בדרך לסידני?

בדרך לסידני?

שלום לפורום!
קיבלנו הצעה לרילוקיישן לסידני, ואנחנו שוקלים בחיוב

יש לנו 3 בנים בגילאי יסודי-גן, אחד מהם בעל צרכים מיוחדים
נשמח מאוד להתייעץ עם מי שכבר עשה את זה ויש לו מידע לגבי בתי ספר, התמודדות עם צרכים מיוחדים (טיפולים פרא רפואיים וכו) וגם כל דבר אחר בעצם.
תודה מראש לעונים!

Caput femoris

New member
יש

בעיה קטנה - אין לי ילדים ועל הצרכים המיוחדים שלי תאמיני לי שאת לא רוצה לשמוע

שאלות בנושאים אחרים - בכיף.

יש כאן גם בעלי ילדים,

וגם בעלי ידע בצרכים מיוחדים, אבל את השילוב של סידני+ילדים+צרכים מיוחדים כנראה שאין.
נסיון העבר בפורום מלמד שאמירות כלליות בסגנון "נשמח להתייעץ" לא מובילות למידע מועיל, ואילו שאלות ממוקדות יותר זוכות ליותר מענה.

אוקיי, צודק, מנסה למקד..

אשמח לשמוע ממי שמבין בעניינים אלו (וגם שניים מהקריטריונים יספיקו
) לגבי שילוב ילד כזה (על הרצף, בתפקוד גבוה) בבית ספר רגיל, לגבי תמיכה או עזרה כלשהי אם נהיה זכאים לה גם בלי PR, ולמה לשים לב בביטוח. וכמובן- כל פרט מידע נוסף שלא חשבתי עליו יועיל מאוד!
תודה

koalabear1

New member
אז מתברר שיש

גם גר בסידני
גם עם ילדים
וגם עם בן עם צרכים מיוחדים

וגם....פעם ב6 שנים יודע לבדוק אם הפורום עדיין בחיים

תכתבו לי בפרטי ואנסה לשתף בפרטים
השירותים לצרכים הם מיוחדים וייחודיים כמו הילדים שלנו. מה שנכון עבורנו ייתכן ורלוונטי (או לא) עבורכם

ברוך שובך

אולי כדאי גם לשלוח ל"בלדה לאישה" מסר פרטי, רק למקרה שהיא תפספס את ההודעה הזו שלך. נשמע שיש לך הרבה מאד מה לתרום לה.

Commander Data

New member
בוא נתחיל בלשים עבורך הכל על השולחן

הרבה יותר קל להגר ללא ילדים מאשר איתם! עכשיו בגלל שאת גם לא במתכונת של הגירה הבעיה שלך כפולה ומכופלת! ויש לך ילד עם צרכים מיוחדים! אני לא יודע על מה אתם חושבים, אבל הייתי ממליץ לכם להתייעץ עם מישהו מהארץ שמומחה לעניין: פשוט תשאלו האם הסבל הזה טוב לילד? ממה שאני יודע גם אם היה לכם ילדים נורמטיבים הם היו סובלים מכל הטרטור הזה. בבית ספר שלי היו עולים חדשים מכל מיני מדינות שלא דיברו עברית והם היו אאוטסיידרים ושנאו כל רגע מזה! תחשבו כמו זרים זה ייתן לכם את הפרספקטיבה הנכונה.

למעלה