בדקתי כל מיני עובדות שטענתם פה

roninio

New member
בדקתי כל מיני עובדות שטענתם פה

כי ממש לא ידעתי למה להאמין ומה האמת. אז מסתבר שב 99 אחוז מהדברים שנאמרו פה אחרון הפילוסופים צדק. שמהירות האור היא הגבול הכי גבוה ושהזמן יחסי לזה שמודד אותו ושמטוטלת זזה בתנועה שהוא קרא לה קינטית והסתבר שיש כזה דבר. קיצור הלכתי בדקתי את מה שאנשים אומרים פה ויש כאן המון שמדברים שטויות וסתם כנראה מתווכחים כי אין להם מה לעשות. ולי נשמעה מאוד הגיונית הטענה שאם היה מפץ גדול אז מה שהיה לפניו היה תמיד במצב של ישנו ולא במצב של אינו. אז הלכתי ובדקתי גם קבלה ואני מודה לאחרון שראיתי את הודעתו בפורום כי עכשיו אני מבין שמשהו היה חסר לי ומסתבר שהמשהו הזה זה הכל..הכל התחיל להתחבר לי רק כשהתחלתי לקרוא את הספר של האדם שפירש את הזוהר-בעל הסולם. אני מרגיש כמו עיוור שעיניו נפקחו. ועכשיו אני מבין את כל מה שאומרים לך פה כי זה או שילדים או שאנשים שלא יודעים הרבה וחייבים לשמור על האגו שלהם כאילו הוא כן יודע.ככה זה אנשים.גם אני הייתי ככה. ביי.

אמנון כ

New member
סיפור אמיתי! אתם חייבים לקרוא!!

בס"ד שמי א. וגדלתי בבית חרדי. כמו כולם הלכתי לישיבה, לא עשיתי צבא, והפכתי לאברך מן השורה. במקרה נתקלתי בפורום הזה, וקראתי את כל הדיונים פה. למרות שאני בקיא ברזי הקבלה, לפתע קיבלתי זווית שונה על העולם. ביומיים האחרונים קראתי את כל ספרי המדע בעולם, חקרתי פיסיקה, אסטרונומיה וביולוגיה לעומק, והבנתי שאולי בעצם טעיתי. מאז חזרתי בשאלה, אני אוכל חזיר לארוחת בוקר, ואפילו איני מתכוון לחגוג את הפסח! חיי השתנו מן הקצה אל הקצה. ממש נפתחו עיני תודות לכם - אנשי הפורום! אז תודה רבה שהראתם לי את האור! אין כמוכם בעולם!! בלעדיכם הייתי שקוע באפלה הנצחית של בערות וטיפשות ואמונות תפלות... מה, אתם לא מאמינים לי? בחיי שזה סיפור אמיתי!!! א-ב-ל כ-ת-ו-ב!!!!!!!!!!!!!

ald1357

New member
לא מביאם ראיה מן השוטים

יש לנו פה שני שוטים, כל אחד לכיוון אחר, הנושא הוא באמת רציני מדובר סוף סוף על המצאיות אליה נולדנו ובה אנחנו מקבלים את הצאנס היחיד שידוע לנו באופן ודאי לחיות. מבחינתי זה מחייב ברור לפחות פנימי, מה מי איך איפה ולמה, אם אחרים מעדיפים לצחוק מזה כמו שני הלצנים כאן לפני שיבושם להם, אני מעדיף גישה רצינית ולא מתלהמת ולא נוקטת בשטויות מאף צד, גישה שהבסיס שלה הוא החתירה אל האמת בלי לזייף, כל אחד מוזמן לבחור את הבחירה שלו,

Charles Darwin

New member
ליצנים?

roninio = אחרון הפילוסופים (זה שם פיקטיבי שאחרון הפילוסופים המציא כדי לקבל את התמיכה שהוא לא מצא בקרב האנשים האמיתיים כאן). אמנון סה"כ אמר בצורה סרקסטית שהוא לא קונה את הסיפור.

Charles Darwin

New member
למען ההגינות

לא בטוח שאחרון הפילוסופים הוא בעצמו roninio אבל אני די בטוח ש-roninio הוא דמות פיקטיבית שתכליתה להלל ולשבח אותו..

demoloc

New member
בואו ניראה.

אדם שמעולם לא היה פה , בא, אומר שאחרון הפילוסופים צודק , והולך . מוזר.... דרך אגב, הוא הצדיק רק את העובדות שהסכמנו עליהם (חוץ מהאינסוף). כמה שלא דבדקו , אתם לא יודעים אם מה שלפניו היה אין סוף. אז עד שאני לא אראה מקור מידע אמין , זה אוסף שטויות.

demoloc

New member
עוד משהו מוזר

אם תסתכלו על הפרופיל שלו , הוא כתב רק 3 הודעות , וכולן מהללות ומשבחות את אחרון הפילוסופים. מה נחשפת כשקרן אז אתה מנסה לטייח????

qet1

New member
אני מצטרף לתומכים בהרחקתו של אחרון

הפילוסופים מהפורום. יש גבול.

StarDustGirl

New member
../images/Emo6.gif איזה מצחיק הוא

"אנשים מתווכחים כי אין להם מה לעשות" ובשביל מה אתה בדיוק באת לפה אם בשביל לא להתווכח חביבי? ואם לא כדי להתפאר בצדקת דרכך ובאגו החדש שטפחת? זה מה שהכי קורע אותי....שאנשים מתיימרים להיות מעל כל הספקות. צדיקים..אחוש..

למעלה