיגת המחאה שקמה ברסלר הוא/היה סגן ראש השב"כ..... מעניין........משהו מסריח בממלכת דנמרק , הא ?

תקשיב טוב.

אתה יכול להמשיך להתמם מכאן עד באר שבע אבל זה לא יעזור לך.

את החונטה שלכם אנו נאזן ונשיב דמוקרטיה לעם הזה.
אתם דורשים לא לערב את רעיית ראש הממשלה ומתעסקים עם רכילות על רעיית ראש השב"כ. ביקשתי ממך כאדם הגון לספר לנו על הראש עצמו ומה הוא עשה נגד האינטרס של המדינה.

תבדוק עוד פעם את השמועות שאתה מפיץ.

שחר 676

Well-known member
אתם דורשים לא לערב את רעיית ראש הממשלה ומתעסקים עם רכילות על רעיית ראש השב"כ. ביקשתי ממך כאדם הגון לספר לנו על הראש עצמו ומה הוא עשה נגד האינטרס של המדינה.

תבדוק עוד פעם את השמועות שאתה מפיץ.
שמאלן מצוי....בדיוק כמו שאר החברים שלכם בשמאל.

הפכתם את ההיתממות למקצוע.

לא נורא - בריאות.

1ספי11

Well-known member
שמאלן מצוי....בדיוק כמו שאר החברים שלכם בשמאל.

הפכתם את ההיתממות למקצוע.

לא נורא - בריאות.
אופייני. כשאתה נפגש עם עודות אתה מאבד את היכולת לתגובה עניינית.
הכי קל לטעון שזה בגלל שאתה ימני אבל אני מכיר ימניסטים הגונים. אתה לא מאלה.

שחר 676

Well-known member
אופייני. כשאתה נפגש עם עודות אתה מאבד את היכולת לתגובה עניינית.
הכי קל לטעון שזה בגלל שאתה ימני אבל אני מכיר ימניסטים הגונים. אתה לא מאלה.
אני חושב שכל מי שיקרא את השתלשלות השיח בינינו יתרשם ויבין את שהוא צריך להבין.

שחר 676

Well-known member
עוד ניסיון .
אתה טוען שאשתו של ראש השב"כ שמאלנית ולכן הוא לא ראוי לתפקיד?
לא. זה לא מה שאני טוען.

אני פשוט לא מתפלא על חוסר הרצון שלך לא להבין מה אני כותב ;-)

אני סיימתי לבזבז עליך הסברים שאתה מתעקש לא להבין. מי שירצה להבין מוזמן לקרוא את השתלשלות השיח בינינו שכן הכל ברור , נהיר וקריא.

עכשיו אל תפריע לי....אין לי זמן למתחכמים שמאלנים.

1ספי11

Well-known member
לא. זה לא מה שאני טוען.

אני פשוט לא מתפלא על חוסר הרצון שלך לא להבין מה אני כותב ;-)

אני סיימתי לבזבז עליך הסברים שאתה מתעקש לא להבין. מי שירצה להבין מוזמן לקרוא את השתלשלות השיח בינינו שכן הכל ברור , נהיר וקריא.

עכשיו אל תפריע לי....אין לי זמן למתחכמים שמאלנים.
זה בדיוק מה שטענת . אתה הוא זה שהביא את הרכילות של ריקלין.

צביקה5311

Well-known member
לא יקירי.

שכרון הכח הוא שלכם.

אתם חייבים להבין שצה"ל והשב"כ הם לא של אבא שלכם.

אני מבין שזה קשה לכם אבל אתם תתרגלו....אין לכם ברירה.
ראשי שב"כ, מוסד והרמטכל נבחרים ע"י הדרג המדיני ע"פ הרקורד שלהם, לא לפי מידת "נוחות" לאגנדה פוליטית כזאת או אחרת.
בינתיים, השב"כ והצבא חקרו את עצמם כי אין כרגע גוף חיצוני שיעשה זאת. גוף כזה צריך לחקור הכל ואת כולם.
במיוחד מי שעוד לא נגעו בו. הממשלה.
לא נלמד ממה שקרה, לא נפיק לקחים?
גלנט הלך, הרצי הלוי גם. נכון, הם פקידים.
נבחרי ציבור שכשלו, והם כשלו, צריכים להתייצב בפני מי ששלח אותם לשלוט, העם

שחר 676

Well-known member
ראשי שב"כ, מוסד והרמטכל נבחרים ע"י הדרג המדיני ע"פ הרקורד שלהם, לא לפי מידת "נוחות" לאגנדה פוליטית כזאת או אחרת.
תספר את זה להרצי הלוי שנבחר לתפקידו כרמטכ"ל על ידי בני גנץ בזמן ממשלת מעבר, תשעה ימים לפני הבחירות בניגוד לחוק.

