בלי לראות את המשקל (נטו!) קשה להשוות מחירים, וזה עוד לפני שנכנסים לשאלת האיכות.ובדקתי עוד סוג של טונה אחר שצץ על המדף. תראו כמה אחד עולה
בגודל הזה זה פחות או יותר אותו הדבר בכל החברות.בלי לראות את המשקל (נטו!) קשה להשוות מחירים, וזה עוד לפני שנכנסים לשאלת האיכות.
לא הרגשתי הבדל בטעם עד היום. אולי ההבדלים בגלל השמן. למדתי שעדיף לקנות במים ו"לשמן" לבד לפי הטעם. אני מסננת את המים ומוסיפה שמן זית או מיונז קל, ככה זה בדיוק לפי הטעם שלנו ויוצא הרבה יותר טוב מטונה ששכבה בשמן שאיכותו אינה גבוהה בדרך כלל.אתמול עשו בתוכנית חסכון מבחן השוואה בטעם. הכי טעים יצא פילטונה 12 ש"ח ואחריו שופרסל 5 ש"ח
כל היתר טענו שלא טעין.
סטארקיסט לא נכלל בדיגום
הדיגום היה בשמן ולא במים
נשמע הגיוני. אולי בעבר השמן שימר יותר טוב את הטונה. אבל בטכנולוגיה של היום שימורים במים נשמרים בדיוק כמו בשמן. ומשתמשים בכל מיני סוגי שמנים רק בשביל ליקר את המוצר.לא הרגשתי הבדל בטעם עד היום. אולי ההבדלים בגלל השמן. למדתי שעדיף לקנות במים ו"לשמן" לבד לפי הטעם. אני מסננת את המים ומוסיפה שמן זית או מיונז קל, ככה זה בדיוק לפי הטעם שלנו ויוצא הרבה יותר טוב מטונה ששכבה בשמן שאיכותו אינה גבוהה בדרך כלל.
לי לא מפריע, ממילא אני מועכת הכול כשאני מכינה לסלט עם מיונז. אני אף פעם לא אוכלת טונה כמו שהיא מהקופסה.עוד משהו:
במבחן הטונה הדגש הוא ראשית על גודל הנתחים,
ככל שהמרקם יותר דומה לפירורים -יורדת איכותו והמחיר יורד.
דבר שני, לא כל הסוגים שבקופסאות הטונה ארוזים באותו המשקל (גם לא נטו לאחר בסינון.)
אישית לאחר טעימות של המון סוגי טונה, היחידה שמעודנת בטעמה ואיכותית עבורי:
טונה של "עץ -הזית שנקראת פילה-פרוס,היחידי שטעים לי באמת.
להשוואות מחירים תקליד בגוגל: "עץ הזית פילה פרוס."
לא ראיתי את המותג הזה בסופר שאני קונה בו.עוד משהו:
במבחן הטונה הדגש הוא ראשית על גודל הנתחים,
ככל שהמרקם יותר דומה לפירורים -יורדת איכותו והמחיר יורד.
דבר שני, לא כל הסוגים שבקופסאות הטונה ארוזים באותו המשקל (גם לא נטו לאחר בסינון.)
אישית לאחר טעימות של המון סוגי טונה, היחידה שמעודנת בטעמה ואיכותית עבורי:
טונה של "עץ -הזית שנקראת פילה-פרוס,היחידי שטעים לי באמת.
להשוואות מחירים תקליד בגוגל: "עץ הזית פילה פרוס."
יש טונה במים או בשמן. כולם אותו הדבר. אין גרסאות טבעיות ולא טבעיות. יש מוצר אחר של סלט טונה שמעורבב עם דברים אחרים, שזה משהו אחר.בעקרון ,ככל שהמוצר טבעי יותר וללא תוספות הוא יותר בריא. (בכל מקרה תמיד מסננת את השמן).
בעיקרון, מוצר שנכנס אליי הביתה חייב להיות טבעי וטעים וללא צורך בתוספות.
בכל מקרה שיקול אישי של כל אחד ע"פ טעמו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.