בדרך לשום מקום

פרוזק

New member
בדרך לשום מקום

ירדתי מהאוטובוס שתיי תחנות לפני התחנה הנכונה אבל לא ממש אכפת לי בהתחלה זה טיפה מציק הללכת אזה אבל כשמתרגלים הכל פתאום משתחרר עם מוזיקה בפולוליום רק אני והרחוב בדרך לשום מקום הרחוב תמיד היה בית הבית אכי טוב שהיה לי הרוח והגשם הם חברים השמש היא אויב כמו משפחה אם רק יכולתי הייתי הולכת לנצח רק תנו לי מדרכה ישרה בלי סוף או התחלה בלי ירידות או עלייות ובטריות שלא נגמרות לעולם לדיסקמן ויותר מזה אני לא צריכה הספסל שם בפינה הוא המיטה אכי נוחה שאיפעם איתה לי והכלב הצולע הוא האלוהים והמוח שעובד בהילוך חמישי מי צריך אותו בכלל שילך מגבירה את הווליום בעוזניות לא שומעת לא יודעת כתובת על הקיר משהו שכתבתי לפני 3 שנים טיפה דהויי אבל עדיין רואים ``שומר נפשו יברח שומר נפשו תמיד כי אין בעיר מקלט ואין בה רחמים`` לא צריכה אותכם לא צריכה אף אחד ובעוזניים בפול ווליום LET LIV AND LET DAY ואני שואלת אותכם עכשיו ברצינות בגיל 22 עם יותר צלקות מאשר עור נקי עם יותר מדיי רגעים מצמררים איך אפשר לצאת מזה? אם בכלל חלומות ישארו חלומות ואני רק פרור אבק שיתנדף מהעולם במהרה בימינו אמן הדרך נגמרה חוזרים למקום שכאילו בבית בית לא שלי חור מנעול מפתח לחייך לעולם לחדר חדר שהוא לא שלי אז תנו למות בשקט עם טיפת כבוד עצמי כי אני כבר דיי לא מסוגלת נראה לי שכדיי ששאני אלך לקחת כדור עכשיו כי המצב דיי עדין פה שלכם פרוז

נועם@בת

New member
ילדה שלי

כבר אמרתי לך פעם עד כמה אני מעריצה את הכוח שלך? עד כמה כל פעם מחדש אני מופתעת שאת נחלמת בתוך כל הבכי והיאוש שלך. וכל הצלקות האלה שאף פעם לא ראיתי זה תחרה שרקמו החיים שלך, ותמיד את סוחבת עוד יום ועוד יופ לפני שאת חותכת עוד. ואין לי דרך לרפד לך את החיים שיהיו יפים יותר. ואין לי לוח זמנים מתי יהיה יותר טוב, ואיך זה יהיה. אני רק מאמינה שיום אחד זה יהיה מאחוריך, המאבק הזה. שיום אחד את תכריעי את המפלצת ותוולדי מחדש. ורק הרקמה בכתף תזכיר לך ימים אחרים. אוהבת אותך

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
היו שיצאו

את כמובן לא חייבת, אבל צלקות וכאב לא מובילים ישר להתאבדות. יש עוד כמה מרכיבים שם שנחוצים. יש אנשים שהדברים האלה מעוררים אצלם את הרצון לחיות גם, להאחז בחיים עוד יותר. ואם צלקות, אז מי חובש? מי מטפל? מנסה להקל על הכאב?

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
ואולי

יש מישהו שאת יכולה בכל זאת להעזר בו, בסודיות, כדי שינסה לרפא את הפצעים הישנים? הרי הדיכאון לא מגיע ככה סתם, יש לו שורשים ואת יודעת את זה. מקווה שתמצאי מישהו כזה. לא רק להרדים את הכאב, אלא לטפל בפצע. ואין ברירה, לשם כך חייבים לתת אמון. אחרת לא תתני לדעת.

פרוזק

New member
דייייייייייי אני לא יכולה

יותר אם התאוריות המתיפיפות אללו נשבר לי מכל הזבל אזה אולי פעם אחת תחזרו למציאות שם? אין אף אחד מעולם לא היה וגם אם יהיה איזה סיבה בעולם יש לי להעמין בו? עדיף שאני ישתוק

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אלו לא תיאוריות

ולפעמים אין ברירה כי הכאב כל כך גדול, אלא לקחת את הסיכון של לבטוח במישהו ולספר לו כמה רע לך באמת. וכן, כמובן אפשר לבעוט בכולם ולשכנע את עצמך שהם לא ראויים שתבטחי בהם, אבל מצד שני, ההפסד שלך כאן הוא אדיר. ומותר לך לשנות את זה בכל רגע שתחליטי.

למעלה