בדרך למערת אורנית
R ravivme New member 3/2/19 #3 אני לא ממש מבין בפרחים אבל זה עוד לא שיא הפריחה בכרמל לדעתי. קצת כלניות, עיריות, ועוד כמה פרחים קטנים. לא משהו יוצא דופן.
אני לא ממש מבין בפרחים אבל זה עוד לא שיא הפריחה בכרמל לדעתי. קצת כלניות, עיריות, ועוד כמה פרחים קטנים. לא משהו יוצא דופן.
S steiff New member 3/2/19 #4 הולכת עין טובה אבל גם נראה לי שהפוקוס קצת מפוספס וגם האובייקט, למרות החולצה האדומה, קצת קטן ונבלע בנוף. ואולי זאת בכלל כוונת המשורר?
הולכת עין טובה אבל גם נראה לי שהפוקוס קצת מפוספס וגם האובייקט, למרות החולצה האדומה, קצת קטן ונבלע בנוף. ואולי זאת בכלל כוונת המשורר?
R ravivme New member 3/2/19 #5 תודה הפוקוס לא מפוספס , הוא מדויק לגמרי. כנראה תפוז מטשטש את התמונות... לגבי גודל הגברת באדום, צריך לזכור שהיא לא באמת נושא התמונוה. היא נקודת מגוז שמכניסה עניין ומיקוד. לכן גם בגודל הנוכחי שלה היא משרתת את המטרה. מה שחשוב באמת זה הנוף.
תודה הפוקוס לא מפוספס , הוא מדויק לגמרי. כנראה תפוז מטשטש את התמונות... לגבי גודל הגברת באדום, צריך לזכור שהיא לא באמת נושא התמונוה. היא נקודת מגוז שמכניסה עניין ומיקוד. לכן גם בגודל הנוכחי שלה היא משרתת את המטרה. מה שחשוב באמת זה הנוף.