מבחינתי שיכנסו קבוצה נבחרת של ימנים ושמאלנים ביחס זהה והם יבחרו את ועדת החקירה שתוקם.
ובוועדה יהיה נציג למשפחות החטופים והחללים.
אני מניח שיש עוד אופציות אבל בכל מקרה אין ולעולם לא יהיה מצב שהוועדה תהיה בראשות העליון שבעצמו חייב להחקר על הפאשלה.
יקירי. הימין זוכה בבחירות אבל לא מצליח למשול וזאת בשל מעוזי הכח של השמאל בבג"צ , פרקליטות , אקדמיה , תקשורת , מטכ"ל צה"ל , שב"כ , פקידות בכירה ועוד..
הפאשלה היחידה של הממשלה הזאת היא חוסר היכולת שלה לגוון את מועדון החברים הסגור שלכם במעוזים שהזכרתי....אי הגיוון הביא לקונספציה שמאלנית שתוצאותיה הרות האסון ידועות לכולנו.
אבל כל זה כלל לא משנה שכן הצבא הגדול והחזק במזרח התיכון לא יכול להפסיד לחבורת עזתים עלובה עם נעלי אצבע , גופיות , סכינים , קילשונים....ונשק קל. אם היינו מפסידים לצבא עצום כמו צבא מצרים או טורקיה הייתי מאשים גם את הדרג המדיני אבל תבוסה כה מבישה לחבורת עזתים עילגים לא קשורה בכלל לדרג המדיני.
היא קשורה אך ורק לדרג הצבאי והשב"כ שמרוב יהירות לא טרחו להקפיץ כוננות עם שחר על אף כל ההתראות שהתקבלו ואפילו לא הודיעו לדרג המדיני הממונה עליהם.
מה שהביא עלינו את השואה הזאת זה טיפשותו של השמאל.
ואותם אחים לנשק (יימח שמם ויאבד זכרם) שניסו לחולל מרד בצה"ל - הציגו אותו כצבא חלש העומד בפני התפרקות.....זכור יקירי, האויב תמיד יתקוף אותך כשאתה מצטייר בעיניו כחלש וכך בדיוק הציגו את צה"ל אותם "אחים לנשק" שאני מכנה אותם "כלבים לנשק".