בד ביט מסריח

Chizo Nation

New member
בד ביט מסריח

שיחקתי בטורניר של 90 בפליי מאני, הגעתי לשולחן האחרון, נשארו שבעה, אני מקום ראשון עם 38,000 צ'יפים, ועוד אחד מקום שני עם 35,000, יד אחת לפני הפלופ הוא דופק אול אין, היה לי Qs,Jc אז השוייתי כי זאת אחלה יד הוא פותח מראה לי As,6s, בכל הקלפים שנפתח לא יצא כלום והוא לקח הכל, בסוף יצאתי מקום 7 כי הפסדתי גם את ה3000 שנשארו לי

Kgt1

New member
מה לא הבנת? זה בד ביט כי זו הרי אחלה יד ../images/Emo13.gif

2המרפא

New member
חמוד אתה מפגר אם זה באד ביט

להפסיד פוקט אס וקינג ופול כמו שהפסדתי היום זה באד ביט.

OZE5

New member
אחי

אל תדבר פה על פיי מאני .. ולא על פליי מאני שהייתה לו יד טובה משלך

גבר אם היית

מקום אחרון זה היה מהלך הגיוני אבל אתה היית ציפלידר ואם כבר לעשות את זה אז זה בטח לא נגד מקום השני שיכול לגרום לך נזק אם היית משווה למישהו שהוא 4000 זיטונים זה היה מהלך חכם

יוהדיקו

New member
אני עם AA מקפיץ פי5 מהבליד ובנאדם עם J10 עונה

מגיע פלופ JJJ ראיתם דבר כזה???????!!!!!!!!!!! הוא עושה צאק ואני צאק אחריו. 8 מגיע בטרן הוא עושה צאק אי עושה באט 3000 הקופה (7500) הוא עושה ריז עוד 3000 (אני מניח הוא קיבל את ה 8 שלו... טרן מגיע 7, הוא מכניס חצי מהציפים שלו פנימה אני מחליט עכשיו אול אין ו... לחמור יש J ביד!!! לאורך כל היד אמרתי אין מצב שיש לו J הוא בטח נפל אצל משהו עם קיקר נמוך שזרק אותו... זה שבוע שלם שרק חושך אי רואה בטורנירים וזאת היתה ממש הפסקת חשמל אצלי!!! זה באד ביט נוראי.

Papito

New member
J-10 זו יד מנצחת ../images/Emo13.gif

זו היד שלי, אני שמח לראות אותה מכל יד אחרת.

OZE5

New member
אחי זה קרה גם לי

שנפתח פלופ JJJ ולבחור שמולי היה J

Kgt1

New member
זה בד ביט קלאסי, שאין לך מה לעשות מולו וגם

אין מה להתבאס... באופן כללי לקפל סקנד נאטס מפחד לנאטס זה מהלך גאוני ולחלופין לא הגיוני...

אני בחיים לא הייתי זורק

את זה אלא אם אני מכיר את השחקן מולי ויודע שהוא בונקר מפחיד וזה גם רק לפי הרגשה בגלל זה אני שונא זוג אסים או שאתה מרוויח איתם קצת או שאתה מפסיד הרבה וחוץ מזה TJ זו אחלה יד אני אוהב את היד הזו רק השאלה כמה הוא שילם לראות איתו פלופ

2המרפא

New member
קרה לי אותו סיפור אתמול בפול טילט

עם קינגים. שלוש קינגים בפלופ ואני עם פוקט אס. היד הלכה אותו הדבר רק שלו היה קינג 2.

b.o.b

New member
תראה זה לא בדיוק ההגדרה

הרי אם אתה אומר ככה - כל מי שיש לו AA והוא מפסיד זה באד ביט.. הבאד ביט לדעתי יותר מתייחס לאחר הפלופ(דעתי האישית, כמובן שזה לא בדיוק ככה) - בכל מקרה אין ספק שהיד שלך מעצבנת בטירוף וכמה שאני אוהב את היד 10 J לא הייתי משווה עם היד הזאת הימור גדול לפני הפלופ. עשית הכל נכון - היה לו את הקלף היחיד שמנצח אותך וזה בהחלט לא ממש אידיאלי, אין מה לעשות - פוקר.

למעלה