בדמעות את לי סיפרת-יוסי עדן

בדמעות את לי סיפרת-יוסי עדן

שוב זה קורה לך את נהיית עצובה הדמעות בעינים יורדות בלי הפסקה תני סיכוי לעצמך להתאהב שוב מחדש תשכחי אותו כי ממך הוא כבר שכח תני סיכוי לעצמך להתאהב שוב מחדש תשכחי אותו כי ממך הוא כבר שכח פזמון... בדמעות את לי סיפרת איך אותו את רק אהבת לך מבטיח נערה בטוב וגם ברע שאהיה כאן לידך תמיד לעזרתך בליבי יש פינה ששמורה לך ילדה את לימדת אותי לחיוך גם שכואב אז מדוע את עכשיו לא נלחמת אן הלב? אפילו שהלב כואב כי הוא אותך לא אוהב אל תלכי אחריו כי זה רק יכאב אפילו שהלב כואב כי הוא אותך לא אוהב אל תלכי אחריו כי זה רק יכאב בדמעות את לי סיפרת איך אותו את רק אהבת לך מבטיח נערה בטוב וברע שיהיה כאן ליידיך תמיד לעזרתך בליבי יש פינה ששמורה לך ילדה מילים : לפעמים את שותקת סגורה אם הכאב אל תיהי עצובה מלאך אף אחד לא שולט שבלב תבכי נשמה שלי תמיד יש זמן לתרופה לעולם לא נבין את סודות אהבה מביט על הדמעות ולבד הם יורדות אני תמיד יהיה לך כידיד לעט צרה בליבי תמיד יש פינה תמיד היא מחכה ושמורה אנייהיה המלאך שישמור עלייך לעולם אל תעזבי תיהיה חזקה כי הכל זה רק אהבה שיר 4 בדיסק החדש של יוסי עדן!!!

חמודה

New member
האאאאאא

יש לכם מושג מאיפה אני יכולה להוריד את השיר???? תרשמו לי בפרטי:)

בובה...

ת´אמת אין לי מושגע איפה אפשר להוריד אותו.. אבל אם את רוצה אני יכולה לנסות להכניס אותו למחשב ולשלוח לך.. כנסי לי לאי סי קיו 135760306 או שתכתבי לי ת´אימייל שלך.. ואני אשלח לך כפרה :) סאלאמת

מרוקאית חולה מיזרחית- את מקסימה../images/Emo140.gif

היי בחרה יקרה שלי, אני רציתי שתדעי שאני כבר כמה ימים עוקבת ס אחר ההודעה שלך ולא הגבתי אף פעם, אבל תמיד אמרתי בלב " יא איזו חמודה היא" אז תמשיכי להיות ככה נשמה, ותהיי כאן איתנו תמיד- אנחנו אוהבים אותך מרוקאית נשמה - ואם תצטרכי משהו בקשר למוסיקה אני כאן תמיד לעזור לך אם אני יכולה. אוהבת תמיד ושיהיה לך ערב מקסים. <<<<<<< ילדת חופים>>>>> אלין נ.ב- סתם פשוט היה לי חשוב לומר את זה - תמשיכי ככה!!!

חח תשבעי כפרה..

ת´אמת? העלת לי חיוך על הפנים!!! את פשוט מותק... :) גם אני קראתי הודעות שלך, ולא נראה לי הגבתי.. יש לי שאלה, בת כמה את מאמי?

נשבעת לך אחותי נשמה אני בת 24 וחצי../images/Emo140.gif

אבל יש לי ראש של ילדה קצת,, קצת הרבההההההההההההההההההההההה אני ישנה עם מוצץ בלילה עדיין0נשבעת לך שאניממש ממש לא צוחקת) לא בלילה ביום כשאני הולכת לישון אני ישנה עם מוצץ אני יודעת שאת לא מאמינה אביא לך תיכף תמונה שתאמיני . ואגב תודה נשמה אני גם כן גרה בחיפה קוראים לי אלין יש לך עוד שאלות אחותי? שאלי חופשי נשמה.... אוהבת אותך תמידדדדדדדדדדדדדדדדדדדד נשמה >>>> ילדת חופים>>>>>> אלין

וואלה בת 24?