בהטפות מוסר אתם נהדרים.
בינתיים, השב"כ והצבא חקרו את עצמם כי אין כרגע גוף חיצוני שיעשה זאת
ממש לא.

השב"כ לא שיתף פעולה כלל עם מבקר המדינה וצה"ל שיתף פעולה באופן חלקי ביותר. שני הגופים הללו עשו הכל בכדי לחקור את עצמם.

תפסיק להתמם.
כזה צריך לחקור הכל ואת כולם.
במיוחד מי שעוד לא נגעו בו. הממשלה.
לא נלמד ממה שקרה, לא נפיק לקחים?
גלנט הלך, הרצי הלוי גם. נכון, הם פקידים.
נבחרי ציבור שכשלו, והם כשלו, צריכים להתייצב בפני מי ששלח אותם לשלוט, העם
כולם צריכים להחקר. גם הדרג המדיני וגם בג"צ על חלקו בפאשלה (בג"צ הוואנה משנת 2018) וגם אחים לנשק.

ולכן ועדת חקירה ממלכתית שלא תקבע על ידי העליון היא צו השעה. ולעדת חקירה כזאת יהיה אמון רחב בעם.

לי ולרוב העם אין מינימום אמון בבג"צ או ביצחק עמית.

צביקה5311

Well-known member
תספר את זה להרצי הלוי שנבחר לתפקידו כרמטכ"ל על ידי בני גנץ בזמן ממשלת מעבר, תשעה ימים לפני הבחירות בניגוד לחוק.

בהטפות מוסר אתם נהדרים.

ממש לא.

השב"כ לא שיתף פעולה כלל עם מבקר המדינה וצה"ל שיתף פעולה באופן חלקי ביותר. שני הגופים הללו עשו הכל בכדי לחקור את עצמם.

תפסיק להתמם.

כולם צריכים להחקר. גם הדרג המדיני וגם בג"צ על חלקו בפאשלה (בג"צ הוואנה משנת 2018) וגם אחים לנשק.

ולכן ועדת חקירה ממלכתית שלא תקבע על ידי העליון היא צו השעה. ולעדת חקירה כזאת יהיה אמון רחב בעם.

לי ולרוב העם אין מינימום אמון בבג"צ או ביצחק עמית.
אז מי, יעקב ברדוגו, אין אף שופט עליון בדימוס שיהיה מקובל על כולם? זה לא העניין. נתניהו רוצה וועדת חקירה שתחקור הכל ואת כולם חוץ ממנו.
במשמרת שלכם קרה האסון הכי גדול אחרי מלחמת יום כיפור. הצבא אשם, השב"כ אשם, "הסרבנים" אשמים
הקפלניסטים. בקיצור, השמאל כהגדרתכם ( בעיני השמאל כבר לא רלוונטי). הממשלה!!! מה פתאום?😀
תודה, זה עלבון לאינטלגנציה

שחר 676

Well-known member
אז מי, יעקב ברדוגו, אין אף שופט עליון בדימוס שיהיה מקובל על כולם? זה לא העניין. נתניהו רוצה וועדת חקירה שתחקור הכל ואת כולם חוץ ממנו.
מבחינתי שיכנסו קבוצה נבחרת של ימנים ושמאלנים ביחס זהה והם יבחרו את ועדת החקירה שתוקם.

ובוועדה יהיה נציג למשפחות החטופים והחללים.

