בדנמרק כבר עבר חוק בפרלמנט שחיסון הקורונה כאשר יגיע, יהיה חובה

דיברגנט חדש

Well-known member

evglev1

Well-known member
מנהל
אני חוזה שגם בארץ ינסו, כולי תקווה שלשם שינוי בג"ץ יטרפד משהו שבאמת צריך לטרפד.
אם בג"צ לא אפשר לתושבי ימית וגוש קטיף להישאר לחסדיהם של הערבים ואפשר לממשלות לשלוח חיילים כדי להוציא אותם בכוח מביתם, מאדמתם וממולדתם, אז בטח שהוא לא יגן על זכות לא להתחסן ולא רק בישראל גם במדינות המוגדרות כדמוקרטיות ליברליות כמו ארה"ב, בריטניה וצרפת חוקים אלה יעברו ואולי אף יעברו ללא מתנגדים וללא נמנעים בפרלמנט.

Harrington

Well-known member
מנהל
תראה את ההיסטריה כאן בפורום, את הדעות הקיצוניות של החברים כאן שזה דיי משקף את מה שקורה בציבור.
אפשר להתווכח עד כמה הפורום הזה מייצג את הציבור, אבל גם אם אזרום איתך בעניין, מי שמחליט אם החיסונים יהיו בכפיה או לא זה כזכור לא הציבור, אלא הממשלה והכנסת. כאמור, אין שום סיכוי על פניו שזה יעבור שם. גם לא אם כל הציבור יתמוך (מה שכמובן לא יקרה ובעניין הזה אתה צודק לחלוטין).

מכאן שללא כל קשר לדעות כאן בפורום (או בציבור הרחב), אין שום סיבה בעולם לסבור שבישראל מישהו יכפה מתן חיסונים לציבור.

דיברגנט חדש

Well-known member
אפשר להתווכח עד כמה הפורום הזה מייצג את הציבור, אבל גם אם אזרום איתך בעניין, מי שמחליט אם החיסונים יהיו בכפיה או לא זה כזכור לא הציבור, אלא הממשלה והכנסת. כאמור, אין שום סיכוי על פניו שזה יעבור שם. גם לא אם כל הציבור יתמוך (מה שכמובן לא יקרה ובעניין הזה אתה צודק לחלוטין).

מכאן שללא כל קשר לדעות כאן בפורום (או בציבור הרחב), אין שום סיבה בעולם לסבור שבישראל מישהו יכפה מתן חיסונים לציבור.
תלוי, מה אתה מגדיר כפייה?
למשל, האם התניית כניסה למקום X היא כפייה?

Harrington

Well-known member
מנהל
נו, על זה בדיוק אני מתכוון, כמו מוסדות לימוד ואפילו רשתות המזון.
אבל אהה.. אני לא יודע איך לבשר לך את זה, אבל אין שום החלטה של ממשלת ישראל לדרוש שרק מחוסנים ייכנסו למקומות האלה...

האם יבוא יום וזה יקרה? אולי. אינני יודע. אבל כאמור מעלה, כפיה ממשית אני לא רואה את ממשלת ישראל עושה, בשום שלב. גם לא את כפיית הביניים הזאת.

דיברגנט חדש

Well-known member
אבל אהה.. אני לא יודע איך לבשר לך את זה, אבל אין שום החלטה של ממשלת ישראל לדרוש שרק מחוסנים ייכנסו למקומות האלה...

האם יבוא יום וזה יקרה? אולי. אינני יודע. אבל כאמור מעלה, כפיה ממשית אני לא רואה את ממשלת ישראל עושה, בשום שלב. גם לא את כפיית הביניים הזאת.
אם הממשלה עשתה סגר כבר פעמיים, אני לא חושב שהיא תחשוש מלהטיל גם את זה.

bronxboy69

Active member
רעיון מצויין. יש כבר חיסון בארץ. איני מבין למה לא מפיצים אותו.

evglev1

Well-known member
מנהל
פוטין מספיק חכם שיעביר לפיליפינים.
באמת רעיון טוב להשתמש בלאומנים פלסטינים ששפני ניסיונות למטרות רפואיות, כך הם יוכלו לתרום לאנושות ומכיוון שחייהם לא חשובים להם אז שלפחות יסתכנו להקריב את חייהם למטרה טובה. כמו שבאוקראינה שלחו נידונים למוות לכור בצ'רנובל בשנות השמונים, אם ימותו העונש מוות יושם, ואם יינצלו יקבלו חנינה. כך צריך לנהוג גם כלפי לאומנים פלסטינים שממילא גורמים רק נזק לאנושות.

דיברגנט חדש

Well-known member
באמת רעיון טוב להשתמש בלאומנים פלסטינים ששפני ניסיונות למטרות רפואיות, כך הם יוכלו לתרום לאנושות ומכיוון שחייהם לא חשובים להם אז שלפחות יסתכנו להקריב את חייהם למטרה טובה. כמו שבאוקראינה שלחו נידונים למוות לכור בצ'רנובל בשנות השמונים, אם ימותו העונש מוות יושם, ואם יינצלו יקבלו חנינה. כך צריך לנהוג גם כלפי לאומנים פלסטינים שממילא גורמים רק נזק לאנושות.
לא רק ברוסיה, גם בארה"ב זה נהוג, רואים את זה גם בסרטים ובסדרות שלהם.

למעלה