בדרך ל- IVF ראשון

kukim17

New member
בדרך ל- IVF ראשון

אז בשעה טובה קיבלנו אישור ובעוד שבוע הולכים לפתוח תיק.
יש לי כמה שאלות ברשותכן:
1. איזה מסמכים עליי להביא? חייבת את הרשימה המלא כי פוחדת להגיע בלי משהו

2. הרופאה הנפלאה שלי טוענת שזה בערך כו הזרעה רק שכאן שואבים את הביציות ומחזירים ביצית מופרית. האם עד כדי כך פשוט?
3. עד עכשיו עשיתי רק זריקות הורמונים והזרעה, הגבתי טוב לפיוריגון והיו זקיקים יפים. אין סיבה שעכשיו זה לא יצליח, נכון?
4. שאלה לגבי העבודה, אני עובדת במקום עבודתי קרוב לשנתיים, האם כדאי להודיע לבוס שלי על כך שאני מתחילה את ה-IVF? האם כדאי בכתב?

תודה מראש לעונות

תשובות על חלק

1)בבית חולים כרמל יש רשימה ארוכה שכוללת את כל בדיקות הדם השגרתיות, הורמונים לגבר ולאישה, TSH, HIV וגם PAP עדכני, בדיקת כירורג שד שבה אישור כי אין מניעה לטיפולי פוריות (חובה)
2) ההעברה (=החזרה) היא בדיוק כמו הזרעה, אבל השאיבה עבור IVF היא בחדר ניתוח בהרדמה מלאה, בצום. לא בדיוק אותו הדבר...
3) לא יודעת, סורי
4) אני באופן אישי ממש לא רוצה לפרט במקום עבודתי. הבוסית יודעת שאני בטיפולים, אבל אני מסרבת לשתף מעבר. מגיעה כשיכולה ונעדרת כשצריך. זה מן הסתם אישי
בהצלחה

kukim17

New member
השאלה האם ליידע?

בטח שלא מתכוונת לפרט יותר מדי אבל האם כדאי לידע?

והיכן ניתן לראות את הרשימה המלאה?

תודה על התשובות

Mmm188

New member
מאוד מומלץ ליידע!

בהתחלה לא סיפרתי למנהל וכל פעם שהייתי צריכה לאחר בגלל בדיקות דם הייתי צריכה לתרץ דבר שלווה בהרבה אי נוחות.
לבסוף שיתפתי בהדרגה הוספתי פרטים ואבן ענקית נגולה ממני. המנהל שלי מבין, לא שואל שאלות, אני מעדכנת אותו מראש מתי אני נעדרת וזה ממש עוזר.
מעבר לכך גם מבחינה חוקית צריכים לאפשר לך לצאת לטיפולים לכם נורא חשוב לשתף שלא יגידו שלא ידעו...
בהצלחה!

למעלה