לפי התמונה, ולא רוצה שתעלבי או משהו פשוט רוצה להיות כנה איתך, את נראת כמו נערה בת 16,17 גג!!! וכל זה בלי קשר למוצץ.. לא משנה זה כיף להיות עם ראש צעיר יאללה נשמה לילה טוב אוהבת רונית

דולפינבה-אמרתי לך אני ניראית קטנה../images/Emo23.gif

ולהיפך נשמהההההההה לא פגעת בכלל - זה מאוד מחמיא לי כשואמרים לי שאני ניראית יורת קטנה מהגיל שלי , חחחחחחחח זה כייף לא? ככה לפחות אני חושבת חוץ מזה בטח שאני מריגשה יותר קטנה ובת כמה את????. אוהבת ולילה מקסים שיהיה לך - למרות שתראי את זה בבוקר - ראית ששלחתי לך הודעה בקשר לזה שתשלחי לי אי מייל- כדיי שאשלח לך את האתרים של המוסיקה וההורדות שירים? לא הגבת לי על זה נשמה. בי מאמי - ושוב תודה על המחמאה. >>>> ילדת חופים <<<<<<< אלין

אני...

קטינה לעומתך ... סתם סתם.. אני בת 18 וקצת :) אבל נראת כמו ילדה בת שלוש עם הגובה שלי... תמיד אני צריכה להציג ת.ז במסיבות, כי חושבים שאני בת 16 בגלל הגובה :)

דודו נשמה אני תמיד כאן אבל איפה אתה

אתה זה שלא מבקר אותנו הרבה אני לא אשמה- תראה אנחנו גרים דיי קרוב אחת לשני גך שאם זה היה תלויבי הייתי גוררת אותך לכאן - רק תגיד לי איפה אתה גר אה????@@@@@ ביי נשמה תבקר כאן יותר אז תיראה אותי נשמה. אוהבת תמיד <<<<<<<< ילדת חופים<<<<<<<<< אלין

דודו21

New member
הכוס המלאה...

הכוס מלאה מורה רוחני ידוע גר ביער מבודד. פעם אחת הגיע לבקר אותו איש מלומד, שדרכו אצה לו, ולא יכול היה להתעכב הרבה. "מורה דגול, האם אתה יכול ללמד אותי משהו מהיר על מדיטציה והארה?" שאל. הביט בו המורה בחיוך ושאל: "מדוע אתה ממהר כל כך? שב, תירגע, שתה עמי ספל תה. ואחר כך נדון בעניין המדיטציה. יש לנו הרבה זמן לפנינו." אבל האיש המלומד היה עצבני וחסר סבלנות. הוא אמר שוב: "למה אנחנו לא יכולים לעשות את זה עכשיו? למד אותי משהו מהיר על מדיטציה עכשיו!" אבל המורה התעקש שהמבקר שלו יישב בנחת, יירגע מהדרך וישתה עמו כוס תה בטרם הוא מתחיל לדבר אתו. לבסוף, ראה המבקר כי לא יצליח להוציא מהמורה דבר אם לא יעשה כבקשתו, נכנע והתיישב על הקרקע. אבל בעניין ההתרגעות – לא היה סיכוי שיעשה זאת. הוא אף פעם לא יכול היה להירגע או להפסיק את השיח הפנימי התמידי שיש בתוכו. המורה לקח את הזמן שלו. הוא הכין את קנקן התה לאיטו, לא ממהר לשום מקום, והאיש המלומד שבא לבקרו ממש "ישב על קוצים". כשהיה התה מוכן, בא המורה והתיישב על הקרקע מול האורח. הוא הגיש לו ספל ותחתית והחל למזוג לו את התה. הכוס התמלאה ועלתה על גדותיה, תה נשפך ממנה אל התחתית, אבל המורה לא הפסיק למזוג ושפך עוד ועוד תה. "מה אתה עושה?? הכוס מלאה!! תפסיק למזוג!!" צעק האורח. אבל המורה המשיך לשפוך עוד ועוד. גם התחתית התמלאה ועלתה על גדותיה, והתה נשפך על האדמה. עכשיו האורח כבר היה ממש מעוצבן: "היי, אתה עיוור? אתה לא רואה שהכוס מלאה עד גדותיה ולא יכולה להכיל אפילו עוד טיפה אחת?!" המורה חייך, והפסיק למזוג. "זה נכון, הכוס באמת מלאה ולא יכולה להכיל עוד אפילו טיפה אחת. כך גם אתה ידידי המלומד, אתה מלא לחלוטין בידע שלך ובתפיסה שלך את עצמך. איך אתה יכול לקבל ממני ולו גם טיפת מידע נוספת על מדיטציה? אתה לא יכול להכיל עוד אף טיפה. קודם כל עליך לרוקן את הכוס שלך, ורק אז אוכל להתחיל לדבר אתך..."

למעלה