בדרך ../images/Emo160.gif אל סדאם - העידכון!
שלום לכם גבירותיי ורבותי.
. הנה בא לו עוד עידכון.
מוק
מחר - יום שבת הופעה של מוקי ב" חוות החיות " - קריית חרושת, קריית טבעון. שעה: 22:00 (10 בערב ). מי שיהיה שם - הרבה כיף !!!
סיקורים
: סיקור ההופעה בברבי החדש בכפר - סבא, שהובטח להיות ע"י מיכל, בסופו של דבר נכתב ע"י צליל. הסיקור נוכנס למאמר, כמו כן ייכנס לקישורי הפורום - לקטגוריית הסיקורים. אתם מוזמנים להמשיך ולבוא, לסקר בכל הופעה, מישהי\ו מיכם, לסקר על ההופעה של מוקי, וזה כמובן יוכנס למאמרים ול...(קישורים. נכון..
)
סקר
הסקר הנוכחי אשר נקבע ע"י נופר, (קצת שיניתי אותו
) יישאר עדיין, צפו במהלך השבוע להחלפתו. כמו כן - מי שעדיין לא הצביע, מוזמן !
פורים....הסיפור
מאד מאד מאד מאד מאד מאד חבל, שעם כל הבקשות ההכנות והכל, לא יצא בסוף כלום. שום פעליות לפורום. באמת חבל. אני מאד מקווה שתיקחו זאת לתשומת ליבכם ולהבא, תישתדלו קצת יותר ליזום דברים ופעילויות, אחרת לא יהיה כיף ביכלל
אירוח
אין יותר טעם להשאיר את זה כמשהו שאתם לא תדעו עליו..בימים אילו אני עובד על להביא את מוקי לכאן לפורום, ועל עוד אירוח. לגביי מוקי, זה קצת מתעכב, ביגלל שיש כמה אנשים שלא הכי רוצים בזה, ותיתפלאו אבל הם נמצאים לפעמים גם כאן - בפורום. באמת חבל, ומי שיודע שזה נוגע כלפיו, באמת חבל. אבל לא לדאוג. אני אקיים את זה, והכל יהיה אחלה
הדפדפון הראשון
: מצטער, השבוע הדף הראשי לא היה מעודכן, אבל לא לדאוג. לא שכחתי מזה. כמו כן, אתם מוזמנים להעלות לי רעיונות לעידכונים, או כמו שכבר אמרתי, לדוח לי על משהו שאתם > הייתם רוצים שמשהו שלכם יופיע שם. תאמינו לי, דקה לכתוב לי מסר אישי, לא יהרוג אתכם.
מלחמה
, כמו שבטח שמתם לב, כאשר אתם כותבים הודעה או מגיבים לאחת כזו, מוצגת לפניכים הודעה מטעם תפוז ומשרדי הביטחון. אנא - מי שעדיין לא קרא, מתבקש לקרוא, וכולם מתבקשים להגיב לזה בהתאם. הודעות אשר יהיו כנגד מה שכתוב, הכוונה שתוכנה יהיה מה שאסור בטקסט זה, אעלץ למחוק! אמממממ.. אני בטוח שיש לי עוד המון דברים לכתוב לכם ולשתף אתכם ולשאול אתכם וסתאאםם ליידע אתכם, אבל מה לעשות שהעידכון צריך להגיע לסופו
צרו קשר, בכל בעייה, בקשה, תלונה, הערה, הארה, ו...סתם משהו. מסר אישי: ;בהביבו (קישור כמובן דרך שמי בפורום) אי - מייל: [email protected] (בקרוב כתובת זו תשונה, איידע אתכם בהתאם לצורך) מסנג'ר: [email protected] איי. סי. קיו : 168907151 שוב, כל דבר הכי קטן בנוגע למשהו, פנו אליי. אני עומד לרשותכם תמיד! שיהיה
לכולם יום שישי נפפלאאאאא, המון זהירות בדרכים (
), הרבה הנאה למי שהולך להופעה של מוקי, ואיך לא > סוף - שבוע נהדר שיהיה לכם. בן
נ.ב. איך שכחתי.. תתחילו להיתכונן למפגש בצ'אט, אבל אני מדבר על כל הפורום + חידון. אני מבקש בכל לשון של בקשה, תתחילו להציע רעיונות. רצוי, לקראת פסח - פסח!
שלום לכם גבירותיי ורבותי.