בד ביטים... לא יאמן

Shahafe1

New member
בד ביטים... לא יאמן

שיחקתי אתמול עם חברים על 10 ש"ח כניסה , ופשוט אי אפשר היה לשחק, כל אחד לוקח אותי עם מזל מטורף ... מלא פעמים שנשאר רק קלף אחד הוא מגיע בריבר זה לא יאמן ... נגיד אני ועוד שניים נכנסו אול אין אני מראה AQ השני מראה AT והשלישי 65, (באמת) קיצר בפלופ 5 10 Q אני מוביל טרן לא שינה כלום ריבר 5 .... וגם נשארתי אחד על אחד , אני הייתי על הכפתור הכנסתי אול אין K8 השני משווה לי J3 פלופ 3JJ והשאר לא חשוב.... עכשיו אני יודע שכל אחד היה מת להפסיד 10 ש"ח אבל עשינו כמה משחקים ובכולם פשוט אי אפשר היה לשחק והשחקנים ששיחקו הם לא גרועים אבל הם פשוט לא יודעים לשחק כ"כ .... אני יודע שאם אני ימשיך לעשות דברים כאלה לטווח הארוך אני ירוויח אבל לעכשיו זה מבאס לבוא ולשחק ולדעת שלרוב אתה תפסיד בגלל סאק אווטים שה' יודע מאיפה הם באים ...

זונע

New member
אני תמיד דגלתי ברעיון

של לא לשחק נגד שחקנים שלא יודעים לשחק-זה הכי גרוע!!! תחפש את הפישים, לא את אלה שלא יודעים פוקר. הם יגרמו לך לשנות את שיטת המשחק שלך לרעה ואתה בסוף תפסיד להם, חוויתי את זה על בשרי המון פעמים.

Shahafe1

New member
זה לא ...

שהם לא יודעים לשחק יש כמה שהם באמת שחקנים טובים נגיד 3 מהחברים ששיחקו אתמול שיחקו טוב ... ועוד 2 שנשארו משחקים לא יודע איך להסביר את זה משחקים ידיים אבל לרוב אתה תדע שהוא משחק עם זוג K זוג A (אחרי הפלופ) והם לפעמים יכולים סתם משעמום להכנס אול אין והמזל איתם ... זה דברים שאני לא יכול להסביר ... למשל הם לא מכירים חישובי קופה וכל הדברים הבסיסיים בפוקר .... וזה מבאס שאתה משחק יותר טוב ממישהו והוא ממשיך להביא סאק אווטים מטורפים ...

זונע

New member
פסדר, חלק מפוקר זה באד ביטים וסאק אווטים

אם תתעצבן אחרי כל פעם שזה קורה לך ותיכנס לטילט...אתה לא תרוויח אף פעם. חוץ מזה, לאנשים יש נטייה לזכור רק את הבאד ביטים שהם חוטפים, ולשכוח שגם הם דופקים סאק אווטים לאחרים מדי פעם

Papito

New member
לנו מהחבר'ה הקבועים

יש איזה ילדון שתמיד מצליח להרגיז אותי מחדש טורניר אחד של 10 ש"ח כמו אצלכם, אני משחק TIGHT יותר מדויל ברונסון, מקבל AQo הייתי בכפתור ועשיתי רייז גבוה מאוד 2 משווים נפתח פלופ A66 הילדון בצ'ק הבחור השני שידוע באחד שמתרגש רק מבלופים עושה רייז 5000 לקופה של 1200 בערך (באותו רייז ידעתי בדיוק מה יש לו QJ) אני אומר אול אין הילדון משווה. והבלפן שכבר היה מחוייב משווה . כמו שציפיתי לבלפן היה QJ אני עם האס והילדון מראה 9 6 אחרי שעפתי שאלתי את אותו ילד למה הוא לעזאזל משלם את הרייז לפני הפלופ עם יד כמו 9 6. ואז קיבלתי את התשובה למה אסור לשחק עם כאלו שלא יודעים לשחק, הוא ענה לי "מה אתה רוצה, זה היה סוטד...."

