בדסמ

בדסמ

מסקרנות - מי כאן מתעניינ/ת בבדסמ?

EdisonGirl

New member
מתעניינת

לא יצא לי להתעסק בזה אף פעם על אף הרושם שיוצא לי ליצור בלי כוונה על הרבה אנשים שאני פוגשת.
אפילו לא הייתי מעולם בדאנג׳ן או באיזה ליין בתחום. לא ברור לי למה.. כנראה סתם בגלל שאני עסוקה ודחיינית

התחום בהחלט מושך אותי, אבל לאור האמור לעיל, אין לי מושג אם הוא באמת יעניין אותי אחרי שאפגוש בו מקרוב.

Purple Mushroom

New member
לייטקס זה לנשים:

כמו בקליפ המיתולוגי של סנאפ: רידם איז דה דאנסר : :)

רואים כמה אתה מבין התחום
לייטקס זה החומר גלם אבל גם הכינוי לבגדי BDSM ויש ממנו גם לגברים וגם לנשים ...

Purple Mushroom

New member
בסדר. אני לא מבין באמת גדול בbdsm

אבל אף פעם לא ראיתי גבר לבוש בלייטקס. זה גם כינוי? לא החומר עצמו? אז אני באמת לא מבין בתחום.
אולי תסביר לי את זה במפגש הפורום הבא, שסיון ודייב יארגנו בדאנג'ן. אבל לפני 2052, שניהיה יותר מבוגרים. דווקא אני רואה בתל אביב, שיש נשים מבוגרות שנראות טוב, שמורות יפה.
יש מישהי אחת מבוגרת שנראית טוב, מתנדבת איתי במנדלימוס. היא אמרה לי שהיא ספורטאית גם
. |סחפירה| :)...
=]

h a j b i

New member
טוב, אז קצת באיחור

התענייתי בעבר. טוב, לא באמת התעניינתי, פשוט הכרתי בנות שהתעסקו בזה אז זרמתי קצת.

יש בזה כמה דברים נחמדים, כל עוד זה משמש כגיוון ולא איזה סגנון חיים או אוסף כללים נוקשים שהסקס אמור להתקיים על פיו תמיד (יש כאלה שלא יכולים\ות להנות מסקס "רגיל" (ונילי?
)

כמו כן, הבנות שהיו חזק בזה היו כולן בלי יוצא מהכלל עם עבר של התעללות\פגיעה מינית בילדות \תקופת ההתבגרות (לא יודע מה זה אומר).

Purple Mushroom

New member
אני לא , אבל סקרן,

יש מישהי שכבר לא כותבת בפורום אבל...
משנת 2005, עוד שגרתי בהוסטל במרכז תל אביב, ראיתי פרסומות, פליירים קשיחים, של מועדון הבדס"מ, הדאנג'ן, מגיל 29, ועדיין לא מצאתי הזדמנות לבקר בו, בתל אביב. בלילה הלבן, ראיתי שוב פרסומת שלו, פעם הייתי מנוי של האתר שלו, ובלילה הלבן האחרון, המועדון היה פתוח לכולם, חינם, בלי קוד לבוש. מ 23:30- ובגלל חוסר בקווי לילה לקריית שלום. (home)
, וחוסר התעניינות של חברי הלהקה, שוב לא מצאתי את ההזמדנות לבקר שם. יש למועדון פרסום מצויין, אולי נחכה להזדמנות הבאה
.

למעלה