חבל שאף אחד לא קורא את הכתבה
ב bikepanel שבו רשום בבירור! "הסיכום בין הצוות המקצועי (אילן אולמן המאמן. ניב ליבנר ואורי צור מנהלים הספורטיביים) לרוכבות הנבחרת היה, שמי שתנצח את הנג״ש תוביל את הנבחרת בשני מרוצי הכביש. פז בש היתה הפיבוריטית הטבעית. ממוקדת ובכושר מצוין. הציפיה היתה שפז תנצח את הנג״ש ותוביל את הנבחרת אל מרוצי הכביש בשישי ובשבת."
לפי איך שאני רואה מהצד, לא היה ניתן לקבוע לפני התחרות מי תוביל, על סמך מה? ולכן זה הוחלט כי הנג"ש ביום חמישי הוא הקובע מי תוביל להמשך 2 המירוצים הנותרים (ולפני שמישהו פה ירשום שאין לי מושג בתחרויות כפי שרשם בפייסבוק, זה מה שהוחלט! ללא קשר אם זה מירוץ שלבים או מירוץ נפרד כל יום!!!, אין פה קשר לניקוד UCI, יש פה קשר ללמקסם את הניקוד ב 3 הימים האלו ולשם כך עשו את שלושת המירוצים האלו!), ולפי דעתי, אם למישהו זה היה מהווה בעיה, היה אפשר לערער על כך לפני (ומהכרות שלי עם כל הצוות המקצועי והמאמן, הם היו לוקחים כל בקשה ובוחנים אותה בצורה הכי מקצועית ועניינית), זה התקבל על ידי כולם, בכל הפירסומים שנעשו במדיה לא היה רשום בבירור מי המובילה, זה שעשו עבודת יחצ"נות טובה זה משהו אחד, אבל לא הוגדר מראש מי המובילה.
שני לקחה את הנג"ש בפער של כ 43 שניות ואז הוחלט שהיא המובילה. (באותה מידה כל רוכבת אחרת הייתה יכולה להיות המובילה, וצריך לזכור שזהו נג"ש בעליה לא פשוט כלל)
הנבחרת באה לתחרות בתור נבחרת, כמו קבוצה מקצוענית לכל דבר (וכך גם נראו האימונים שלה בתקופה האחרונה) והם נורא בלטו גם במירוץ בית גוברין לפני כ 3 שבועות (ומי שהיה בפלוטון יודע טוב טוב שהיה מדהים לראות אותן).
ולכן, אף אחד לא בא לשחק "באם" ו"אם" וב"נדמה לי", הוגדר ללכת על בטוח, והבטוח היה ללכת לפי הטקטיקה הידועה מראש (שכנראה הייתה הכי נכונה מבחינת אתיקה ובמחינת איזון הכוחות), אף אחד לא יודע מה היה קורה אם שני הייתה מגיעה במקום השני ביום שישי ואיך זה היה משפיע על יום שבת (מבחינה מנטלית, אבל מאיך שכל הבנות רכבו בבית גוברין, כולן היו עם רעב להביא רוכבת לריו, לא לנצח בצורה אישית, אלא המטרה הייתה להביא רוכבת לריו), ואף אחד לא יודע מה היה קורה אם פז הייתה מזנקת ביום שבת ואיך זה היה משפיע על כל הבנות מבחינה מנטלית ולאיזה אווירה זה היה גורם לטווח הארוך. (בהנחה שהייתה שומרת על אותו איזון כוחות ביום שישי, וכן, היא באה כושר מעולה!!!, אבל כמו כל שאר הבנות!, זה קבוצה, נבחרת!)
אני לא מאמן הנבחרת ולא שייך לצוות המקצועי, אבל אני כן יכול להגיד שאני מכיר את הצוות המקצועי, את המאמן וגם מכיר את 2 הבנות הלל (ועוד בנות מדהימות בנבחרת שכל אחת מהן השקיעה את הנשמה שלה לטובת מטרה אחת, והיא לא מטרה אישית, היא מטרה קבוצתית!) אני לא מדבר בשם של אף אחד מלבד השם של עצמי.
ראוי לציין שמה שנעשה בסופ"ש מראה לחלוטין שאין בנבחרת מניעים פוליטיים או אינטרסים והכל נעשה בצורה טהורה (ההפך ממה שנכתב פה) ניב ליבנר הראה עמדה בוגרת ביותר (שאני חושב שלא נראתה עד היום בנבחרת ישראל באופניים ובכללי בענף ספורט בארץ) כשהוא עמד בצורה אובייקטיבית לחלוטין עם מה שקרה פה והעמיד את עצמו כבן אדם אחראי ובוגר בצוות המקצועי לפני הייתו מאמן אחת הרוכבות המובילות (פז) ועל זה מגיע לו באמת שאפו, זה רק הוכיח לרוכבות האחרות שבטווח הארוך, לכל אחת יש סיכוי שווה! לא קשר לפוליטיקה כלשהי וההתמדה משתלמת!.