תלוי מה כמה הקפצת

69 סוטד הייתי משלם לראות פלופ כי זה גם סיכוי לקנטה וגם לצבע לא הייתי עושה אול אין אבל עד 4 בליינדים גדולים הייתי משלם אלה הידיים שמביאות הכי הרבה כסף כי אף אחד לא חושב לכיוון הזה

levinshizer

New member
הוא לא עשה כזו טעות גדולה

שמע נכון שהוא השווה עם יד פחותה אבל כמו שלפני אמרו עם הידיים האלו אתה עושה את הכסף אתה משווה בידיעה שאתה לא מחויב ליד יוצא פלופ גבוהה לא משנה כמה מעלים אתה פורש יוצא פלופ נמוך או איזה דרו לפלאש או לסרייט אתה כניראה תיקח וכניראה שגם אם יצא לך הבחור שמולך שיש לו קלפים גבוהים גם מחויב ליד והוא גם יחשוד שאתה מבלף והוא גם ישווה בשביל ה6 אאוטים (שלושה A ושלוש Q) כי הוא יחשוב שאם יוצא הוא מנצח וככה תזכה בקופה גדולה לא רק זה אלא שגם בדרך כלל אנשים שמשחקים ככה תיהיה להם תדמית של לוס פלייר וידוע שכשאחד עם תדמית כזו פוגע הוא יקח כסף והרבה בקיצור זה לא כל כך רע לשחק עם ידיים "יצירתיות"

מדי פעם זה טוב פי ארבע מגובה הבליינד לדעתי זה

סביר אבל אם הוא אומר שהוא שילם גובה של 12 זה כבר בורות כי בשביל סיכוי שייצא מה שהוא צריך לשלם כל כך הרבה לדעתי זה טיפשי אלא אם אתה רוצה לשבור את התדמית שלך כמו שאני לפעמים עושה

Papito

New member
אם זו לא כזו טעות

אז אתה בהחלט מוזמן למשחק אגב אותו ילד נבעט החוצה היום בצורה מושלמת. אני עם AK הוא עם A3 בפלופ יש A A 6 אני כל סיבוב נותן הימור של בליינד אחד. הוא חושב שהוא עושה לי מלכודת עם האס שלו, אני יודע שאני מפרק אותו, אחרי ששילם לי את הפלופ והטרן, בריבר (נפתח K) הוא עשה אול אין מעל הרייס שלי, אני כמובן משווה, ומהר מאוד הוא הלך לפלייסטיישן

הוא באמת צריך לשבת ללמוד ככה

אני מבין את זה זה מבאס לשחק נגד מישהו שאין לו מושג קרה לי השבוע בן אדם נכנס כל פלופ וכל קופה גדולה נפתחו לו הקלפים תבין הייתי בכפתור עם זוג נסיך הראשון שמהמר מקפיץ ב20 זיטונים כולם נופלים אני דופק אול אין של מאה והבן אדם בסמול וזה שהימר ראשון משווים נפתח 256 אני מבסוט ומקווה שלאף אחד אין סט בסוף אחרי ששני השחקנים זה שהימר ראשון והשני דופקים אול אין הבן אדם בסמול מראה 34 אוף סויט והמהמר הראשון מראה זוג 10 כמובן שהסמול לקח עם סטרייט אני שואל אותו איך שילמת מאה עם היד הזו הוא אומר לי מה זה סדר עולה אין מה לעשות לדעתי נפלת על דג אבל גם דג ביום טוב הופף להיות כריש

levinshizer

New member
חחחחחחחחחח

רק עכשיו שמתי לב שהם הלכו אול אין... אני התכוונתי להשוות רייז נורמאלי... יש לנו אחד בחבר'ה שהולך הרבה לפי פיל... העו"ש שלו לא מרגיש טוב...

לא כ"כ בד ביטים...

במקרה הראשון היית פייבוריט קטן מאוד עם ה-AQ על ה-5-6 (משהו כמו 4:3) בגלל לשחקן השלישי היה אס אחד. במקרה השני היית בסה"כ פייבוריט של 2:1 רוצה לשמוע סיפור בד-ביט אמיתי שקרה לחבר שלי? בליינדים 1/2, הוא שחקן מצוין ששיחק נגד שחקן חלש מאוד ולשניהם כמה מאות צ'יפים מאחורה. פלופ - J82r, נפתחת מלחמת הימורים והעלאות לפני הפלופ ולאחר כמה כאלה חבר שלי עושה הימור גדול מאוד ביחס לקופה ונכנס all-in. הדג חושב חושב, משווה וחושף AJ (ברור לי שהוא מפסיד, אני מסנן בין השיניים "לא חבל על הכסף שלך?..."), חבר שלי מיד חושף 8-8 לסט אמצעי... טרן - J ריבר - J והדג ניצח עם רביעייה... אל דאגה, עד סוף הערב הוא הספיק להפסיד הכול... סיפור נוסף שקרה לי באינטרנט - אני מחזיק As6s. פלופ - Ad7s8s. מפלצת - זוג גבוה + nut flush draw. אני מהמר, שחקן נוסף דוחף all-in, אני מיד משווה ולשמחתי הוא מראה Js2s. הסיכוי היחיד שלו לנצח הוא runner runner זוגיים או שלישייה. טרן - J. ריבר - 2.

למעלה