בהבה הכבשה יוצאת להביא אהבה לעולם

MikMercury

New member
בהבה הכבשה יוצאת להביא אהבה לעולם

שלומי אחראי על הלחנתו וביצועו של פס הקול (ברובו) של הסרט הדוקומנטרי המקסים הזה. הסרט מספר את סיפורו של איתמר טל והכבשים שהוא יוצר, שכמעט כבשו את העולם דרך שוק האמנים בנחלת בנימין, ת"א. נזכרתי קצת מאוחר, הסרט שודר כבר מספר פעמים בימים האחרונים, אבל אני מקווה שמי שירצה יספיק לצפות: ערוץ 8 הלילה - 00:45 2/7 - 8:10, 12:35, 17:05 4/7 - 21:40 5/7 - 18:50, 23:40, 4:30 6/7 - 9:00, 13:50 הייתי בהקרנת הבכורה הירושלמית של הסרט בסינמטק. חוץ ממני, היו באולם יוצרי הסרט, בני משפחה ובודדים אחרים (ככה זה כשאתה משובץ באותה השעה בה אתגר קרת מתארח לשיחה בהקרנה של סרט אחר). זה היה די מבאס, אבל ממש לא גרע מההנאה. סרט מתוק עם פסקול מתוק, unmistakable שלומי. מצאתי את עצמי מחניקה צחוק בקטעים לא ממש מצחיקים, רק כי קלטתי שאחד מהשירים שלו התפלח לשם באיזו צורה. והכבשים האלו חמודות שזה משהו לא נורמלי. ביקרתי בנחלת בנימין וקניתי לי אחת (כמעט קראתי לה מֵהה-עשינו-רע).
שווה לראות!

B a m b o o k

New member
בהבה../images/Emo99.gif

יש לי שתיים כאלה! כאלה יפות
ראיתי מהאמצע כזה... ולא התעמקתי במוזיקה, אולי יצא לי לראות שוב... למרות שאני בספק... אבל תמיד יש הפתעות

sivanm82

New member
צפיתי ו..

אני חייבת לציין שדי נשאבתי לסיפור של איתמר, הוא באמת שובה לב. כמובן שמידי פעם שמתי לב לנגינה של שלומי ,
אבל התוכן תפס אותי מאוד. בסה"כ סיפור די עצוב...
בכ"א, זה עשה לי חשק לקנות גם בהבה אחת
, זה קיים עדיין? (חנויות\יריד של נחלת בינימין)

B a m b o o k

New member
כל יום שלישי הוא שם../images/Emo9.gif

יש לו את הכבשים הכי מדהימות בעווווולם כולו
ולכל אחת יש ייחוד משלה... נגיד לי יש כבשה עם רטיה על העין וזה עם משחק מילים והופך להיות רתיעה מזאבים ועוד אחד עם עגיל באוזן, כשקניתי אותו הוא אומר לי "תראי יש לי באוזן עגיל! אבל לא לדאוג-זה עובר עם הגיל!"
הוא ממש איש חמודי

sivanm82

New member
בהחלט חמוד , כך הוא הצטייר גם בסרט :)

אני מקווה שיצא לי וארכוש אחת =] תודה

MikMercury

New member
כל שלישי ושישי!

10:00-19:00 (ביולי אוגוסט)! הנה שלי, יחד עם אחד החתולים שלנו. יש לה ראש זוהר בחושך (אבל זה עובר לה מהר). יחד עם המספוא והגלל שמגיעים איתה, היא קיבלה גם גבינה לכבוד שבועות!
הגעתי למסקנה שהיא די דומה לי - לוקח קצת זמן להתרגל אליה, אבל בסוף מבינים שהיא בסדר. או שלא...
בא לי לחזור לשם בקרוב ולקנות לה ילד או שניים..

chen1litvak

New member
מישהי מוכנה להסביר לי קצת?

הכבשה הזאת נראת נורא חמודה וזה,אבל לא הבנתי מה העיניין (ואין לי ממש כוח לראות את הסרט הזה..) אבל מה שכן נכנסתי לקישור על העמותת אמנים בנחלת בנימין וזה עיניין אותי, בעיקר מהסיבה הפשוטה שאני עוברת לידם מידי יום שלישי ולא מבינה כלכך מה הולך שם, ועכשיו הכבשה הזאת...

B a m b o o k

New member
איי מגניב!!

לי יש אחת שקיבלה מצה, כי זה היה בפסח והשניה קיבלה סופגניה מפימו כזה, כי זה היה בחנוכה
ולא הייתי בטוחה שגם בשישי הוא שם.. פשוט הייתי שם רק בימי שלישי

למעלה