בד לסינון חלב אגוז/שקד

goola8

New member
בד לסינון חלב אגוז/שקד

בכל הסירטונים מראים אותו.
מצאתי בEBAY אבל רוב הבדים הם מסין ובדרך כלל לוקח לדברים משם חודש להגיע. ובא לי כבר להכין חלב שקדים...

מאיפה משיגים?

ימימה

New member
מאד פשוט

לך לחנות התינוקות הקרובה, קנה חבילת חיתולי בד בכמה שקלים (הסוג הדק) והרי לך בד סינון משובח. לי יש חיתול אחד שנותר מאז שילדי הצעיר היה תינוק והוא משמש אותי מצוין (התינוק בן 10 היום)

ימימה

New member
במכונת כביסה

שטיפה בכיור המטבח להוריד שאריות גסות, ואחר כך למכונה.

goola8

New member
תודה רבה

ladybug6

New member
אני משתמשת בבד גזה

בשלוש שכבות.
מטעמי הגיינה (יש לי כלבתולים, אז השערות חוגגות) אני מעדיפה להשתמש במשהו חד פעמי, הגזות האלה מצוינות, רק שצריך 2-3 שכבות. אפשר גם להשתמש במטליות האלה שהן כמו מגבות נייר רב פעמיות (לא ממש רב פעמיות אבל סוג של), אני פשוט לא משתמשת בכאלה אז לא יצא לי לקנות אבל ראיתי בבצק אלים שהיא סחטה שייק עם המגבות האלה כדי לעשות מיץ נקי, אז אני מניחה שזה יעבוד אותו דבר גם עם אגוזים.

goola8

New member
אה רעיון מצויין!

יש לי גם את הנייר רב פעמי הזה וכן גזות יש פה בשפע.

גם אצלנו כלבתולים לרוב. זה פשוט לא יעבוד עם חיתול.

תודה רבה :)

ימימה

New member
יש לנו גם שלושה כאלה

אני מתכוונת לכלבתולים, כן? אבל הם ממש לא מגיעים לבד החיתול, הוא בארון ומתכבס אחרי כל שימוש, ככה שהשערות לא מגיעות אליו (טוב, לא יותר מלשאר האוכל שיש בבית, עם חתול חובב עגבניות שחושב שבנינו את השיש במיוחד בשבילו...)

ladybug6

New member
אז כל הכבוד לך שאת מצליחה

כי אצלי השערות מתערבבות במכונת כביסה, בסל כביסה, בארון, באוויר.. אני אצטרך לכבס את זה בנפרד ולשמור בנפרד באופן הרמטי כדי שהשערות לא יגיעו אליו. לא הכי פרקטי כאן

ימימה

New member
אולי את צודקת

כנראה שאני פחות סטרילית ממך ואולי כבר סתם התרגלנו לצרוך אותן כחלק מהתזונה הרגילה שלנו (אמאל'ה! אני אוכלת מוצרים מן החי!
)
כנראה שאנחנו כאן כבר חסיני שערות

goola8

New member
טוב כנראה שהפרווה תגיע לחלב בסופו של דבר

בכל מקרה...

gs1234

New member
לא להשתמש במגבות נייר

יש במגבות נייר חומרי דבק וכימיקלים שלא מתאימים למזון. אפשר להשתמש בהן לניקיון ולספיגת שומנים, אבל לא לסנן בעזרתן מזון.

אני משתמש בבד כותנה לבן. אחרי השימוש אני שוטף אותו טוב טוב עם מים חמים, בלי סבון כלים, ותולה לייבוש. אני חושש שיישארו שאריות של סבון כלים במזון, ויזיקו לבריאות, או לטעם של המשקה הבא שאני אסנן. ליתר ביטחון, לפני כל שימוש אני משרה את הבד במים רותחים.

july14

New member
חיפשתי בחנות למוצרי בניין ולא היה להם

יש אולי בהום סנטר?

גב תפוס

New member
בדיוק אתמול

קניתי חיתולי בד פשוטים לבנים- 3 ב 15 ₪ - מדהים,
כביסה במכונה , אני מכינה גבינת סויה

gs1234

New member
גם בזה עלולים להיות כימיקלים מזיקים

עדיף להשתמש במוצר שאושר לשימוש בהכנת מזון, כמו השקית שהומלצה למטה.

Octopussy

New member
בחנויות לציוד הכנת מזון

יש שקית מיוחדת לסינון נוזלים, מתנקה בקלות בשטיפה במים.
נסי לחפש בחנויות כמו "לגעת באוכל" ספייסי וכד'.

למעלה