בדמינטון: זילברמן ניצח 2 יריבים בטורניר טהיטי

בדמינטון: זילברמן ניצח 2 יריבים בטורניר טהיטי

לקראת רבע הגמר, בטורניר הלפני אחרון.

BentzWatchJudo

New member
מישה מעדכן לפני 40 דקות בדף הפייסבוק שלו:

מישה מעדכן לפני 40 דקות בדף הפייסבוק שלו:
"שלום חברים , אני חוזר ובגדול לפני רגעים ספורים עליתי לחצי גמר בתחרות צאלנ'ג ..... לא ציפיתי שהעבור את הסיבוב השני ששם שיחק שחקן מאינדונזיה , אבל עברתי אותו ועוד שתיים אחריו , בערב אשחק את החצי גמר ואני רוצה להודות לכולכם על התמיכה והעזרה .... סיבוב נוסף והסיכויים שלי לאולימפיאדה יהיו גבוהים מאוד............."

http://www.facebook.com/pages/Misha-Zilberman/174897659225795

BentzWatchJudo

New member
מישה בגמר. הוא עידכן בפייסבוק לפני 19 דקות:

מישה עידכן שוב בפייסבוק לפני 19 דקות:
"אני בגמר .......... וגם כולי גמור ומת מעייפות , פשוט התחרות הזאת הוציאה אותי מהקרשים ושבוע לפני סיום השנה העולימפית הפצצתי .... והכרטיס ללונדון הכי קרוב שיש ........"

https://www.facebook.com/pages/Misha-Zilberman/174897659225795

ניצח את האמריקני המדורג תחתיו סגויין- מצוין.

עדיין צריך לנצח בגמר יריב מאוסטרליה או מלזיה, כדי להיות הרבה יותר שקט לגבי הכרטיס ולא להיות תלוי באחרים.
בעיון באתר סיקורי , ככל הנראה זה הטורניר האחרון שבו יוכל לצבור נקודות שיקדמו אותו, זאת מאחר שהוא נרשם לטורניר המתחיל באיזר זמן המקדים ב 15 וחצי שעות את מיקומו הנוכחי המתקיים בניו דלהי בהודו, ויתחיל שעות ספורות לאחר שינחת שם.
מה שמן הסתם לא יאפשר לו אפשרות להתאושש מהעייפות הרבה שהוא מציין..

אני רואה כרגע שהוא נרשם גם לטורניר בפורטוגל

שמתחיל ביום שישי הקרוב, מה יאפשר לו כמה ימי מנוחה.
מן הסתם, לאחר התמשכות השהות בעקבות ההצלחה בטהיטי, שלא מותירה לו זמן מנוחה, יפסח על טורניר הודו.

apy ape

New member
כמה נק' דרוג תקנה לו ההשתתפות בגמר?

וכמה במקרה של אליפות? ולאיפה זה יקדם אותו?

צריך לזכור שזה טורניר צ'אלנג'

הנושא עימו פוטנציאל של פחות ממחצית מטורניר גדול רגיל.
,נתחיל מהסוף. בכל מצב ומקרה זילברמן ידע אם הוא השיג רף ישראלי או בינלאומי(38) רק בעוד שבוע לפחות.

הגמר שווה 3400 נק', זכיה בטורניר 4000 .
כאשר באופן כללי עשרת התוצאות הטובות ביותר במשך 52 השבועות האחרונים נלקחות בחשבון כללי.
בפועל נוספו למאזנו השבוע 1880 נק' בינתיים ואם ינצח יקבל עוד 600 נוספים.

לו הדירוג האולימפי היה נסגר היום, הוא היה מצוי מעל הרף הישראלי(35 אולימפי), בדירוג 33 אולימפי ומקבל כרטיס.
במהלך הימים הקרובים יפתחו טורנירים גדולים למשל בהודו ולאחר מכן בפורטוגל בסופשבוע הטורניר בו הוא ישחק, שיכולים לשנות את התמונה באופן משמעותי לקראת התאריך הסופי.
כללית צריך לזכור שהמיקום בדירוג האולימפי הסופי מותנה בפרמטרים גמיש בצמרת הדירוג עצמה.
יש סבירות גבוהה שהסינים למשל יכניסו שחקן נוסף לרביעיה וכך הקוריאנים ל 16, מה שירים יותר את הרף עבור תחתית הרשימה באיזור בו מצוי זילברמן.

אנחנו נדע מיקומו הסופי במהלך יום ראשון הבא

כשהטורנירים של סופהשבוע יסתיימו.

הפרסום הרשמי יגיע ביום החמישי שלאחריהם ה 3/5.

באיחור רב מתפרסם שהוא יופיע בגמר מול מלזי

המדורג תחתיו.

פרט טרוויאלי בשעת 12:35 שעת כתיבת שורות אלה, עדיין מוצ"ש לפי שעון טהיטי.

apy ape

New member
יום ראשון 12:30 בצהריים שעון מקומי

שזה מתישהו באמצע הלילה אצלנו

שעת הגמר 12:30בצהרי יום א' שעון טהיטי

01:30 בלילה שעון ישראל.

סביר הרבה יותר שזילברמן עצמו יהיה מהיר בעדכון בפרצוף-ספ,ר מאשר אתרים שעידכנו על העליה לגמר 5 שעות לאחר תום המשחק.

BentzWatchJudo

New member
בתנאי שהוא ינצח הוא יהיה מהיר

נראה לי.
במקרה של הפסד לא בטוח.
(כן אפשר להפעיל לוגיקה אם עד שעה זאת וזאת אין עדכון סימן שהוא הפסיד).

יתכן.

מחר לפנות בוקר כבר תדע.

בכל מקרה אינדקציה לגבי המיקום הסופי שלו נוכל לחשב , בסביבות יום ראשון בערב בשבוע הבא. כך נדע אם יש לו כרטיס ישיר ללונדון ביד או שהוא צריך לקבל ג'סטה כצעיר או שכלל לא יעבור בכלל את הרף הבינלאומי.

בינתיים אני רואה בדיעבד שכבר עכשיו הסינים יבטיחו ככל הנראה שחקן נוסף מה שמעלה כאמור בא על חשבון שחקנים בתחתית הרשימה.
הם הגיעו לאליפות אסיה כשכל רביעיית חצי הגמר היא סינית, ויצא במקרה או שלא במקרה שהסיני שהיה צריך את הניקוד כדי לזנק למקום הרביעי המבטיח לסין מקום 3 באולימפאדה זכה בטורניר.

BentzWatchJudo

New member
הסינים האחרים מדורגים גבוה יותר מזה שזכה?

הסינים האחרים שהגיעו לחצי הגמר מדורגים גבוה יותר מזה שזכה?

BentzWatchJudo

New member
יש לך את זה

כשאתה רוצה אתה ממש תורם מידע מועיל לפורום.
אני מקווה שתמשיך להתמקד בלהיות חיוביי ותורם.

למעלה