בדרך למוקד

בדרך למוקד

כאבי גב איומים, בקושי יכולה להתיישר, לדעתי אלה צירים. אין דימום. בבקשה תחזיקו לי אצבעות

snoopy96

New member
פה ומחזיקה חזק!

מקווה שאת סתם עם שריר תפוס ואוהבת להלחיץ אותי

תקועה בבית

בעלי בדרך מהעבודה.
הקפצתי את הבייביסיטר שתגיע מוקדם (היינו אמורים לנסוע הלילה לארוע משפחתי).
שניהם בדרך, בינתיים אני פה עם הילדים.
בלגן בהורים לפעוטות בגלל הודעות אכזריות של מישהי.
הקטנה בגמילה אני בקושי יכולה להתכופף לסיר.
מצב ההכן הזה. איך כתבתי. חשופה. כולם יודעים. כולם.
הכאבים מזעזעים וסף הסבל שלי גבוה.
היו לי ימים יותר טובים מהיום הזה.

צומבה1

New member
לחלוטין יכול להיות משהו בגב ! מנסיון!. מחזיקה אצבעות חזק חזק

הכל בסדר. וואו זה היה מ פ ח י ד

הגעתי דקה לפני שסגרו את המוקד. הטכנאית בדקה את צוואר הרחם - תקין. זיהתה דופק. גם כמות המים היתה תקינה. הרופא בדק גם את הבטן ושלל פעילות רחמית. הוא חושב שזה מהשרירים. מוזר. אני מכירה כאבי גב בשליש ראשון בגלל ההתרחבות של הרחם, וכאבי גב בשליש האחרון בגלל המשקל. לא היו לי אף פעם כאבים בעוצמה כזו בשליש השני. לא אכפת לי. מקובל עלי לגמרי שאני כואבת והיא בסדר.

ואוו, מפחיד!

תודה לאל שהכל טוב, אצלה לפחות.
יכול להיות שהיא לוחצת על איזה עצב וזה גורם לכאבים? הפנו אותך לבירור כלשהו?

שירהד1

Member
מנהל
שמחה לקרוא שהכל בסדר

וגם שואלת- מה עשו עם הכאבים החזקים? נתנו משהו לשיכוך כאבים? יצאת עם המלצות כלשהן בנושא?
גם לפני שבועות אחדים כתבת פה על כאבים חזקים.
מהריון להריון וככל שחולפות השנים, הגוף נעשה פחות עמיד, ותופעות שהיכרנו מהריונות קודמים ככאלו שהופיעו בשלב הרבה יותר מאוחר, מופיעות בשלב הרבה יותר מוקדם, וגם בעוצמות יותר חזקות.
אז מעבר למשכחי כאבים (בהתייעצות רפואית, כמובן), אני חושבת שאת צריכה גם להיערך לסיוע רב יותר בעבודות הבית ועם הילדים. בעל, סבתות (אם יש בנמצא), בייביסיטריות או מטפלות, עוזרת בית וכן הלאה...אין ברירה.
זו תהיה הכנה טובה עבורך לקראת סיוע שתזדקקי לו לאחר הלידה, שבתקווה תתרחש בזמן עם תינוקת חמודה ובריאה.
תתאמני כבר מעכשיו על הורדת מעמסות ממך, וביזור סמכויות בין גורמים שונים- בתשלום או שאינם בתשלום.

תשמרי על עצמך, ואל תקחי את הכאבים בתור משהו שאין מה לעשות איתו, אפילו אם זה באופן חלקי.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

shira3121

New member
מזל שקראתי רק עכשיו , שמחה שאת בסדר

אגב לי בהחלט יש את כאבי הגב האלו גם בשליש שני

שירה תודה! האמת שההודעה שלך מאד הלחיצה אותי

להיערך? ליום שאחרי ???? פעם ראשונה חשבתי על החלפת אוטו לפני שבוע, איפה אני ואיפה היערכות. אני כבר די מתורגלת בשהות אינטנסיבית עם הילדים.
יש לי 2 תיכוניסטיות שעוזרות לי, אוספות את הקטנים מהמסגרות ונותנות יד בבית (קיפול כביסה, החלפת מצעים, דברים מהסוג הזה), כל אחת מגיעה לשעה וחצי בשבוע וזו עזרה מאד גדולה.

בינתיים אני חולה. אפילו הייתי אצל הרופא (לא אופייני, היה ברור לי שזה וירוס). מתעוררת לפיפי וערה בערך שעתיים כל לילה בהתקף שיעול מזעזע. במהלך היום הרבה יותר טוב (חוץ מעייפות מוחצת כמובן). דחו לי את דיקור מי השפיר עד הודעה חדשה כי מסתבר ששיעול מסוכן אחרי שיש חור בשק.

מקווה להתאושש במהלך השבת או לכל המאוחר אחרי שבועות. בשנים האחרונות מחלות של דרכי הנשימה מאד ארוכות אצלי (4-5 שבועות בממוצע).

מה שמלחיץ זה כמובן שאת צודקת. אני כן מרגישה את הגיל. הכבדות בשבוע כל כך מוקדם. ורידים ברגליים. מחלה שניה באותו הריון.
מה שכן - אני יודעת שהמקור לכאבי הגב זה פשוט השיעול. לפחות זה.

אוך, תרגישי טוב!

וממליצה בחום על תרופת הסבתות לשיעולים: חותכים בצל, שמים בקערה, מטביעים אותו בדבש ומשהים למשך לילה. בבוקר מסננים החוצה את הבצל (אבל משאירים את הנוזלים שהוא הגיר), מערבבים את הנוזלים והדבש ולוקחים כפית כל כמה שעות. יעיל יותר מכל סירופ נגד שיעול.

שירהד1

Member
מנהל
קודם כל- תרגישי טוב-

שנית, לא אמרתי להתחיל להיערך ליום שאחרי. אמרתי שאימון בביזור סמכויות יכול לשמש אותך כבר מעכשיו ואילך- גם להמשך, ולפעמים צריך להתאמן בזה.
להתאמן שאנחנו לא סופר וומן וזקוקות לסיוע כזה או אחר בנסיבות כאלו או אחרות בחיים.

לא ידעתי ששיעולים יכולים לגרום גם לכאבים חזקים בגב. איזה באסה.
האמת היא שאחרי הקיסרי עם מעיין, היתה לי גם איזה התקפת שיעולים קשה של שבועיים בערך (כנראה הגוף קצת התמוטט וחליתי...). הקטע הוא שלהשתעל אחרי ניתוח בטן זה עסק ביש- כאבי תופת. כל שיעול- כאילו מישהו חותך אותי מבפנים. אוף!...ובצקות קשות ברגליים, כל צעד- הרגשתי כמו בת הים.
חודש התאוששות פיזית היה לי. אבל הנפש- ריננה ופיזזה. אבל באמת באותה תקופה לקחתי הרבה עזרה, כי פשוט לא היתה לי ברירה.

תרגישי טוב במהירה, ומעולה שיש לך עזרה בבית!
שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

למעלה