Fairywitch
New member
בדרך לתקנון-על ספוילרים ונצלושים...
זוהי הודעת מנהלתית ואין להגיב עליה שלא לצורך, אלא אם כן לא אכפת לכם שהתגובות תימחקנה תוך 24 שעות... יחד עם זאת, שאלות הבהרה והערות רלוונטיות לשיפור וייעול (או סתם חיזוק חיובי) דווקא תתקבלנה בברכה
טוב... לאחר שביליתי זמן רב מדי במחיקת ספוילרים ושרשור הודעות, הנה שני דברים חשובים לשמירה על העיניים של כולנו...
ספוילרים- -ראשית, מהו ספוילר? רובנו צופים בערוץ סטאר, אבל למען המיעוט שלא, ספוילר הוא כל מידע לגבי מי עף מהתכנית, וגם לגבי מילא עף. חשיפת שם של אחד מהTOP12 היא ספוילר עבור מי שלא יודע מיהם הTOP12
המקרה החמור ביותר הוא הופעת ספוילר בכותרת- רק נכנסים לפורום, וטראח- קילקלו לך. מכך יש להימנע בכל מחיר. בכלל לא קשה לקצר את הכותרת, ולרשום את ההמשך בתוך ההודעה. כותרות שיכילו ספוילרים יימחקו מיידית! -שרשור שמתחיל במילים בסגנון "הפרק של היום בסטאר" ברור שיכיל ספוילרים בהודעות. עדיין יש להימנע מכך בכותרות, אבל לגבי ההודעות- מי שנכנס לשידור שמתחיל בכותרת כזו מבלי שהוא צופה בסטאר- זאת הבעיה שלו.
שרשורים- - קודם כל- נצל"שו (נצלו שרשור). אם מדובר בשאלה קטנה, כמו "באיזו שעה הפרק היום?"- אין טעם לפתוח שרשור חדש לצורך העניין. לשאלות מהסוג הזה- נצל"שו כאילו אין מחר
-שרשרו- כשאתם נכנסים לפורום- בידקו אם אין הודעה בנושא שאתם רוצים לכתוב עליו, ואם יש- שרשרו הודעתכם לשם. זיכרו-פתיחת שרשור חדש דוחקת דיונים, פעילים ברובם, לעמוד הבא
חבל
-יחד עם זאת, פתיחת שרשורים, טופיקים מרתקים וחדשים- יתקבלו בברכה. הפורום הוא של כולנו- בואו נפעיל אותו
שרשורים חברתיים ייפתחו פעם ביומיים-שלושה ע"י ההנהלה, כלומר, חנה. כלומר- אני
כל נושא באשר הוא מתאים לשרשור כזה. לכו תחגגו
הצעות למשחקים, שעשועונים למיניהם, ופינות דומות יתקבלו בברכה. רק שילחו לי מסר עם הרעיון לפני פתיחת פינה מסוג כזה.
אני לא חובבת שרשורי
...
בשביל זה יש לנו את השרשורים החברתיים. אבל אם מישהו ממש רוצה שרשור אוף-טופיקי ספציפי- פנו אליי ואני אבדוק ואאשר (למשל- שאלון מסויים שלא קשור לפורום, שרשור דסקטופים וכו').
רמת הדיון- -על טעם וריח אין מה להתווכח. לא מסכימים ביניכם על משהו? מיצאו דרך להביע את זה, בלי להעליב זה את זה, ובלי להיכנס לפסים אישיים. דברים כאלו- במסרים, במייל, בקיצור- לא כאן. -קללות, הערות גזעניות, השמצות של מתחרים בתכנית ו/או של חברי פורום אחרים- כל אלו יימחקו מייד
כאמור- רעיונות לשיפור וכד' יתקבלו בברכה
אוהבת,
חנה
זוהי הודעת מנהלתית ואין להגיב עליה שלא לצורך, אלא אם כן לא אכפת לכם שהתגובות תימחקנה תוך 24 שעות... יחד עם זאת, שאלות הבהרה והערות רלוונטיות לשיפור וייעול (או סתם חיזוק חיובי) דווקא תתקבלנה בברכה