אני מניח שיש עוד אופציות אבל בכל מקרה אין ולעולם לא יהיה מצב שהוועדה תהיה בראשות העליון שבעצמו חייב להחקר על הפאשלה.
במשמרת שלכם קרה האסון הכי גדול אחרי מלחמת יום כיפור. הצבא אשם, השב"כ אשם, "הסרבנים" אשמים
הקפלניסטים. בקיצור, השמאל כהגדרתכם ( בעיני השמאל כבר לא רלוונטי). הממשלה!!! מה פתאום?😀
תודה, זה עלבון לאינטלגנציה
יקירי. הימין זוכה בבחירות אבל לא מצליח למשול וזאת בשל מעוזי הכח של השמאל בבג"צ , פרקליטות , אקדמיה , תקשורת , מטכ"ל צה"ל , שב"כ , פקידות בכירה ועוד..

הפאשלה היחידה של הממשלה הזאת היא חוסר היכולת שלה לגוון את מועדון החברים הסגור שלכם במעוזים שהזכרתי....אי הגיוון הביא לקונספציה שמאלנית שתוצאותיה הרות האסון ידועות לכולנו.

אבל כל זה כלל לא משנה שכן הצבא הגדול והחזק במזרח התיכון לא יכול להפסיד לחבורת עזתים עלובה עם נעלי אצבע , גופיות , סכינים , קילשונים....ונשק קל. אם היינו מפסידים לצבא עצום כמו צבא מצרים או טורקיה הייתי מאשים גם את הדרג המדיני אבל תבוסה כה מבישה לחבורת עזתים עילגים לא קשורה בכלל לדרג המדיני.

היא קשורה אך ורק לדרג הצבאי והשב"כ שמרוב יהירות לא טרחו להקפיץ כוננות עם שחר על אף כל ההתראות שהתקבלו ואפילו לא הודיעו לדרג המדיני הממונה עליהם.

מה שהביא עלינו את השואה הזאת זה טיפשותו של השמאל.

ואותם אחים לנשק (יימח שמם ויאבד זכרם) שניסו לחולל מרד בצה"ל - הציגו אותו כצבא חלש העומד בפני התפרקות.....זכור יקירי, האויב תמיד יתקוף אותך כשאתה מצטייר בעיניו כחלש וכך בדיוק הציגו את צה"ל אותם "אחים לנשק" שאני מכנה אותם "כלבים לנשק".

נערך לאחרונה ב:

צביקה5311

Well-known member
מבחינתי שיכנסו קבוצה נבחרת של ימנים ושמאלנים ביחס זהה והם יבחרו את ועדת החקירה שתוקם.

ובוועדה יהיה נציג למשפחות החטופים והחללים.

אני מניח שיש עוד אופציות אבל בכל מקרה אין ולעולם לא יהיה מצב שהוועדה תהיה בראשות העליון שבעצמו חייב להחקר על הפאשלה.

יקירי. הימין זוכה בבחירות אבל לא מצליח למשול וזאת בשל מעוזי הכח של השמאל בבג"צ , פרקליטות , אקדמיה , תקשורת , מטכ"ל צה"ל , שב"כ , פקידות בכירה ועוד..

הפאשלה היחידה של הממשלה הזאת היא חוסר היכולת שלה לגוון את מועדון החברים הסגור שלכם במעוזים שהזכרתי....אי הגיוון הביא לקונספציה שמאלנית שתוצאותיה הרות האסון ידועות לכולנו.

אבל כל זה כלל לא משנה שכן הצבא הגדול והחזק במזרח התיכון לא יכול להפסיד לחבורת עזתים עלובה עם נעלי אצבע , גופיות , סכינים , קילשונים....ונשק קל. אם היינו מפסידים לצבא עצום כמו צבא מצרים או טורקיה הייתי מאשים גם את הדרג המדיני אבל תבוסה כה מבישה לחבורת עזתים עילגים לא קשורה בכלל לדרג המדיני.

היא קשורה אך ורק לדרג הצבאי והשב"כ שמרוב יהירות לא טרחו להקפיץ כוננות עם שחר על אף כל ההתראות שהתקבלו ואפילו לא הודיעו לדרג המדיני הממונה עליהם.

מה שהביא עלינו את השואה הזאת זה טיפשותו של השמאל.

