בדרך לצפון

ברק 188

New member
בדרך לצפון

ארוחת בוקר ביקב זכרון יעקוב מומלץ מאוד, ממשיך כעת לכיוון נחל מג`רסה, להשתמע.

orlu

New member
../images/Emo141.gifבלוי נעים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif|כלנית

ברק 188

New member
תודה, בנתיים נהנה :)

אז את המ`גרסה עברנו המים קררים איבדתי שני עיגולים ונספו שתי שקדים, הספקנו לעשות שייט מהנה בסירות זודיאק ובננה, עכשיו אקשן לאוכל, להשתמע.

עב

New member
מה זה הבילויים האלה?

ים המלח, צפת, עכשיו הצפון... תבלה בנעימים וחזור עם חוויות!

ברק 188

New member
כן, למה לא מגיע...

אז כך לפעמיים פשוט אומרים די נמאס ומחלטים לפרמט את הראש "ביום של "נתק" לא חדשות, לא עבודה, לא המשפחה,וכך סתם ביום חול מעונן מצאתי את עצמי עם כמה חבר'ה טובים במכונית (איזה כיף לא אני הנוהג)
לעבר הצפון, 7:30 כבר מחוברים לכביש 6 משלמים אבל משתלם בזמן איכות וכן תתפלאו גם בדלק. עד מהרה אנו בארוחת הבוקר (כתבתי את ההמלצה, פשוט היה נפלא)נכון יום נתק אבל אצלי- גם בקטן כמו בגדול אתם "במעודף", ממשכים צומת "גולני" נזכרים בחטיבה הרגלית המקבילה מ-73 , הנה כבר בקעת בית נטופה איזה מקסימה, איזה מסורת של עיבוד אדמה של בני דודנו הישראלים אצלם לא רק הנדל"ן, מצוק הארבל מתגלה מימיןומזכיר שגם באתם ימים של "מלכות הרדוס" כבר היו קיצונים קנאים בעם (נסיון המרד), מלפנים הגולן יורדים דרך "מגדל" נוף ירוק ההפך מהעיר באפור איגוף מהצד הצפוני והופ' למג'רסה הקרה(כבר כתבתי מה היה), משם לחוף אינטימי (כך כתוב בשלט כניסה)באמת חוף נחמד שקט ויש פעילות,כדור רגל, קצת מטקות והבננה שהעיפה אותי 2מ' באויר ומי יוגע איזה נזק הוספתי לגבי, אחרי ארוחה טיול קצת בסביבה "גשר אריק" לא, לא, היום לא מזכיר את האלוף ההוא, אלא אלוף אחר אריק זאבי יותר סמפטי היום בשבלי, הכנרת קצת מידע: 22ק"מ אורכה 14 רוחבה עומק מקסמלי כ-40 מ' רובה מליחה מי השקיה והחלק הקטן מי מתוקים רק אותם אנו שותים, סוף היום מתקרב צריך לחזור- בבית מחכים שמישהו יוריד את פח הזבל, אין כמו לחזור דרך הבקעה- בבית שאן צועקים אהל'ן דוד לוי וממשכים, בין שני הבתים שאן ובית השיטה יופי של שדות מוזהבים אומנם זה רק קש גם לבהמות מגיע אוכל, לנוכח השדות המוזהבים שוקע בהזיות לאחור בכמה מאות שנים, ונזכר במפגש הכי רומנטי שאני מכיר(אומנם,בשדות בית לחם)של בועז ובת השכנים רות המואביה, חזרה למציאות "הגלבוע" מימין אף אחד לא טרח לצבוע אותו באדום היום לכבודי, אך מעבר בצד השני משהו כן צבע בצהוב מרהיב את הסביבה -ח מ נ י ו ת- הו'... איזה כיף לחיות, עוד קצת ונו בואדי ערה בשבלי הוא ואדי אל ערב, מאחור סירנה אבולנס עוד סירנה משטרה ,ואו..עין תורנית נכנסת לכננות אומנם הכרזתי על "יום הנתק" אבל בהחלט אני יודע איפה אני חי וכך אני רוצה להישאר ,במחשבה שלא יופיע לי מ-אול פחם איזה אל-פתח ואש...עד מהרה מתברר שזה תאונה מכונית הפוכה על גגה- אוייב לא פחות גרוע מכה במדינה אלא שהוא יותר מופנם אצלנו בני העל אדמה, לא מתעקבים אותו שם לא צרכים! לוחצים פול גז ומתחברים בחזרה אל TO כביש 6 כעבור כשעה וחצי נוחתים עיפים ומרוצים בבית למחר(היום) ולשיגרע' יום טוב ושקט לכם חברים.

orlu

New member
סחתיין עליך אבי איזה תיאור.....

נהנת אין ספק ואני שמחה שנהנת. טוב לעשות זאת מדיי פעם ואולי אפילו זריקת הבננה תהייה לטובה,אתה יודע לפעמים מכות נחשבות ליעילות.עשית לי חשק.....והצפון תמיד מפתה אגב גשר אריק איננו על שם אריק האלוף אלא על שם אריק שמיר שנהרג שם בחציית החצבאני

ברק 188

New member
תמונות ביום של נתק, אין

אצלי המכשיר "הקטן" הוא בעצם בנייד שלי עקב קלקול סיפני וסופי, קניתי חדש ומשוכלל שהוא גם ט"ל + אינטרנט (10ש.ח חופשי ובלי זמן אויר)מצלמה,טייפ ומי יודע מה יש שם עוד מה זה טלפון "לילדים" ואני-(שנולדתי כילד פלא,אלא שבמשך השנים הפלא הלך נשאר הילד)קניתי אותו לעצמי, אז צילמתי פה ושם אך טרם למדתי אם ניתן לשלוף אותם למחשב במידה וכן היו גם תמונות.

למעלה