שאינו נמצא = שנמצאבדרך לאיראן...
עברתי כאן
הערה: צולם על כביש ראשי, שאינו נמצא בבית שמש הוותיקה.
באיזה אזור?בדרך לאיראן...
עברתי כאן
שים לב לתיקון שלי, אורי. התחנה נמצאתבאיזה אזור?
האם אזור הרי ירושלים או אזור הגליל?
אנסה לנחש, "אינו נמצא בבית שמש הוותיקה" - הייתכן, שהתכוונת לרמת בית שמש?
הידע שלי בבית שמש, הוא כמה וכמה פסיקים, לעומתך בועז. אולי אני טועה וגם רמת בית שמש הוא אזור וותיק.
שים לב לתיקון שלי, אורי. התחנה נמצאת
בבית שמש הוותיקה, באזור מגורים של האוכלוסייה הכללית. מה שמרגיז בתמונה - מעבר לכתובת המשחיתה שכל פרחח יכול לרשום - זה שעושה רושם כאילו התחנה נבנתה מלכתחילה עבור סיטואציה של הפרדה.
"ביקרתי" בטהראן, והמושב נועד לזוג משני המיניםשים לב לתיקון שלי, אורי. התחנה נמצאת
בבית שמש הוותיקה, באזור מגורים של האוכלוסייה הכללית. מה שמרגיז בתמונה - מעבר לכתובת המשחיתה שכל פרחח יכול לרשום - זה שעושה רושם כאילו התחנה נבנתה מלכתחילה עבור סיטואציה של הפרדה.
יפה. היכן נמצאות היום בנות המשפחה הקיסרית?"ביקרתי" בטהראן, והמושב נועד לזוג משני המינים
הנה:
http://guidovandamme.photoshelter.com/image/I0000rNBGMUj1af4
המשפחה הקיסרית, במרכז: כורש רזא פהלוי, יורש העצר. לידו (שניה משמאל) הקיסרית פאראה דיבה פהלוי (אלמנתו של השאה רזא פהלוי). מימין: הנסיכה יסמין (אשת יורש העצר), ובנותיהם (חוץ מאחת הבנות הראשונות, שפער הגילאים ביניהן הוא של שנה).
http://persianrealm.com/wp-content/uploads/2012/03/nrpdc001.preview.jpg
ומסר ברור, בחסות בנות המשפחה הקיסרית של איראן :
http://a2.ec-images.myspacecdn.com/images02/95/0f1794cdf7f2406db61afa656068e2f1/l.jpg
בירת איראן היא לוס-אנג'לסיפה. היכן נמצאות היום בנות המשפחה הקיסרית?
בטח שלא באיראן.
בועז אני חושב שיש לך רושם מוטעה לגבי מבנה...שים לב לתיקון שלי, אורי. התחנה נמצאת
רות קיבלתי.בועז אני חושב שיש לך רושם מוטעה לגבי מבנה...
התחנה , כאילו נבנה מראש להפרדה .
אני כמעט בטוח שההפרדה היא בעבור כיסא גלגלים
בתוך תחנות אוטובוס ישנו מרחב המתנה בעבור מוגבלים בניידות .
מה שיותר מקומם - יש מטריה רק בצד של הנשיםשים לב לתיקון שלי, אורי. התחנה נמצאת
מה שיותר מקומם - יש מטריה רק בצד של הנשים
בעצם גברים לא צריכים מטריה,יש להם שקית ניילון....
זו ה-מה שיותר מקומם - יש מטריה רק בצד של הנשים
בעצם גברים לא צריכים מטריה,יש להם שקית ניילון....
לא צריך להתייחס לעובדי אליליםבדרך לאיראן...
עברתי כאן
בהחלט צריך להתייחס, להתנגד ולהוקיעלא צריך להתייחס לעובדי אלילים
קצוניות יכולה להיענות רק בקיצוניותבהחלט צריך להתייחס, להתנגד ולהוקיע
אחרת הם ימשיכו להקצין ולהפוך את המנהגים הקיצוניים ואת הכישופים שלהם לנורמה.
בית שמש זו הדוגמה הכי טובה למה שקורה בגלל אדישות. עכשיו יכול להיות שזה כבר מאוחר מדי בשביל העיר הזאת.
בהחלט יש גורם כזה והוא תושבי בית שמשקצוניות יכולה להיענות רק בקיצוניות
אם יש בריון בשכונה שמפעיל טרור, רק מכה חזקה ונקודתית תגרום לו להבין שמה שהוא מבצע זה פסול. מאחר שאין אף גורם כרגע שיכול לתת פטיש 5 קילו על הראש של הפאגאנים, אין טעם להתייחס לכל פעולה שלהם ולהוקיע, זה פשוט לא יעזור.
לא צריך להתייחס לעובדי אלילים
אנחנו ממש לא בדרך...בדרך לאיראן...
עברתי כאן
אנחנו ממש לא בדרך...
לצערי אנחנו די דומים להם...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.