בדקתי היום מה קורה בכרמי יוסף ו....

יורם חן

New member
בדקתי היום מה קורה בכרמי יוסף ו....

גיליתי עוד סינגל חדש שלא הכרתי קודם בחלק המזרחי של היער, ממש על גבול המיוערת (לכיוון צ. נחשון). האזור מצויין עכשיו לרכיבה האדמה מהודקת היטב והכול ירוק מסביב, מלבד התואי של הגלגל, מה שמבליט את הסינגלים וקל יותר לאתרם ביער, למי שלא מכיר. שעה וחצי של הסתובבות רצופה, ללא הפסקות, רק אני והאופניים----> תענוג !!

יורם חן

New member
למה לא מכיר ? גיליתי אחד חדש אבל

את כל השאר אני מכיר מצויין (לא שאיכפת היה לי להכיר עוד...). ולפחד למה ?

מי שרוכב לבד.........

נהנה לבד - בזמן שהחברים שלו צריכים לעבוד... אתה יודע שיש שם לאחד כזה....

shl17

New member
מה זה כל הפחדים האלה??

אני רוכב לבד המון, ברור שנחמד בחברותא אבל לפעמים האופרציות ,הטלפונים ושאר ירקות לא שווים את זה

מבחינת בטיחות

אין מי שיעזור בשעת צרה. נפילה מהאופניים היא תקלה שיכולה להתרחש ולהגמר בצורה לא נעימה. ******זהירות, לכותבת יש שורשים פולניים****************************

היי גם אנחנו שלמים טפו אחד...

אבל לפעמים קצת נופלים
-קצת קמים
- קצת כואב
-ואז אנחנו צריכים איזה פינוק קטן
וליטוף
ותנחשי אל מי אנחנו רצים.....

balou

New member
תמר חוותה התרסקות של פרטנר

תמר הייתה בטיול עם רוכב אופניים מקצועי ועם המווון ניסיון שהתרסק בגלל שנגמר לו הסיבוב, חור רציני ביד ועוד שיפשופים לא נעימים. במקרה היא מכירה מאוד טוב את הרוכב, אפשר לומר שהדם שהוא השאיר בזורע היה כמעט הדם שלה. אני זה שאחר כך הייתי צריך לדאוג להחלפת התחבושות ולטיפול השוטף. קובי אחות רחמניה

אני הלכתי מכות.. ../images/Emo122.gif

עם סלע חזק
והוא ניצח
- האמת זה לא הזיז לו כל כך ורק אני עם שן אחת שבורה שן אחת עקומה כאבים בחזה ביד ובלב...
והיום כל פעם כשאני עובר לידו אני נותן לו כבוד
והולך מסביב ...

IlanShacham

New member
אני רוכב הרבה לבד

כשאני לבד אני קצת יותר זהיר, ונוטה לא לנסות ירידות מפחידות שאני לא מכיר, אבל חוץ מזה אני גם מתפרע ולא מודאג - אני פשוט בנאדם אופטימי

kraps

New member
או כמו שנאמר...

"תזהר שלא תיפול". אבל הודעות פה מתגלגלות להן אל חשכת ההיסטוריה תוך שלושים וחמש שניות. היה. הלך. ונראה שלא ישוב. לא נורא. יהיו אחרים.

UDYM44

New member
אני רוכב לבד

הפחד שיקרה משהוא תמיד קיים אבל מכיוון שלוחות הזמנים שונים מאחד לשני והיצר לנדוד חזק ממני אז הרכיבות נעשות בדד בלי לקחתיותר מדי סיכונים.תמיד אני אקח יותר שתיה סלולרי וכשאני רואה דרופ אני לא מתבייש יורד מהאופניים ועובר רגלית. פעם התרסקתי לבד ביער הנשיא באמצע ניווט ולא עבר שם איש כך שה יכול לקרות בכל מצב

למעלה