בד בבד, באותו הדף

בד בבד, באותו הדף

סאב שמתה מפחד וdm4 שצוחק לפחד בפרצוף סאב שמזמינה את המוות מתוך כניעה, כדי שיציל אותה מהכאב וdm4 שקורא למוות מתוך התרסה "בוא, נראה אותך לוקח אותי! לא מוכן לפחד ממך יותר!". על אותו דף, אתם מחזיקים עבורינו בשני הקצוות של הפחד... ויש את כל שאר השתתפים בפורום, שממוקמים בין שני הקצוות הללו ושלפעמים נעים בין שניהם, כי זה קיים בכולנו, גם הקצה שסאב מחזיקה עבורינו כרגע, וגם הקצה שמייצג כרגע dm4. בכולנו היכולת לשקוע והיכולת לעמוד בשקיעה הזו והיכולת להתגבר. מחבקת את כולכם

subtitles

New member
מצטרפת לחיבוק ../images/Emo24.gif ../images/Emo142.gif

ומקווה שיום יבוא ואני אהיה בקצה השני!

torme

New member
סאבבב את פה!!!יופי!!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

subtitles

New member
אני פה.. ../images/Emo13.gif ../images/Emo142.gif

אבל עדיין מפחדת. עכשיו לילה...
וקשה לי לנשום.... נמאס לי לעבור את זה כל פעם מחדש.

torme

New member
איזה אויר נפלא בחוץ......./images/Emo29.gif

תפתחי פתח קטן החוצה ותנשמי עמוק.... הגוף יתמלא האויר קריר וטובבבב וההרגשה של ההתחדשות... וחיוך קטן בתוכך

subtitles

New member
אכן יש אוויר טוב.. ../images/Emo142.gif

ובאמת פתחתי חלון הרגע.. וזה נותן לי הרגשה טובה! הרגשה של חיים... אבל מצד שני אני יודעת שהעולם שונא אותי! והוא לא יניח לי! תשמרו עלי עם הרוח תבוא ותנסה לקחת אותי?

boom18

New member
אני תמיד אשמור עליך../images/Emo24.gif

(אני נדחפת לכל הודעה
) אף אחד לא שונא אותך
מתה עלייך

torme

New member
אנחנו איתך בכל רגע

ראית איך כולנו קפצנו ברגע שקראת לעזרה... אנחנו איתך ושומרים עליך.. תמיד תוכלי להשמיע קול...להראות סימן ...ואנחנו מייד נגיע לשמור עליך.. ומי בעולם יכול לשנוא פיה טובה כמוך....?.

subtitles

New member
../images/Emo24.gif לשניכם.. ../images/Emo142.gif

בא לי לבכות.. ואני מניחה שזה גם מהלחץ שליווה אותי כל השבוע הזה ובכלל כל החיים האלה! וגם כי אתם נורא מרגשים אותי.. לעולם לא הקשיבו לי!!! אף אחד לא חשב עלי!! הביאו לי כדורים והשתיקו אותי! אמרו שאני ממציאה! שאני מגזימה.. והתחושה שאף אחד לא מאמין לי ולכן אף אחד לא יעזור לי כשאני אצטרך אנשים.. ליוותה אותי כל החיים. אבל לפעמים יש רגעים כאלו.. שפתאום כל המנגנון רועד.. כי הגיע גירוי שסותר את כל מה שהאמנתי בו עד כה.. וזה אתם! ואני אוהבת אתכם! ואני ממש ממש מקווה שבאמת לא תשאירו אותי לבד.. כי אני מתה מפחד מזה!

torme

New member
לא סתם מילים...זה אמיתי

תמיד איתך...תמיד דואגים ושומרים עליך את יכולה להאמין ולהרגיש שי לך מישהו תמיד....

motek89

New member
סאב..../images/Emo20.gif

גם אני פה.. גם אני אוהבת אותך ורוצה לתמוך בך כמה שאפשר.. אל תכנעי למצבים קשים... תלחמי בהם! כאילו שאת איזה אביר על איזה סוס שעומד ונלחם נגד כל אוייביו... עד שהוא מגיע אל המטרה (הנסיכה!
) אני תמיד פה אם את רוצה... תמיד נכנסת לפורום. בהצלחה לך, בכל אשר תפני... אוהבים אותך המון

subtitles

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo142.gif

אוי אוי.. אני אשתדל להילחם! למרות שאני סחוטה נפשית כרגע... ואני כל כך רוצה להתייאש... כדאי שאני אשן. אעביר את היום הזה כבר. נקווה שמחר יהיה יום טוב יותר.

torme

New member
סאב...את מצליחה ותצליחי

אני מרגיש שיש בך כוחות אדירים ושאת יכולה לנצח ופה יש אליך אהבה בלי תנאים ובלי גבולות

למעלה