בדקה ה-90

בדקה ה-90

אני ועוד 5 בנות רוצות לטוס שבוע הבא בעך ב17 לחודש... ואנחנו מחכות לדילים בדקה ה-90...כי שאר הדילים מממש יקרים ל3 בנות בחדר... נראה לכם יהיה משהו?..ואם יש בכלל דילים של 6 בנות בחדר.. תודההה...

guy tom

New member
לא מומלץ..

לא הייתי ממילץ לך לסגור דיל עם הדקה ה-90 כשאתם יחסית הרבה בנות.. בדילים של יותר משתיים שלושה אנשים כבר סוגרים עם סוכנות נסיעות ולא עם הדקה ה-90... זה סיכון שלא יהיה להם מקום לכולכן!! שווה לקחת אותו? -גיא-

צודק...

אבל עכשיו כל הדילים מממש יקרים ל3 בנות בחדר ולא הצלחנו למצוא כלום נורמליי.... אני מממש מפחדת שלא יהיו דילים... כי מצאנו משהו וכמעט סגרנוו ואז היא אמרה שאין מקום במלון. יש לך המלצה למשהו לא יקר מידי?... ל3 בנות בחדר... תודה שחף

guy tom

New member
ככה..

בואי אני יסביר לך קצת איך זה עובד.. ככול שיש פחות אנשים בחדר- מחיר הדיל עולה! (ולא הייתי רושם את זה אם זה לא היה משמעותי..) בדיל שלנו-לוקחים לנו 409$ 7 לילות ל-4 בחדר, ואם אנחנו 3 בחדר- זה עולה ל-459$!!! וזה טירוף!!! לכן,אני מציע, אולי כדאי לכן להביא ככה עוד איזה חברה איתכם?! ככה זה יסדר אתכם..(וגם זה הכי כיף להיות מספר זוגי שם!) -גיא-

ברוררר...

שכלל שיש יותר אנשים בחדר ככה זה יותר זול... אבל לא יודעת ...אולי עדיף לשלם 459 מאשר שלא יהיה לו מקום בכלל אם נחכה לדקה ה-90...כי שם הכל בכל מקרה זה ל4 בחדר.. אז אולי יש דילים שאתה יודע שהם פחות מ500$... אולי זה עדיף מכלום... אני לא רוצה להתקע בסוף בלי דיל בכלל ותאמין לי חיפשנו אנשים! כולם כבר מצאו דילים...

guy tom

New member
וואלה..

אני אומר תסגרו עכשיו דיל..מה שתמצאו! באמת שעדיף להוציא עוד איזה 50$ ולהיות בטוחים על מקום מאשר לקחת סיכון של הדקה ה-90 ולאכול קקי בסוף.. אני סגרתי דיל לתחילת אוגוסט כבר לפני איזה שבועיים ומשהו! חבל לקחת סיכונים מיותרים.. ניסית לדבר עם איסתא?!

guy tom

New member
אז..

אם לא מציק לכם שישנו איתכם בנים בחדר אז אני אולי יחוכל לסדר לכם משו... ;) מתאים לכם!?

guy tom

New member
אחלה!

איך תוכלי לדעת אם הם שווים........?! אם בא לך- 347862931 זה האי סי שלי :) -גיא-

guy tom

New member
אז..

אני לא יעלה תמונות שלהם לפה.. אם את רוצה תמונות אני ישלח לך רק דרך האי סי! נתתי לך אותו-עכשיו זה בידיים שלך ;()

למעלה