בהודעה ראשית,וואי וואי מה

אלסי

New member
בהודעה ראשית,וואי וואי מה ../images/Emo32.gif

אבל חייבים לכתוב לפחות 5 הודעות כדי להיות חבר בפורום ולמרות ההעדרות שלי,אני עדיין חברה שלכם נורא
טוב,ההודעה היא לבדוק אם מרב,ליאור והרמוניה קיבלו את המיילים הנעלמים שלי שגורמים צרות ובאלגן.וכדי לא לנצל סתם שטח,אני גם אספר שאני מנצלת את החופשה הקצרה לעבודה על חיטובי גופי שמזמן איבד צורה וכמו שהבטחתי אני מגיעה להריון שרירית,שזופה,בלונדינית עם עיניים ירוקות! בקיצור,שוחה,מכון כושר,מנקה ת´ראש וזה עושה לי לא רע בכלל. אז אני מקוה שההודעה הזו בכל זאת שווה עוגיה.
ועם הסתיו אני עוד אשוב (ראו הוזהרתם).חג שמח שיהיה לכולם.

עידית ד

New member
לא רוצים לראות אותך פה בסתיו ../images/Emo3.gif

רוצים לראות אותך בפורום אחרי טיפולים!!!!!!!! אז יאללה בלונדה !!!!
שימרי על קשר עידית

אלסי

New member
עידיתוש

בחייאת שאת בראש שלי למייל שאני מתכננת לך כבר מזמן. אבל במילא המיילים שלי הולכים לאיבוד,אז לא הפסדת. ואת,שתרחפי לך על כנפי המדיטציה ישר לפורום השכן.

עידית ד

New member
הכללללל תרוצים!!!!! ../images/Emo9.gif

יאללה תשלחי כבר ת´מייל!!!! אני מחכה תודה נשמה שלי
יש לי רעיון
תקדימי אותי ותחכי לי בפורום השכן מלאן נישוקים וחיבוקים

נועם@בת

New member
אלסי אחותי, בשביל החיוך שלך אני

מוכנה שתפתחי אפילו חמש הודעות חדשות
תענוג להתסכל עליך עכשיו
אבל מה שנותן לך את הניצוץ בעינים זה התחלה של רוגע, שמצליח לנוח עליך יותר ויותר. אני אחכה לך כאן בסתו, ואצטרף אליך בתחילת החורף. אני מנחה שסוף הטיפול המוצלח שלך יחפוף לתחילת הטיפול המוצלח שלי
תמשיכי לשחות, עד שאף שריר בגב שלך לא יזכור שהוא היה אי פעם מתוח או מכווץ. תוציאי את כל המיצים והכאב שעוד נותרו על ספורט ומאמץ (לא שאני מבינה איך מישהו מסוגל לעשות את זה בכלל
) ואם תמצאי דרך מקורית ומלאת ענין לדלג עלינו בכל זאת- אני לא אזקוף את זה לחובתך
נועם

אלסי

New member
ולי כרגיל תענוג

לקרוא את המילים שלך. ועשית לי הרבה התרגשות עם הבשורה על ההצטרפות בחורף.

נועם@בת

New member
לפני שבועיים לקחתי מנה נוספת של

תרופה הומאופתית. ההומאופתית אמרה שצריך לתת לתרופה לעבוד לפחות שלושה חודשים. אני כנראה אגנוב מזה שבוע שבועיים, בהתאם ליום של הוסת. כמובן שבראש יש כל הזמן את הפנטזיה הלוהטת של הריון ספונטני
אבל פנטזיה לחוד, ומציאות לחוד.
נועם

עמית@

New member
אלסית,

איזה כיף לשמוע אותך שזופה ובלונדינית כמו שתיארתי אותך
עיניים ירוקות תמיד היו לך, לפחות ככה אני זוכרת (יכול להיות שהסינרל דפק לי את הזיכרון לטווח קצר) מחכה לך, תעקפי כבר מימין, תחתכי שמאלה ואת שם עמית

הרמוניה

New member
אלסי יא מסתננת ../images/Emo66.gif

קיבלתי ואני אפילו שולחת חזרה אבל אין כמו הזדמנות לשלוח אהבה גם מכאן הרמוניה

מרב.

New member
עוגיה לא משמינה בלבד ../images/Emo3.gif

קבלתי, ושלחתי ואני גם מצפה וגם מחכה לך!!
מרב

למעלה