בדרת הסופ"ש: צדפים
O orinu New member 24/8/03 #6 אהבתי מאוד את הראשונה שימוש מצוין באור, נקודת מבט שמדגישה את הצדפים ועומק שדה טוב אחלה תמונה עמרי.
A astroman New member 24/8/03 #8 מצטרף גם אני אהבתי את התמונות. קשה לי לחשוב מה מהן יותר טובה, אבל הראשונה והשלישית, לגעתי, עדיפות על השניה בגלל הכללת הגורם האנושי.
מצטרף גם אני אהבתי את התמונות. קשה לי לחשוב מה מהן יותר טובה, אבל הראשונה והשלישית, לגעתי, עדיפות על השניה בגלל הכללת הגורם האנושי.
A a l e x New member 24/8/03 #10 מצטרף לאורי הראשונה היא הטובה ביותר בעיני אור מצוין עומק שדה טוב קומפוזיציה טובה אחלה
M mirili New member 24/8/03 #11 סדרה יפהפיה הראשונה והשלישית טובות, כמו שנאמר כבר הגורם האנושי מקפיץ אותן, השניה מצויינת בזכות האור היפהפה שנופל על הצדפים. בקיצור אהבתי! מירי
סדרה יפהפיה הראשונה והשלישית טובות, כמו שנאמר כבר הגורם האנושי מקפיץ אותן, השניה מצויינת בזכות האור היפהפה שנופל על הצדפים. בקיצור אהבתי! מירי
A ARGON New member 24/8/03 #13 אני הייתי מעדיף צילום של החול נטו החול והצדפים ללא הים והתוספות נוצץ ויפה.
ד דב קליין New member 24/8/03 #15 הראשונה טובה קומפוזיציה טובה עם אחלה עומק ואור. קצת יותר להקפיד קו על האופק.