בדרך כלל- אני בצד האופטימי

בדרך כלל- אני בצד האופטימי

המייעץ המתחנחן המרעימה את קולה בשאגות על שאלות של נשים אבודות אבל היום קצת רוצה להתייעץ ובאמת שאין לי בעיה לדקה או לשניה לקבל את אותה המנה ההגונה של תשובות שלא עוזרות <כמו שרובן מקבלות>---אבל אני יודעת שאם אתם רוצים אתם יכולים! אז הנה השאלה שלי....... הקשר נגמר לפני שעה בערך, למה הוא לא מפסיק להתקשר?, <אמרתי כבר כמה פעמים בכל מיני וריאציות שאני לא רוצה!>- זה לא בדיוק גובל בהטרדה, הוא עושה את זה בפרקי זמן שנראים עדיין "הגיוניים" פתרונות לא ראליים: להחליף מספרי טלפון (בלתי אפשרי) לברוח מהארץ (אין על ארץ ישרואללל!) לעבור דירה (נו באמת.... לא הגזמתי) לנתק לו בפנים (לא עזר ולא מנומס) לשלוח לו את "משה" ש..."יסביר" לו יותר טוב נו מה? מה?- אפילו סיפרתי לו לפני כחודש וחצי שאני מתחתנת <בינתיים נפרדתי מהחבר וכמובן בוטלה החתונה- אבל עדיין לא סיפרתי לו על הביטול!> וזה לא מזיז לו בקי צור נמאס לי!!!!!!!!!

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

פתרונות יצירתיים ?? לא רק * שדכי לו מישהי שאת לא מאוד מחבבת (או שאת מאוד מחבבת
) * תני לבן זוגך / חבר טוב להשאיר הודעה "זוגית" במענה הקולי (שלום, כאן X ן Y הודעות אחרי הביפ..). * פשוט תגידי לו "אל תחייג יותר לא מעונינת לדבר איתך" * תסנני אותו.. זה מה זה @שוט בעידן השיחה המזוהה יום מופלא

תודה רבה- ברוכה הנמצאת- ובקשר ל

פתרונות אהבתי אותם חלק אני כבר אתחיל ליישם היום אבל קבעתי פגישה איתו בארבע עיניים להגיד לו שזה כבר לא יילך

Vdrums

New member
ואוו כנראה שאת משהו מיוחד ../images/Emo13.gif

בכל מקרה לדעתי הבן אדם פתטי לחלוטין, לא התגבר עלייך בשיט והפיתרון היחיד הוא התעלמות מוחלטת, אין מה לעשות.

לפי דעתי את ממש לא צריכה להיפגש

איתו שוב רק כדי להבהיר לו בפעם האלף שאת לא מעוניינת , הוא לא מכבד אותך ואת רצונותייך , אז למה את צריכה לכבד אותו ולטרוח לקבוע איתו פגישה ?!? הרי זה די שקוף שהפגישה תוביל למסע שיכנועים מפגר מצידו , כמה הוא רוצה אותך ולמה ואיך את עוזבת אותו... מצטרפת לדברי האחרים, את פשוט להבהיר לו חד משמעית שהעניין נגמר בטלפון ואם גם זה לא עוזר , פשוט תדאגי שאחד המכרים שלך יענה לטלפון ויבהיר לו שאתם ביחסים , אם הבן אדם לא יבין את עצמו אחרי זה אז הוא חופשי בבעיה. בהצלחה!

Multik

New member
שמעת פע על אהבה

אז בין המקרה הזה לבין אהבה הקשר הוא מקרי ביותר לכן אל תעלי את זה ברוש שלך אפילחו לרגע! והדרך היחידה היא להעזר ב מושה אני מאה אחוז הייתי מבין ואים הוא לא אז -> משטרת ישראל 100 בישבילך

Multik

New member
מי מביא קונדומים

מהארץ כשהוא טס לחול? לפי דעתי זה דבילי אני תמיד קונה במקום גם כשאני טס אם מישהיא וגם אם אני לבד!

למעלה