בדרכי להגיע אל המטרה,פגשתי,,,

lmatan1

New member
בדרכי להגיע אל המטרה,פגשתי,,,

הרבה כעס ותיסכול כמעט בכול הפורומים אף אחד לא היה מוכן להתמודד, לדעתי הנחותה אם נשים ידעו מה הם רוצות הם ישפיעו גם על הגברים שידעו מה לעשות וכך יבא הכל על מקומו בשלום, בבקשה תחשבו על זה,

niva99

New member
שאלה קטנה לי אליך

מהי המטרה אודותיה אתה מדבר? לגבי משפטך השני:"אם נשים ידעו מהן רוצות,הן ישפיעו גם על הגברים שידעו מה לעשות". 1)אני יודעת מה אני רוצה. 2)ומשפיעה על בעלי הממושמע לעשות כרצוני.-כך שגם הוא יודע כל הזמן מה לעשות.(יצרתי לו מאין תכנית חומש / תכנית מגירה הכוללת תרשימי זרימה של IF = THEN IF NOT = GO TO

lmatan1

New member
הנשים שולטות בגברים למה,../images/Emo14.gif

אל תכעסי תתיחסי בבקשה ממך, אני מצטט ממך,,,,,,, אני יודעת מה אני רוצה,,,יפה,,, ,,ומשפיעה על בעלי הממושמע לעשות כרצוני,,,ועברת לבדיחת, לדעתי הנחותה ממך ,נראה על פנוי שאת מדברת על כלבלב ציתן וכנוע, האם זו כוונת רצונך,תעני בכנות,לא בכעס,

niva99

New member
לאאא הבנת אותי-הלכתי לפי שיטתך

ו....אלה לא בדיחות אלה תרשימי זרימה בשפת מחשב בייסיק-משהו מאד אלמנטרי זוהי שפת תיכנות שלא קיימת היום.

גם ילדות כמוני

מבינות על מה את מדברת
דרך אגב, אפשר העתק של התוכנית? באמת רציתי ללמד את חבר שלי קצת בייסיק

niva99

New member
אם את רצינית-אין בעיה.

רק שזה ישאר בינינו
. ראשית חכמה זה לקבוע את עקרונותיך- אלה יהיו בבחינת קלפים של שחקן פוקר צמודים לחזך (אדבר איתך בדימויים-מהטעמים המובנים)... בעת ויכוח או מאבקי כוחות (כמו שקורה תדיר בכל זוגיות) לעולם תוותרי על דברים שאינם עקרוניים לגביך. בכל שאר הזמן היי אכפתית ומתחשבת כמובן-דעי, שיד רכה תוביל גם פיל משערו ראשו... לא רוצה להשמע מתיימרת - כל מה שנכתב לעיל הנו מנסיון ניצבר ולא רק שלי אלא של נשים שראו דבר או שניים בחיים. יש עוד הרבה טיפים- אך החשוב מכולם הוא מראש לא ליפול לבורות של ריבים על שטויות ,לדעת לוותר (את כבר יודעת על מה).

Multik

New member
גם חברה שלי (17)

חושבת שאני עושה מה שהיא רוצה ו אני חושב שהיא עושה מה ש אני רוצה אך האמת באמצע!!

למעלה