ואותם אחים לנשק (יימח שמם ויאבד זכרם) שניסו לחולל מרד בצה"ל - הציגו אותו כצבא חלש העומד בפני התפרקות.....זכור יקירי, האויב תמיד יתקוף אותך כשאתה מצטייר בעיניו כחלש וכך בדיוק הציגו את צה"ל אותם "אחים לנשק" שאני מכנה אותם "כלבים לנשק".
הימין בשלטון מאז 1977 כמעט ברצף, להוציא פסקי זמן של שנה שנה וחצי פה ושם. היו בין לבין ברק ובנט.
איך מעל 20 שנה הימין בכלל וביבי בפרט הצלישו למשול ללא מלחמות עם כל האליטות?
אומר לך מה השתנה. הצטברו חשדות נגד נתניהו ונפתחה חקירה. פה "הסתבכנו".
לפתוח הליך משפטי נגד האיש החזק במדינה, פה נכנסנו לסיחרור. תומכיו הנלהבים של ביבי סימנו כאוייב כל מי שנחשב חלק מזה (מערכת המשפט ותקשורת).
אכן, ימין על מלא זכה באמון הציבור וקיבל מנדט לנהל את המדינה. לנהל!!! לא לשנות את אופיה.
לווין מוביל תהליך שאם יצליח חלילה, נהיה דומים לרוסיה, הונגריה ופולין. אני לא מעלה על דעתי ששופט ברוסיה יפסוק בניגוד להנחיות של פוטין. זה בדיוק המודל שלווין רוצה בישראל. לא יקרה

שחר 676

Well-known member
הימין בשלטון מאז 1977 כמעט ברצף, להוציא פסקי זמן של שנה שנה וחצי פה ושם. היו בין לבין ברק ובנט.
איך מעל 20 שנה הימין בכלל וביבי בפרט הצלישו למשול ללא מלחמות עם כל האליטות?
אני אסביר לך.

נתניהו תמיד פחד ממערכת המשפט. הוא ידע שהיא צוברת כח לא מידתי , הוא ידע שהיא דורסת את עקרון הפרדת הרשויות ולמרות זאת לא עשה כלום וזאת מפני שהוא פחד ממנה. גם אריאל שרון פחד ממערכת המשפט ולכן הפך להיות שמאלן על מלא.....

למרות הכל , במשך שנים ארוכות נתניהו המשיך לזכות במערכות בחירות עד שלאחר נצחון בבחירות שנת 2015 סוף סוף הבינו בשמאל שאין להם סיכוי להדיח את נתניהו ממשרד רוה"מ באמצעים דמוקרטים חוקיים ולכן החליטו על פעולת תפירת/טפילת תיקים פליליים....הכל לכאורה כמובן.

נתניהו לא היה נלחם במערכת המשפט אילו זו לא הייתה תופרת לו תיקים פליליים בכוונת מכוון ואולי זה התיקון שלו. מלחמתו של נתניהו במערכת המשפט היא מלחמה למען השלטון הדמוקרטי היינו שלטון העם.
ימין על מלא זכה באמון הציבור וקיבל מנדט לנהל את המדינה. לנהל!!! לא לשנות את אופיה.
לווין מוביל תהליך שאם יצליח חלילה, נהיה דומים לרוסיה, הונגריה ופולין. אני לא מעלה על דעתי ששופט ברוסיה יפסוק בניגוד להנחיות של פוטין. זה בדיוק המודל שלווין רוצה בישראל. לא יקרה
השמאל שינה את אופיה של המדינה מדמוקרטית לדיקטטורה סמויה כבר לפני עשרות שנים ומאז כוחה של מערכת המשפט התעצם ללא הכר.

לפלג הליברלי בבג"צ יש זכות וטו קבועה מהרגע בו אהרון ברק ביטל את זכות העמידה בפני בג"צ ובכך הרס את עיקרון הפרדת הרשויות. מאז בג"צ דוחף את האף שלו לכל נושא שבא לו , הוא מחדל את פעולת הרשות המבצעת מתי שבא לו ודופק את המשילות וגם את רצון העם.

להערכתי אם בג"צ לא יאוזן במוקדם או מאוחר תתרחש בישראל מלחמת אזרחים.

הימין רוצה איזון בבג"צ....השמאל רוצה שליטה בבג"צ וזאת מפני שבכך הוא מתגבר ומצפצף על הכרעתו הדמוקרטית של העם.

מאד פשוט.

למעלה