בדרך לעוד מליון סידורים

הילית*

New member
בדרך לעוד מליון סידורים ../images/Emo39.gif

זהו, אז זה ממש מחר. לא עוד חודש, לא עוד שבועיים- מחר. איזה פחד! יום אחרון לרווקות.... אני כ"כ מתרגשת לקרוא את כל מה שכתבתן לי, את כל הברכות והאיחולים והעצות בעניין השירים (מצאנו שירים מאוד מיוחדים, שירים משנות ה- 70 ושכמעט אף זוג לא לקח, התקליטן אף עודד אותנו... אני אספר לכן אחרי החתונה) ויש לי עוד המון המון מה לסדר וכבר אין זמן.... ואנשים שבאמת קרובים ואוהבים מתקשרים כל הזמן לאחל לי, לנו יום מוצלח וזה עושה כ"כ טוב וכ"כ מרגש... אז כן, אני ממש נרגשת. מקווה שאספיק הכל. אז יאלה הלכתי, אני מבטיחה לקפוץ לכאן במהלך היום לכמה דקות, אבל מהיום בערב אני מנותקת מכן -אני הולכת להיות עם אמא ואבא בלילה האחרון. אני חושבת שזה נורא יפה לצאת מההורים ביום החתונה... אז תחשבו עליי מחר בערב ותחזיקו לנו אצבעות.. שלכם הילית

*שיר

New member
שיהיה לך יום רווקות אחרון נהדר!! ../images/Emo23.gif

ושתהיה לכם חתונה נהדרת, ותחזרו לספר חוויות!

סיגל2

New member
בוקר טוב, הילית, שיהיה לך יום של

כיף, ושתנצלי את יום הרווקות האחרון שלך עד תומו בשמחה. הרבה מזל טוב ואושר לך ולישראל.

dorlim

New member
פרידה מתוקה מהרווקות ../images/Emo39.gif

לכם ולכל מתחתני השבוע מאחלים את כל הטוב שבעולם

מזאלונה

New member
הילית, שיהיה לך יום נהדר!!! ../images/Emo24.gif

היום שלפני החתונה מרגש וכיפי כמעט כמו יום החתונה עצמו... תהני מכל רגע של היום הזה ומכל האיחולים. תבלי, תהני, ואל תשכחי, הכי חשוב - להנות גם מהחתונה עצמה!!! זה יום נפלא, מרגש ומיוחד, תהני ממנו עד הסוף!!!

h_i

New member
מזל טוב

המון מזל טוב וכמובן, שיהיו לכם חי נישואים מוצלחים

סרינה

New member
מחזיקה אצבעות לך ולישראל...

(לא שאתם צריכים את האצבעות שלי, כי אני בטוחה שיהיה נהדר גם בלעדיהן...). גם אני הייתי בסידורים עד הדקה ה-90, אבל כשמתחיל הערב שוכחים הכל. ואיזה יופי שמצאתם שיר כניסה! אז תיהנו המון המון, ותחזרו מהר לספר.
ממני, ס.

למעלה