נהדר! תוכל להוכיח לנכדות שאתה קופיקו.כמו שלושת הקופים החכמים, בפרצוף אחד. אז טרחתי וצילמתי את עצמי והרי תמונה אותנטית.
חכם אני או לא חכם?
צפה בקובץ המצורף 218
רצוי לעטות את המסכה בצורה נכונהנהדר! תוכל להוכיח לנכדות שאתה קופיקו.
מצד שני, אני לא זוכר שקופיקו אי פעם השתמש באוזניות.
גם בספרד מסתבר מחייבים לעטות מסכות.
אני מת על התובנות שלך.חוויות מהנסיעה ברכבות
הפעם נסעתי ברכבת גם חזור כי מסתבר שכל העניין של "להזמין מקום מראש" זה חרטא. בכניסה לתחנה יש עמדה עם בחורה ומחשב ואפשר להזמין אצלה מקום מראש לרכבת שתיכנס בעוד 10 דקות.
בנסיעה הלוך נוסע במרחק מושב אחד ממני ניהל לשמחתי שיחת טלפון ארוכה עם חבר שלו. בחור צעיר, מאד דתי אבל מזרם שאני לא מזהה. עם ציציות אבל לבוש רגיל וכובע ברט. כל הזמן אמר לחבר שלו מהעבר השני של הטלפון "אחי אחי". נושא השיחה - בחורה שהנוסע נמצא בקשר איתה. בחורה דתיה, כן. מסתבר שבחורה זו מרשימה מאד מבחינה חיצונית ורגילה לקבל מחמאות על חיצוניותה מגברים (כנראה השידוכים שמסדרים לה). הבחור שלנו מספר שהיא דורשת ממנו חיזוקים ומחמאות בלי הרף, וזו מבחינתו בעיה במידה הרוחנית שלה. הוא אומר "היא עפה על עצמה" ו-"אתה צריך לראות כמה בגדים יש לה". אומרת לו שגברים אחרים אמרו עליה "וואו" ולמה הוא לא אומר. הוא מסביר לחבר שלו שעד שכבר התפתח אצלו רגש אליה, כל הדרישות האלה לוואו מצידו כיבו את הרגש.
ככה הוא מדבר ומדבר ואם לא הייתי ביישן הייתי אומר לו אדוני, בבירור מסתבר מכמה שאתה מתעסק בבחורה הזו, שהיא חשובה לך. אז לך על זה.
הרושם הראשון שהתקבל אצלי היה שזו בחורה שפגש לשידוך ועכשיו הוא דן בהתאמה שלהם. פתאום לקראת סוף השיחה הוא אומר לחבר "אנחנו מכירים כבר שנה וזה לא מעט זמן". פה הופתעתי. לא ברור לי איך במגזר הזה אפשר לצאת שנה בלי שמשהו יוכרע לכאן או לכאן. הוא אומר "ברור שיש געגוע וכל הודעה שמגיע אתה חושב אולי זו היא". ומוסיף "היא בטח תתקשר להגיד לי שהיא מתגעגעת ומתי נפגשים. אני אגיד לה שזה לא מתאים".
לא נדע איך זה נגמר שם אבל אני מקווה שהם יינשאו, כי נראה לי ששניהם די אינפנטילים בנושאי זוגיות, ולכן מתאימים וילמדו את הנושא ביחד.
אני נפעם בכל פעם מחדש איך אתה מוצא כל מני מציאות כמו הבלוג שכוח האל הזה.בעודי חושב איך אני נראה נתקלתי ברשומה בבלוג של עופרה עופר אורן ובו היא מנתחת את השיר "לילה בחוף אכזיב"
תמיד מעניין לקרוא איך אנשים מבינים שירים, ופה להפתעתי הכותבת מבינה את השיר כאילו הוא מתאר התאבדות בטביעה, של הבחורה עליה מסופר.
מה? למה? עופרה מה עובר עלייך? מה יש, אי אפשר כבר ללכת לטייל בחוף אכזיב בלי לרצות למות?
אני מאמין שפרשנות של שירים מעידה קודם כל על אישיותו וראיית עולמו של המפרשן. מקווה שהכל בסדר שם מהעבר השני של המילים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.