נשיקה גדולה גדולה, קודם כל
תשמעי, את בחורה שלוקחת את החיים שלה בידיים. אין לי ספק שהפרנסה שלך תצליח מצויין... בואי נראה מה הרונים אומרים - הרון הראשון שיצא לך הוא ראיד'ו - הרון של המסע. זה לא חדש לנו - את כבר בתוכו. המסע הזה הולך לשפר את חייך מאוד, ועם זאת - ליצור בחייך חוזים שתצטרכי לעמוד מולם, בענייני זוגיות, ועבודה. התקופה הראשונה תציב מולך אתגרים שאולי לפעמים ייראו לך קשים, אבל הם כולם, וזו הבטחה, יקדמו אותך, לא יסיטו אותך מדרכך ולא יעכבו אותך. הם יהיו כולם שיעורים שאת תרוויחי מהם, וגם אם המטרה הכללית שלך תתעכב, תקבלי עוד כל מניי ממתקים על הדרך בעקבות השיעורים שעל הדרך. לגבי זוגיות - יצא לך הרון אהוואז (רון בצורת M ). הרון הזה רומז לנו, שתוכלי לבחור אם "לרתום" אנשים לטובתך, או במילים אחרות, לנצל אותם למטרות שלך, או שמא להיות ערה ופתוחה לדרך המצטלבת של אנשים אחרים בדרכך. הדרך של הרונים להגיד את זה - האם את הולכת להתגונן או להתקיף? להיות אקטיבית או פאסיבית? להתגרות מול האלים או לקבל את השביל שכתוב עבורך? אני מקווה שאת מבינה את כוונתי... ובסופו של דבר, קיבלת את וונג'ו. המשפט של הרון הזה, ואני מצטטת מהאתר: "שימחה ועונג, תהילה. קרב שנלחם היטב ונוצח. שגשוג, ואחווה מוצלחת. שלווה". אז ניראה שזמנים יפים לפנייך, וכל שעלייך לעשות הוא להישאר עם המושכות ביד, ועם רגישות לצרכי האנשים שנקרים על דרכך. טוב?