בדרך לירושלים

bilitis

New member
בדרך לירושלים../images/Emo188.gif

בוקר אביבי אויר צלול כיין רוח מלטפת מבעד לחלון הרכב מצב רוח אאופורי הידים איתנות על ההגה מד המהירות זקוף כתורן. לפתע טראח! אטלס מוריד באחת את כדור הארץ מכתפו ומנחית אותו בדיוק מושלם על חזי......................... מחנק........ אי אפשר לנשום........ רגע מזה?<<<< תחושת נימלול ברגלים.....בחילה ....להקיא הכל מתערפל.....תירגולת: לנשום עמוק לא לפחד התקף קטן התקפון התקפונציק ......עצור בצד.... אתה תהרג!!!!....עצור בשוליים.... לנשום עמוק ....צא מהרכב.... לשכב בתעלה ... לעצום עינים....לנשום ..... אתה בוכה? אתה איש גדול....לנשום...לבכות ...לעצום עינים ...לישון ...לישון לנצח ........... די! קום! נגב את הבגדים מהרפש.... שיט שיט שיט שיט המכנסיים רטובות ...... ברח לך פיפי איש גדול...... תסתובב ......תחזור הביתה! ירושלים לא מחכה לך.................

בילי

מקווה שלא הפסדת משהו חשוב בירושלים כשהסתובבת וחזרת הביתה. זה קרה לי לפני כמה שנים, בדיוק מה שתיארת, רק בלי בריחת פיפי. הייתי משוכנעת שאני עושה תאונת דרכים תוך שניות. בנס זה עבר בשלום. מאז אני לא נוהגת אלא בתוך העיר הקטנה שלי. לא נוסעת נסיעות בינעירוניות. בילי, האם קראת את התגובה שלי אליך בשרשור של "בחדר הרופא" שלך? מקווה שכן. מחזקת אותך מאוד, נסה לנוח ולהירגע היום. מיכל

bilitis

New member
../images/Emo39.gifמיכל יקרה

הפסדתי הכל את כבודי העצמי את בטחוני האישי את תקוותי בעתיד טוב יותר את היכולת להתבייש אני כבד שנים ומונה קיצי לאחור כשיגיע מלאך המוות מה גם אז אני אקבל התקף.... לא נעים ........

בילי, בילי, אל תוותר, תאמין בעצמך

בילי יקר. אני מבינה כל כך ללבך. אני הייתי שם. אני הייתי משותקת מאימה. משותקת מהחיים. ביקשתי את נפשי למות. אבל בילי, הייתה לי פסיכולוגית מדהימה שהצילה אותי, היא והוריי ואני, הוצאנו אותי מתוך הבור השואב הזה. בילי, לא הפסדת את כבודך העצמי. זה קורה להמון אנשים. אתה לא לבד בעניין הזה, ואל תמנה את קיצך לאחור. אתה נשוי, נכון? קראתי בכרטיס שלך. האם אשתך תומכת במצב שלך? האם היא מעודדת? בילי, צא להליכה יומיומית, אנא. תראה כמה האוויר יעשה לך טוב. ועוד משהו, אמץ לעצמך מנטרה כלשהי, או אולי שיר שאתה נורא נורא אוהב והוא מחזק אותך. לי היה שיר כזה שעד היום כשאני שומעת אותו ברדיו, ועברו כבר המון שנים מאז שאימצתי את השיר הזה, עדיין אני נשטפת דמעות ונזכרת בימים הקשים ש"התנעתי" את הגוף שלי בניגוד לרצון הנפש והלכתי והלכתי ברחובות כל הזמן וזמזמתי לי את השיר בראש בקצב מונוטוני וזה החזיק אותי בחיים. ממש כך. בילי, תתחזק. תשאב כוחות מכל מי שאתה יכול. אתה יכול לחיות חיים קלים יותר, לאט לאט זה יגיע. באמת. גם אם הדרך לא תהייה קלה וארוכה, זה יגיע. מיכל

היי בילי

עדיין אביבי בחוץ .... לא נעים ואפילו קשה,אך מזל גדול שעצרת, זה יכול היה להגמר גרוע. אתה באמת איש גדול כי למרות החוויה הקשה חשפת ללא בושה.

מעריץ את היכולת של בילי

לשפוך את הדברים ככה בצורה פשוטה, לדעתי הוא איש גדול וחזק מאד!!!!

למעלה